czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 Dziś po ul.bieżanowskiej w Krakowie plątało sie jakieś corrado z Wieliczki czarne albo coś takiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) 1 listopada przy cmentarzu w Stąporkowie Corrado G60 rej: EOP kto po mojej wsi śmigał przeciez wiesz kto ma na EOP'ie jaki kolorek tego Corrka ? Edytowane 4 Listopad 2008 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2008 Dzisiaj w dzień widziany czarny corr (brudny albo o szarym odcieniu) zaparkowany przy ul. Mickiewicza, lewe przednie koło miał zdjęte Już go kiedyś raz widziałem (z ciekawą blondynką za kółkiem) i zdaje się że ktoś z forum też go widzial... Ale właściciel (-ka) chyba wciąż anonimowy... Stoi tam już 6 dni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2008 Dmkk a wiesz coś na temat tego corra? W lipcu koło niego jechałem na wojska i widziałem za jego kierownicą jakąś blondynkę chyba (o ile dobrze kojarzę corry) i mimo moich "zaczepek" i prób pomachania, kierowniczka zero reakcji i zainteresowania.. PS: dzisiaj widziany corr Kacpra ze Sz-na dąbia, na małym spociku "zapoznawczym", namawiałem go na rejestrację w forum ale zobaczymy Sporo kasy chłopak włożył w swojego zielonego 16V... Prawie dwa razy więcej niż go kosztował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2008 jakies buczące sciro koło placu grunwaldzkiego a dokładnie koło ksera w A0 ... o 19.23 na rejstracji DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 dzis w lublinie około godziny 17 miedzy UMCS-em a biblioteka widzilem najpierw ciemne scirocco na blachach WRA...a zaraz za nim corrado na LCH..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 Ja nie corrado dzisiaj widziałem, ale MAYBACHA Pierwszy raz w zyciu hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 Dmkk a wiesz coś na temat tego corra? W lipcu koło niego jechałem na wojska i widziałem za jego kierownicą jakąś blondynkę chyba (o ile dobrze kojarzę corry) i mimo moich "zaczepek" i prób pomachania, kierowniczka zero reakcji i zainteresowania.. Dzisiaj już na lewarku bez koła, więc jutro chyba będzie jeżdził Widywany wcześniej, ale nie z "blondynką" za kierownicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KERMiT 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 Ja nie corrado dzisiaj widziałem, ale MAYBACHA Pierwszy raz w zyciu hehe w toruniu byłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oliwkowy 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 Dzisiaj przed 8:00 w Warszawie na Limanowskiego jakiś czarny/ciemny ale nie na warszawskich blachach. Przez leżącego milicjanta przejeżdżałem to nie mogłem się dobrze przyjrzeć. jeżdzę codziennie.. do pracy:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 w toruniu byłeś? Hehehe dobre dobre O dziwo nie, w moim prowincjonalnym Szczecinie Zablokował całą ulicę w centrum bo się zastanawiał czy zaparkować (nieco szemrana okolica) więc zacząłem napierać i bluzgać, przede wszystkim se myśle "co to kur*a za koreaniec pier*olony z takimi idiotycznymi wielkimi lampami tylnymi co rażą w oczy" ale po chwili jak skręcał to zmiękłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 przed chwilka na placu orlat we wrcoku zielonkawe sciro DWR 2......... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 jeżdzę codziennie.. do pracy:) O proszę Jechałem z naprzeciwka dupowozem (mk2 GTI, dość mocno oglebiony), może kojarzysz jak się mijaliśmy na progu zwalniającym Pozdrówka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2008 Ja nie corrado dzisiaj widziałem, ale MAYBACHA Pierwszy raz w zyciu hehe tez widzialem, w warszawie na torunskich blachac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 tez widzialem, w warszawie na torunskich blachac mam nawet zdjecie jak Rydzyk wysiada z niego do Hiltona Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 mam nawet zdjecie jak Rydzyk wysiada z niego do Hiltona Zapodawaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 tez widzialem, w warszawie na torunskich blachac Eee tam, ten w Szczecinie nie był na toruńskich blachach On na 90% był z mojej okolicy I Rydzyka w nim nie było... On się nie zapuszcza na ziemie szatana A dzisiaj jeżdżąc służbowo po centrum napotkałem zaparkowane na tyłach Biedronki na Pomorzanach srebrne Sciro z końca produkcji... Bardzo ładne i utrzymane raczej w serii Myślałem że tylko właściciele Corrów są zmuszeni przez swoje parchy do kupowania w Biedronce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 Eee tam, ten w Szczecinie nie był na toruńskich blachach On na 90% był z mojej okolicy I Rydzyka w nim nie było... On się nie zapuszcza na ziemie szatana A dzisiaj jeżdżąc służbowo po centrum napotkałem zaparkowane na tyłach Biedronki na Pomorzanach srebrne Sciro z końca produkcji... Bardzo ładne i utrzymane raczej w serii Myślałem że tylko właściciele Corrów są zmuszeni przez swoje parchy do kupowania w Biedronce Miało na którejś z bocznej szyb jakąś VWejowską naklejke? Może być ze wujek nezzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 Może być ze wujek nezzo Uncle nezzo robi zakupy w biedronce... ?? No tak zaczeło sie odkladanie na corrado... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 Uncle nezzo robi zakupy w biedronce... ?? No tak zaczeło sie odkladanie na corrado... Może Tigery hurtowo kupuje na miesiąc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 Miało na którejś z bocznej szyb jakąś VWejowską naklejke? Może być ze wujek nezzo Hmmm naklejka mi się w oczy nie rzuciła bo nie miałem się czasu przyjrzeć, ale wiem że coś było naklejone, jakiś VWejowski napis może na drzwiach, na boku auta czy gdzieś na dole... W każdym razie kolor taki srebrno-grafitowy i lekko przybrudzony Jeśli to wujek nezzo to moge mu polecić w tej biedronce duzy jogurt pitny kawowy za 1,5 zl i do tego duza paczka solonych chipsów za 1,99 zl, na sniadanie w sam raz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 nie nie ... uncle nezzo jeździ białym sciro przynajmniej tak było jakos w sierpniu jeszcze ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 (edytowane) nie nie ... uncle nezzo jeździ białym sciro przynajmniej tak było jakos w sierpniu jeszcze ;] OJJJ chyba ktoś ma tu problem w rozróżnianiu kolorów No jak to jest białe Edytowane 6 Listopad 2008 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 Daltoniści nie od dzisiaj się rodzą Ja znam faceta-daltonistę który zielonego, czerwonego i pomarańczowego nie odróżniał a jeździł 30 lat autkiem Alien to chyba było sciro Nezzo... Gdybym wiedział to bym kopnał mu w błotnik żeby się alarm włączył i wujek przybiegł i zamienił bym parę słów bo miałem sprawę do niego Ale zaparkował za ta biedronką dosyć nietypowo i orginalnie A poza tym 50 metrów dalej dzień wcześniej jakieś gnojki wybijały szyby w autach i radia wyciągneli... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oliwkowy 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2008 O proszę Jechałem z naprzeciwka dupowozem (mk2 GTI, dość mocno oglebiony), może kojarzysz jak się mijaliśmy na progu zwalniającym Pozdrówka a dokładnie, dokładnie:) kojarzę.. do następnego razu..pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach