Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 Cyca? ten z KONI +40/40?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 coś ty robił na mojej ulicy a to co tam stoi to parch Cyca, pewnie do kobity przyjechał,mogę go oglądam z okna wracalem z pracy i omijalem te jeb... korki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 chyba nie ma sensu na tym forum puki co pytać czyje to scirocco mk3 bo zdaje mi się że nie ma jeszcze takiego usera tego forum co ma takiego klamota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 chyba nie ma sensu na tym forum puki co pytać czyje to scirocco mk3 bo zdaje mi się że nie ma jeszcze takiego usera tego forum co ma takiego klamota no dobra to moje obydwie oczywiscie żart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 Ta jasne... ostatnie siano poszło w końcu na składke i pewnie ci basser zabrakło do nowego sciro te 25 ziko co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-Robert- 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 chyba nie ma sensu na tym forum puki co pytać czyje to scirocco mk3 bo zdaje mi się że nie ma jeszcze takiego usera tego forum co ma takiego klamota biggrin.gif wub.gif No i niedługo będzie takie stało na każdym rogu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2008 no za 10 lat wyrówna cenę z parchem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2008 przed chwila sosnowiec ul.pilsudskiego granatowe MK II w strone centrum SO 55...cos tam, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2008 A ja tradycyjnie (podczas zjazdu) widziałem dzisiaj Corka BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2008 dzisiaj przy ul. 17 stycznia w Warszawie zaparkowane szare corrado rej WB... na terenie lotniska z rozbitym lekko prawym blotnikiem kojarzy ktos? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2008 granatowa sroka GWE z nalepka VW-mani widziana dzisiaj ok 18 kolo Auchan w rumii. mignalem kierownikowi ale widocznie nie byl zainteresowany integrache:/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2008 Dzisiaj wracając z pracy zahaczyłem o os. Majowe (w ZS) i niedaleko reala na ul. andrzejewskiego, na parkingu pod nowymi mini-blokami stał ciemny zielony parch.... Cos jakby Elrey ale zdawalo mi sie ze blachy ZS a Elrey ma (lub przynajmniej miał) FG Ktos od nas tam mieszka? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2008 Dzisiaj wracając z pracy zahaczyłem o os. Majowe (w ZS) i niedaleko reala na ul. andrzejewskiego, na parkingu pod nowymi mini-blokami stał ciemny zielony parch.... Cos jakby Elrey ale zdawalo mi sie ze blachy ZS a Elrey ma (lub przynajmniej miał) FG Ktos od nas tam mieszka? chyba jakis nowy bo wczesniej go nie widzialem a to jakies 200m ode mnie..ps. nastepnym razem jak bedziesz gdzies tutaj w okolicy to wpadnij postac parchem obok mojego sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2008 dziś między 13-14 na trasie Wrocław-Poznań czerwone G. Za szybko minął żeby pozdrowić, ale kierowca G jak i ja dobrze się widzieliśmy Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2008 chyba jakis nowy bo wczesniej go nie widzialem a to jakies 200m ode mnie..ps. nastepnym razem jak bedziesz gdzies tutaj w okolicy to wpadnij postac parchem obok mojego sciro No wpadnę wpadnę a bywam w okolicach całkiem często O ile nie pobłądzę w tych uliczkach... Sam wujek Nezzo miał wtedy problemy jak wyjeżdzaliśmy od Ciebie w konwoju Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2008 (edytowane) Dzisiaj między 10.30-11.00 we Wrocku ciemny corek na OB albo DB, strzałka była Edytowane 23 Grudzień 2008 przez fest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Grudzień 2008 wczoraj ok.17 Sosnowiec (milowice) pod CH real ciemna sroka MK II na Katowickich blachach stanolem kolo niej ale jak wychodzilem juz jej nie bylo.....foto zrobilem ale telefonem wiec nieza bardzo wyszlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2008 trasa Chełm-Lublin...Biskupice...czerwony korek...pomachane, pomrugane..nr nie dostrzegłem...(ale chyba to nie darekmurlak)...pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2008 jakies 20 min.temu bedzin trasa na katowice czerwone sciro GT II na blachach SZA...cos tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 wlaczcie Discovery Science ;[ przebudowali sciro na .... cos dziwnego ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 no i sciro si zepsuło złamało sie w pół Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 Przed chwila niebieskie Corrado na Polsacie w filmie "Zagubieni w raju" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 Wczoraj ok 20 znajomu widzialem jakies corrado na polwyspie, mialo jedno swiatlo niedzialajace. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 wczoraj ckolo 16 niebieski cor chyba to ten ex olotowoz co stal u mnie na wiosce w komisie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 dzisiaj pod Rybnik Plaza(ale nie na głównym parkingu) Czerwony Corr na SR xxxxx ktoś od nas? pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach