Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

madKOWAL    0
1 listopada przy cmentarzu w Stąporkowie Corrado G60 rej: EOP

kto po mojej wsi śmigał  :ph34r:

przeciez wiesz kto ma na EOP'ie :>

jaki kolorek tego Corrka ?

Edytowane przez madKOWAL

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0
Dzisiaj w dzień widziany czarny corr (brudny albo o szarym odcieniu) zaparkowany przy ul. Mickiewicza, lewe przednie koło miał zdjęte :P Już go kiedyś raz widziałem (z ciekawą blondynką za kółkiem) i zdaje się że ktoś z forum też go widzial... Ale właściciel (-ka) chyba wciąż anonimowy... :)

Stoi tam już 6 dni :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dmkk a wiesz coś na temat tego corra? :P W lipcu koło niego jechałem na wojska i widziałem za jego kierownicą jakąś blondynkę chyba (o ile dobrze kojarzę corry) i mimo moich "zaczepek" i prób pomachania, kierowniczka zero reakcji i zainteresowania.. ;)

PS: dzisiaj widziany corr Kacpra ze Sz-na dąbia, na małym spociku "zapoznawczym", namawiałem go na rejestrację w forum ale zobaczymy :) Sporo kasy chłopak włożył w swojego zielonego 16V... Prawie dwa razy więcej niż go kosztował :wacko:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

jakies buczące sciro koło placu grunwaldzkiego a dokładnie koło ksera w A0 ... o 19.23 na rejstracji DW

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

dzis w lublinie około godziny 17 miedzy UMCS-em a biblioteka widzilem najpierw ciemne scirocco na blachach WRA...a zaraz za nim corrado na LCH.....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Ja nie corrado dzisiaj widziałem, ale MAYBACHA :D Pierwszy raz w zyciu :wub:

hehe :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0
Dmkk a wiesz coś na temat tego corra? :P W lipcu koło niego jechałem na wojska i widziałem za jego kierownicą jakąś blondynkę chyba (o ile dobrze kojarzę corry) i mimo moich "zaczepek" i prób pomachania, kierowniczka zero reakcji i zainteresowania..

Dzisiaj już na lewarku bez koła, więc jutro chyba będzie jeżdził ;)

Widywany wcześniej, ale nie z "blondynką" za kierownicą.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KERMiT    0

w toruniu byłeś? :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
oliwkowy    0
Dzisiaj przed 8:00 w Warszawie na Limanowskiego jakiś czarny/ciemny ale nie na warszawskich blachach. Przez leżącego milicjanta przejeżdżałem to nie mogłem się dobrze przyjrzeć.

jeżdzę codziennie.. do pracy:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
w toruniu byłeś? :D

Hehehe dobre dobre :lol:

O dziwo nie, w moim prowincjonalnym Szczecinie :D

Zablokował całą ulicę w centrum bo się zastanawiał czy zaparkować (nieco szemrana okolica) więc zacząłem napierać i bluzgać, przede wszystkim se myśle "co to kur*a za koreaniec pier*olony z takimi idiotycznymi wielkimi lampami tylnymi co rażą w oczy" ale po chwili jak skręcał to zmiękłem :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

przed chwilka na placu orlat we wrcoku zielonkawe sciro DWR 2.........

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0
jeżdzę codziennie.. do pracy:)

O proszę :) Jechałem z naprzeciwka dupowozem (mk2 GTI, dość mocno oglebiony), może kojarzysz jak się mijaliśmy na progu zwalniającym :)

Pozdrówka ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

tez widzialem, w warszawie na torunskich blachac

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0

mam nawet zdjecie jak Rydzyk wysiada z niego do Hiltona ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Eee tam, ten w Szczecinie nie był na toruńskich blachach :D On na 90% był z mojej okolicy B) I Rydzyka w nim nie było... On się nie zapuszcza na ziemie szatana :P

A dzisiaj jeżdżąc służbowo po centrum napotkałem zaparkowane na tyłach Biedronki na Pomorzanach srebrne Sciro z końca produkcji... Bardzo ładne i utrzymane raczej w serii :) Myślałem że tylko właściciele Corrów są zmuszeni przez swoje parchy do kupowania w Biedronce :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Eee tam, ten w Szczecinie nie był na toruńskich blachach :D On na 90% był z mojej okolicy B) I Rydzyka w nim nie było... On się nie zapuszcza na ziemie szatana :P

A dzisiaj jeżdżąc służbowo po centrum napotkałem zaparkowane na tyłach Biedronki na Pomorzanach srebrne Sciro z końca produkcji... Bardzo ładne i utrzymane raczej w serii :) Myślałem że tylko właściciele Corrów są zmuszeni przez swoje parchy do kupowania w Biedronce :lol:

Miało na którejś z bocznej szyb jakąś VWejowską naklejke?

Może być ze wujek nezzo :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0

Uncle nezzo robi zakupy w biedronce... ??

No tak zaczeło sie odkladanie na corrado... :P:D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Uncle nezzo robi zakupy w biedronce... ??

No tak zaczeło sie odkladanie na corrado... :P:D

Może Tigery hurtowo kupuje na miesiąc :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
Miało na którejś z bocznej szyb jakąś VWejowską naklejke?

Hmmm naklejka mi się w oczy nie rzuciła bo nie miałem się czasu przyjrzeć, ale wiem że coś było naklejone, jakiś VWejowski napis może na drzwiach, na boku auta czy gdzieś na dole... W każdym razie kolor taki srebrno-grafitowy i lekko przybrudzony :)

Jeśli to wujek nezzo to moge mu polecić w tej biedronce duzy jogurt pitny kawowy za 1,5 zl i do tego duza paczka solonych chipsów za 1,99 zl, na sniadanie w sam raz :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

nie nie ... uncle nezzo jeździ białym sciro :) przynajmniej tak było jakos w sierpniu jeszcze ;]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
nie nie ... uncle nezzo jeździ białym sciro :) przynajmniej tak było jakos w sierpniu jeszcze ;]

OJJJ chyba ktoś ma tu problem w rozróżnianiu kolorów :lol:

No jak to jest białe :>

02112008249.jpg

Edytowane przez alien

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Daltoniści nie od dzisiaj się rodzą :P Ja znam faceta-daltonistę który zielonego, czerwonego i pomarańczowego nie odróżniał a jeździł 30 lat autkiem :D

Alien to chyba było sciro Nezzo... Gdybym wiedział to bym kopnał mu w błotnik żeby się alarm włączył i wujek przybiegł i zamienił bym parę słów bo miałem sprawę do niego :P

Ale zaparkował za ta biedronką dosyć nietypowo i orginalnie :D

A poza tym 50 metrów dalej dzień wcześniej jakieś gnojki wybijały szyby w autach i radia wyciągneli...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
oliwkowy    0
O proszę :) Jechałem z naprzeciwka dupowozem (mk2 GTI, dość mocno oglebiony), może kojarzysz jak się mijaliśmy na progu zwalniającym :)

Pozdrówka ;)

a dokładnie, dokładnie:) kojarzę.. do następnego razu..pzdr

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0

2 listopad godzina 19 Błonie k/Wawy bordowe corrado na felgach chyba DZ gleba oraz zderzak rs i in pro reflektory oraz zjazdowe tablice z De zatrąbione pzdr

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.