Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2008 dzsiaj po 19 na chełmie w gdańsku jakieś ciemniejsze rado, z tego co pamiętam ciemne szyby z tyłu...blachy nie znane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2008 (edytowane) dzsiaj po 19 na chełmie w gdańsku jakieś ciemniejsze rado, z tego co pamiętam ciemne szyby z tyłu...blachy nie znane Blachy GMB... Edytowane 23 Listopad 2008 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2008 wczoraj(22 listopad 2008r) czerwone Corrado w Łodzi na ulicy Juliana Tuwima. rej DL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2008 Szczecin na Mickiewicza około 12.00 SETA w sciro, a parę minut wcześniej na Taczaka niebieski correk na ZS... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2008 dzisiaj Tychy, godz 11.10 ul Bielska czarny Corr na ST..... na felgach z rantem (chyba borbety, ale glowy nie dam se uciac ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2008 a parę minut wcześniej na Taczaka niebieski correk na ZS... to bylem jaaa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2008 Też tak podejrzewałam . Stanęliśmy na chwilę i zastanawialiśmy się czy nie ruszyć na "przeszpiegi", ale złomkiem VR-a ni jak nie dogonisz Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2008 Też tak podejrzewałam . Stanęliśmy na chwilę i zastanawialiśmy się czy nie ruszyć na "przeszpiegi", ale złomkiem VR-a ni jak nie dogonisz Pozdro tia, trzeba bylo zobaczyc jak sie poruszalem na sniegu, dzieci na sankach mnie wyprzedzaly Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2008 dzis okolo godz 18.30 czarny cor GDA koło dawnego krikolandu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2008 dzisiaj w POZNANIU ul. WSPóLNA ciemno kawowe corrado DW...pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2008 Dzisiaj widziałem grafitowego kora na świdnickiej we Wrocławiu. Rej PK..... znak rozpoznawczy przednie fele inne i tylne inne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2008 dzis, 9:50, jagiellonska / wojska polskiego, miły w strasznie wysokim corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2008 wczoraj w zabrzu srebrny corek na SZ 9i3 w rej widziany przez moja mame Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2008 (edytowane) dzis, 9:50, jagiellonska / wojska polskiego, miły w strasznie wysokim corrado Fajnie się gada przez okno siedząc w busie na 2,5 metrach wysokosci, z kims siedzacym w corku Położyłem się na szybie a i tak ledwo brody swoje widzielismy Tym samym obejrzałem nowe koła zimowe Nezza i powiem że pozytywnie mnie zaskoczyly Zle nie wygladaja a nawet mi sie spodobaly.... Podnoszą wizerunek potęgi, mocy i muskularnosci parcha I jeszcze jedno spotkanie z Nezzem, ok 18 na trasie wylotowej za Kijewem Tym razem bylem w prawdziwym parchu i goniłem Cie aż spod Nomi Edytowane 27 Listopad 2008 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 wrocław, dworzec świebocki 14.00, korek w kolorze borga corrado na rejstracji DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) Dzisiaj mnie parchy cały dzień prześladowały Zaczynając od niby srebrnej sroczki w okolicach poczty na dworcowej, tej samej którą Nezzo gonił i mu wąsaty dziadek uciekał Potem widziany zielony parch FG na wyszyńskiego, Elrey-a zapewne No i czarne corrado na 5 lipca (i potem na jagiellonskiej) na blachach RZ, z tyłu białe lampki, z przodu fajnie pasujące chyba angel eyes-y no i takie jakieś matowe powierzchnie w okolicach błotnika Kierowniczka chyba zaskoczona, ale zdaje sie ze mi odmachała Wygladala jakby znajomo... A ja znowu bylem wtedy w wysokim sluzbowym parchu- boxerze Edytowane 28 Listopad 2008 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 Kraków, ul. Pachońskiego (przy skrzyżowaniu z Zielińska) zawsze jak tam jestem to go widze (pierwszy raz chyba z rok temu) i chyba zawsze stoi tak samo w tym samym miejscu... wie ktos cos o nim? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) o jaaaa....jak byłem w kraku to w tym kiosku fajeczki się kupywało a niedaleko rogaliki... ale parcha tego nie widziałem...a ty domi co tak daleko się zapuściłeś w drugi koniec kraka?? Edytowane 28 Listopad 2008 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 dzisiaj w wołominie ciemne sciro WWL z blondi za kierownicą, chwile poźniej mnie polonez obechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 No i czarne corrado na 5 lipca (i potem na jagiellonskiej) na blachach RZ, z tyłu białe lampki, z przodu chyba fajnie pasujące angel eyes-y no i takie jakieś matowe powierzchnie w okolicach błotnika Kierowniczka chyba zaskoczona, ale zdaje sie ze mi odmachała Wygladala jakby znajomo... A ja znowu bylem wtedy w wysokim sluzbowym parchu- boxerze pani nezzowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) pani nezzowa Ano tez mi taka mysl przez glowe przeszla Pozazdrościć tylko tego parcha... EDIT: Najlepsze jest to, ze wczoraj moja 9 letnia siostra oznajmiła mi, ze widziala na ul. wyszyńskiego "taki sam samochod jak twoj, tylko ze zielony"... Był to parch Elrey-a, ktorego ja widzialem dzisiaj. Ale szok ze takie male dzieci, niby nieswiadome a juz kojarzą i łowią parchy Edytowane 28 Listopad 2008 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2008 dzis w nocy a raczej juz nad ranem czerwone rado na starówce w gdańsku ledwo juz widzialem i kojażyłem ale parcha upatrzylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2008 17:00 z kawałkiem czerwone Corrado z czarną maską na BSK na trasie Augustów-Białystok. To ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2008 dzis w nocy a raczej juz nad ranem czerwone rado na starówce w gdańsku ledwo juz widzialem i kojażyłem ale parcha upatrzylem Kto upatrzył ten upatrzył... Ty średnio w stanie byłeś upatrzyć cokolwiekpo imprezie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2008 Kto upatrzył ten upatrzył... Ty średnio w stanie byłeś upatrzyć cokolwiekpo imprezie... na tez Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach