Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2009 a ja dziś widziałem sciro granatowe na glebie tylko nie pamietam gdzie i o której Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2009 Około 17:30 na BP w Wadowicach widziałem czerwone Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Basia Kr 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Kolega Daniel widziany wczoraj na Igołomskiej o 19:45 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Dziś rano zielona sroka mk2 pod polibudą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Spawn co za refleks Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Kolega Daniel widziany wczoraj na Igołomskiej o 19:45 o mnie chodzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 (edytowane) pol godzinki temu w czeskim cieszynie zreszta juz pare razy ja tam widzialem ale dopiero dzis udalo sie ustrzelic foto to Ty się gdzieś poruszasz w tamte rejony? po piwo byłeś przyznaj się Edytowane 12 Styczeń 2009 przez panda86 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Dzisiaj we Wrocławiu na świdnickiej tak ok 12.30 ciemny kor rej PKE chyba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 A jakie blachy TSK PXXX czy TSK 94xx ? Bo to może ja byłem, bo mijałem auto na lince na awaryjnych za Jedlińskiem na tej już nowej drodze dwupasmowej... nie mam pojęcia, poruszaliśmy się z takimi prędkościami że tylko mi śmignął parch, zdążyłem przylukać ze TSK a reszty, zabij nie pamiętam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Dzisiaj w Wawie na Broniewskiego Corek na WN bodajże. Dokładnie go nie widziałem bo zauważyłem jak już znikał. Pozdrówka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Dziś rano zielona sroka mk2 pod polibudą. To Borysa - jakiś miesiąc temu kupił GTII z '92 roku bodajże Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 Dzisiaj w Wawie na Broniewskiego Corek na WN bodajże. Dokładnie go nie widziałem bo zauważyłem jak już znikał. Pozdrówka krecilem sie tam ale ja nie mam blach wn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2009 ja ostatnio w Warszawie na Ogrodowej na WPN serie cora przyciąłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 dzisiaj okolo 8:00 w Warszawie przy rondzie ONZ dojrzalem nowe Scirocco ale nie zdarzylem zawiesic na nim oka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 krecilem sie tam ale ja nie mam blach wn To był jakiś ciemny parch Ciemno zielony coś mi się tak kojarzy. Dokładnie nie powiem bo widziałem go kątem oka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 Dzisiaj kolo 11:30 widziany zloty parch w Łapinie na blachach GD, fajnie sie swiecil w sloncu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Basia Kr 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 o mnie chodzi? Dokładnie o Ciebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 staropolskim zwyczajem... Basia, masz zdjecie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 Karpiu foto było w witamy sie jak dobrze pamiętam... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2009 (edytowane) Znalazlem ja jak zwykle z tylu Edytowane 13 Styczeń 2009 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2009 A ja widziałem wczoraj w krakowie czarne Scirocco III na krakowskich blachach w okolicach marszowca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2009 Dokładnie o Ciebie Correm to niemożliwe, bo od sylwestra stoi w garażu pewno to ktoś inny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2009 Correm to niemożliwe, bo od sylwestra stoi w garażu pewno to ktoś inny Może tylko Ty myślisz że on tam stoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Basia Kr 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2009 Correm to niemożliwe, bo od sylwestra stoi w garażu pewno to ktoś inny hm to ja sie pomyliłam myślałam ze masz 90 ct w rejestracji .SOrki za mieszanie nie znam jeszcze wszystkich . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2009 hm to ja sie pomyliłam myślałam ze masz 90 ct w rejestracji .SOrki za mieszanie nie znam jeszcze wszystkich . spoko, nic się nie stało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach