Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Marian    0

jakiś czarny parch dziś na matarni blachy GD przejechał zobaczył 2 rrado i nawet nie podjechał :wacko:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poncheck    0
jakiś czarny parch dziś na matarni blachy GD przejechał zobaczył 2 rrado i nawet nie podjechał :wacko:

w ornecie był taki as, przejechał koło parady 25 parchów rozstawionych na ryneczku i nic :blink:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
Elrey na Energetyków; oczywiście na swoim miejscu  :D

Na Wyszyńskiego, Energetyków jest za mostem ^_^ Ja również go tam niemal codziennie widuję :)

Za to wczoraj ok 15:30 na ul. Derdowskiego koło os. Kaliny pierwszy raz widziałem takiego bordowego parcha, blachy ZS, chyba byl na Estorilach i miał na grillu znaczek G, 16V lub VR :P Ale mogę sie mocno mylić bo widziałem go tylko 2 sekundy ^_^

Edytowane przez miły

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

Pracownik ojca sobie kupil czarnego Parcha, moze on. Pogadam z nim i mu powiem co i jak :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
panda86    0

dziś znów go widziałem... :wub::wub::wub:

jest piękny, troche rozebrany ale piękny.. przygotowuje się do sezonu.. :rolleyes:

acha, widziałem go u mnie w garażu ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
donkin    0

Rzeszów ul. Króla Kazimierza przy Rynku ciemne rrado godz. 22 z minutami... już wczoraj :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VJARON    0

UWAGA UWAGA

Widziano Kora w Sandomierzu :D

TSA 94NE ciemny granat

czyj to??? :rolleyes:

maiłem go haltować, ale jakoś mi głupio było rzucać się na ulicę :lol:

Edytowane przez VJARON

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0
dziś znów go widziałem... :wub::wub::wub:

jest piękny, troche rozebrany ale piękny.. przygotowuje się do sezonu.. :rolleyes:

acha, widziałem go u mnie w garażu ;)

a myslalem ze piszesz o moim... :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
IG0R    0

Corr radzika na shellu karwiny o 13.45. Pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sid    0

czarny vr6 na WE na taśmowej (jechałem za nim ale volvo i kierownik nie chciał trąbić ani nic:( )

i też na tej samej ulicy chwilę później czarna sroka na WOT...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
Dzisiaj we Wrocku obok galeri Arkady niebieski kor skręcał w świdnicką.Jakby kor Pacia.

hmmm... ale to nie ja :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

a w lublinie na ulicy Pana Tadeusza okolice głębokiej sto teraz byłe auto Strusia a obecnie na blachach LBI ...

znacie moze tego obecnego właściicela?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj na ul Wąskiej w Szczecinie, na parkingu pod nowo-budowaną pleciugą widziałem białego corra.... Zjawisko dosyć ciekawe, bo mój parch stał zaparkowany ok 30 metrow obok i stoi tam codziennie od kilku miesiecy a tego białego parcha pierwszy raz wogole na oczy widze :blink: Blachy ZS....M, biały, na porządnej glebie, czarne fele z ladnym rantem ale nie wiem jakie, z przodu beton a la poncheck, na błotnikach obrysówki jak w US, tylne lampy cale czerwone, z przodu grill czarny bez znaczka i brewka :) Ogólnie zaniemowilem :wub: Naprawde ladny.... Tylko na drzwiach kierowcy jakies wgniecenie i slad po przytuleniu z innym autem :P

Wlasciciel znany? Bo mi sie cos kiedys obiło o uszy że podobno ktos taki jak Turek nim jezdzil... Ale nie kojarze dobrze ^_^

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

ojjj miły ... ja dzis wlasnie twojego sliwkowego widzialem przy pleciudze jak przejezdzalem ... i myslalem czyj to :P a ten bialy o ktorym piszesz to tur3k .... jeszcze dzwi nie zrobil ;P ty masz tam 8v u siebie ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

dziś biała sroczka z dwoma panami na pokładzie, z klatką, ładnie mrucząca i numerkiem 8...na DZA...Lublin o 22 koło Reala...kto to??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
ojjj miły ... ja dzis wlasnie twojego sliwkowego widzialem przy pleciudze jak przejezdzalem ... i myslalem czyj to :P a ten bialy o ktorym piszesz to tur3k .... jeszcze dzwi nie zrobil ;P ty masz tam 8v u siebie ?

To jednak dobrze kojarzyłem Turka i jego parcha ^_^

Jak swojego kupowałem w czerwcu 08' to wlasnie slyszalem o nim i jego drzwiach :P

Jak je zrobi w końcu to bedzie piekny parch :)

No a moj sliwkowy brudas stoi tam codziennie... I niestety tylko 8V, ale jak dobrze pojdzie to latem będzie w nim juz siedzial ABF, albo 9A na digi albo cos jeszcze innego co da mi w koncu spokojny sen :D

A twojego niebieskiego widzialem ostatnio ze 2 razy na pocztowej :P

Ładnie sie błyszczy :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

hehe.... wiec to raczej nie moj... moj sie nie byszczy... A niebieski na pocztowej to nezza ;] moj jest duzo ciemniejszy w granat , czern wpada :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sahar    0

DZisiaj w komisie na Lopuszanskiej w Wawie znajomy widzial cora w kolorze jak ma TimurA&Sabinki :) ale wlasciciel nie chcial go sprzedac mojemu znajomemu :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sahar    0

Osobiscie go nie widzialem, tylko znajomy a wlasciciel cora byl w tym komisie chyba przejazdem, moze to ktos z forum :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
dziś biała sroczka z dwoma panami na pokładzie, z klatką, ładnie mrucząca i numerkiem 8...na DZA...Lublin o 22 koło Reala...kto to??

ładny melanz zriobili w niedziele ichg widziałem jadacych przez syców dokładnie ta sama sroczka ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.