Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2008 Fotke jakąś miałeś pokazać Wszyscy wsiadają jak do tramwaju żałuj że nie byłeś na zlocie na mazurach tam każdy siedział a praks biegał pijany PRAWIE jak porsze skad wiedizals ze mam fotke ? masakra az mi sie bumper zagial Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2008 I dobrze zrobiłeś bo jak byś najechał kołem to by ci chlupnęło po całości i jechał byś z krowim plackiem przed oczami Wieści po polsce rozchodzą się szybko kiedy Prax bumperem smaruje placki krowie po asfalcie niczym nutellę na kromce chleba. U mnie w ZS rolnicy już od wczoraj mierzą placki jak krowa narobi na asfalt, czy aby nie są wyższe niż 5 cm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2008 (edytowane) skad wiedizals ze mam fotke ? masakra az mi sie bumper zagial Faaak Którędy Ty jezdzisz Skąd wiedziałem ? opcy wszystko widzi i wie i bacznie obserwuje poczynania TEgo praksa Edytowane 30 Październik 2008 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2008 Którędy Ty jezdzisz Spóźnił się jak jechał do mnie więc za karę poprowadziłem go trasą z polem minowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 Wczoraj w drodze na spota o 12:55 widziałem nieznane mi bordowe Corrado na rondzie przy Dworku Grafa w Lublinie. Pani kierowniczka zaczęła na mnie trąbić jak tylko ją zauważyłem w lusterku. Jechała z chłopakiem ale też ją strąbiłem A co! Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 wczoraj 23:30 widziane sciro na wysokości Gdyni chylonii na głównej, pomrugałem długimi ale zero zainteresowania w sumie, za to później żeśmy tak sobie przepisowo lecieli do rumii razem ,pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 jak ktos chce na mojego śmiecia popatrzeć to stoi od 7 rano na bemowie z kałużą pod spodem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 (edytowane) Kto jeździ czarnym (ciemnym) Corrado G60 na stalowych felgach nr rej GA..... widziałem go wczoraj w Wawie na radzymińskiej i u mnie w Ząbkach wysadził kogoś i pojechał sobie dalej. Zjebatsu teem pomorze to ktoś od was? Edytowane 31 Październik 2008 przez radioactiv Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lucas 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 Korek w "Uwaga pirat" nie jako główny bohater ale zawsze:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 Kto jeździ czarnym (ciemnym) Corrado G60 na stalowych felgach nr rej GA..... widziałem go wczoraj w Wawie na radzymińskiej i u mnie w Ząbkach wysadził kogoś i pojechał sobie dalej. Zjebatsu teem pomorze to ktoś od was? Radzio ma znaczek g60 na GA ale on jest unieruchomiony... . Ciemne rado ma jeszcze radzik. Ale na 100% nie powiem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 Dzisiaj kolo godz 15:oo w Lesznie na ul. Narutowicza (chyba centrum) czarne Corrado przetaczalo sie powoli. To ktos z klubu?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2008 Kto dzisiaj jechał ciemnym korem na piłsudzkiego ok godz.13 we Wrocławiu.Mijalismy się ale tramwaj zasłonił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 Dzisiaj ok 17 na ulicy Pocztowej w ZS, tuż przy Boh. Warszawy stał zaparkowany zielony corr, niemal seria. Numery blach z ostatnia literka "M"- tak jak u mnie. Na całej długości lewego boku lakier jakoś nietypowo się odbijał w świetle latarni. Postałem chwilę ale nikogo nie było więc odjechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 Dzisiaj ok 17 na ulicy Pocztowej w ZS, tuż przy Boh. Warszawy stał zaparkowany zielony corr, niemal seria. Numery blach z ostatnia literka "M"- tak jak u mnie. Na całej długości lewego boku lakier jakoś nietypowo się odbijał w świetle latarni. Postałem chwilę ale nikogo nie było więc odjechałem no to chyba ja ale zapewniam ze on nie jest zielony ... tylko cimno niebieski ... moze nawet granatowy .;] ale napewno nie zielony!!! az taki brudny nie był pozdro i do zobaczenia gdzies na miescie ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 (edytowane) dzisiaj u mnie na wsi biale Sciro na SK, 1.6 75KM benzyna + gaz, 87 rok, koles je ma juz 5 lat, mieszka niecaly kilometr ode mnie a ja je pierwszy raz widzialem... ale burak z niego Edytowane 2 Listopad 2008 przez iceman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 Ciemne rado ma jeszcze radzik. Ale na 100% nie powiem... nie wypuszczam sie poza 3miasto ostatnio moje ma znaczek 16v, jesli mi go jeszcze nie buchneli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 Wczoraj w Suchej Beskidzkiej, około godziny 11ej ciemne Corrado na ringach z przodu. Jechało w kierunku Wadowic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 no to chyba ja ale zapewniam ze on nie jest zielony ... tylko cimno niebieski ... moze nawet granatowy .;] ale napewno nie zielony!!! az taki brudny nie był pozdro i do zobaczenia gdzies na miescie ;] Nie jest zielony??? No to albo światło dziwnie padało albo ja byłem zmęczony... Albo ktoś z nas jest daltonistą Dał bym sobie rękę uciąć że jest zielony Chyba że mowa o innym corku No ale często jestem w okolicy więc następnym razem przyjrzę się uważniej A on nie wyglądał raczej na brudny.... Nie miał lakierowanej lewej strony? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 nie... caly jednolity kolor...ciemny granat.. na koncu rejestracji napewno M;) a stałem wczoraj tam wlasnie około 17 na przeciwko koscioła... ale tam zadko bywam ;] a ja widzialełem ostatnio czarnego na placu grunwaldzkim w szczecinie.. jakies 5 dni temu chyba ;] ale nie pamietam numerów;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2008 Dzisiaj ok.godz.15:30 w Kołobrzegu na rondzie na ulicy Koszalińskiej widziano bordowe Corrado na tablicach ZKL...kto to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 Wczoraj na Kusocinskiego w wawie czerwony corr blachy DL na 17nastkach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 Po 12 na Alei J. Piłsudskiego, Lublin: czerwone G60 na LBD, na pasie obok...pomachałem, potrąbiłem, ale pan nic... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 Dzisiaj przed 8:00 w Warszawie na Limanowskiego jakiś czarny/ciemny ale nie na warszawskich blachach. Przez leżącego milicjanta przejeżdżałem to nie mogłem się dobrze przyjrzeć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 Dzisiaj w dzień widziany czarny corr (brudny albo o szarym odcieniu) zaparkowany przy ul. Mickiewicza, lewe przednie koło miał zdjęte Już go kiedyś raz widziałem (z ciekawą blondynką za kółkiem) i zdaje się że ktoś z forum też go widzial... Ale właściciel (-ka) chyba wciąż anonimowy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gosia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2008 1 listopada przy cmentarzu w Stąporkowie Corrado G60 rej: EOP kto po mojej wsi śmigał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach