Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

miły    0

I dobrze zrobiłeś bo jak byś najechał kołem to by ci chlupnęło po całości i jechał byś z krowim plackiem przed oczami :P

Wieści po polsce rozchodzą się szybko kiedy Prax bumperem smaruje placki krowie po asfalcie niczym nutellę na kromce chleba. U mnie w ZS rolnicy już od wczoraj mierzą placki jak krowa narobi na asfalt, czy aby nie są wyższe niż 5 cm :P

:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
skad wiedizals ze mam fotke ? :D

Zdjcie010-3.jpg

masakra az mi sie bumper zagial  :ph34r:

Faaak :lol::lol:

Którędy Ty jezdzisz :D

Skąd wiedziałem ? opcy wszystko widzi i wie i bacznie obserwuje poczynania TEgo praksa :D

Edytowane przez alien

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0
Którędy Ty jezdzisz :D

Spóźnił się jak jechał do mnie więc za karę poprowadziłem go trasą z polem minowym :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Wczoraj w drodze na spota o 12:55 widziałem nieznane mi bordowe Corrado na rondzie przy Dworku Grafa w Lublinie. Pani kierowniczka zaczęła na mnie trąbić jak tylko ją zauważyłem w lusterku. Jechała z chłopakiem ale też ją strąbiłem :D A co! Pozdrawiam.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poncheck    0

wczoraj 23:30 widziane sciro na wysokości Gdyni chylonii na głównej, pomrugałem długimi ale zero zainteresowania w sumie, za to później żeśmy tak sobie przepisowo ;) lecieli do rumii razem ,pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radioactiv    0

Kto jeździ czarnym (ciemnym) Corrado G60 na stalowych felgach nr rej GA..... widziałem go wczoraj w Wawie na radzymińskiej i u mnie w Ząbkach wysadził kogoś i pojechał sobie dalej. Zjebatsu teem pomorze to ktoś od was?

Edytowane przez radioactiv

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0
Kto jeździ czarnym (ciemnym) Corrado G60 na stalowych felgach nr rej GA..... widziałem go wczoraj w Wawie na radzymińskiej i u mnie w Ząbkach wysadził kogoś i pojechał sobie dalej. Zjebatsu teem pomorze to ktoś od was?

Radzio ma znaczek g60 na GA ale on jest unieruchomiony... :(. Ciemne rado ma jeszcze radzik. Ale na 100% nie powiem...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Zagniatacz    0

Dzisiaj kolo godz 15:oo w Lesznie na ul. Narutowicza (chyba centrum) czarne Corrado przetaczalo sie powoli. To ktos z klubu??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafał24V    0

Kto dzisiaj jechał ciemnym korem na piłsudzkiego ok godz.13 we Wrocławiu.Mijalismy się ale tramwaj zasłonił.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok 17 na ulicy Pocztowej w ZS, tuż przy Boh. Warszawy stał zaparkowany zielony corr, niemal seria. Numery blach z ostatnia literka "M"- tak jak u mnie. Na całej długości lewego boku lakier jakoś nietypowo się odbijał w świetle latarni. Postałem chwilę ale nikogo nie było więc odjechałem :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0
Dzisiaj ok 17 na ulicy Pocztowej w ZS, tuż przy Boh. Warszawy stał zaparkowany zielony corr, niemal seria. Numery blach z ostatnia literka "M"- tak jak u mnie. Na całej długości lewego boku lakier jakoś nietypowo się odbijał w świetle latarni. Postałem chwilę ale nikogo nie było więc odjechałem :)

no to chyba ja :P ale zapewniam ze on nie jest zielony ... tylko cimno niebieski ... moze nawet granatowy .;] ale napewno nie zielony!!! az taki brudny nie był :D pozdro i do zobaczenia gdzies na miescie ;]

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj u mnie na wsi biale Sciro na SK, 1.6 75KM benzyna + gaz, 87 rok, koles je ma juz 5 lat, mieszka niecaly kilometr ode mnie a ja je pierwszy raz widzialem... ale burak z niego

Edytowane przez iceman

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Radzik    0
Ciemne rado ma jeszcze radzik. Ale na 100% nie powiem...

nie wypuszczam sie poza 3miasto ostatnio

moje ma znaczek 16v, jesli mi go jeszcze nie buchneli :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

Wczoraj w Suchej Beskidzkiej, około godziny 11ej ciemne Corrado na ringach z przodu. Jechało w kierunku Wadowic :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
no to chyba ja :P ale zapewniam ze on nie jest zielony ... tylko cimno niebieski ... moze nawet granatowy .;] ale napewno nie zielony!!! az taki brudny nie był :D pozdro i do zobaczenia gdzies na miescie ;]

Nie jest zielony??? No to albo światło dziwnie padało albo ja byłem zmęczony... Albo ktoś z nas jest daltonistą :lol: Dał bym sobie rękę uciąć że jest zielony :P

Chyba że mowa o innym corku :P No ale często jestem w okolicy więc następnym razem przyjrzę się uważniej :) A on nie wyglądał raczej na brudny.... Nie miał lakierowanej lewej strony?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

nie... caly jednolity kolor...ciemny granat.. :) na koncu rejestracji napewno M;) a stałem wczoraj tam wlasnie około 17 na przeciwko koscioła... ale tam zadko bywam ;]

a ja widzialełem ostatnio czarnego na placu grunwaldzkim w szczecinie.. jakies 5 dni temu chyba ;] ale nie pamietam numerów;/

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kecaj    0

Dzisiaj ok.godz.15:30 w Kołobrzegu na rondzie na ulicy Koszalińskiej widziano bordowe Corrado na tablicach ZKL...kto to?? :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

Wczoraj na Kusocinskiego w wawie czerwony corr blachy DL na 17nastkach.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

Po 12 na Alei J. Piłsudskiego, Lublin: czerwone G60 na LBD, na pasie obok...pomachałem, potrąbiłem, ale pan nic... <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Dzisiaj przed 8:00 w Warszawie na Limanowskiego jakiś czarny/ciemny ale nie na warszawskich blachach. Przez leżącego milicjanta przejeżdżałem to nie mogłem się dobrze przyjrzeć.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj w dzień widziany czarny corr (brudny albo o szarym odcieniu) zaparkowany przy ul. Mickiewicza, lewe przednie koło miał zdjęte :P Już go kiedyś raz widziałem (z ciekawą blondynką za kółkiem) i zdaje się że ktoś z forum też go widzial... Ale właściciel (-ka) chyba wciąż anonimowy... :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gosia    0

1 listopada przy cmentarzu w Stąporkowie Corrado G60 rej: EOP

kto po mojej wsi śmigał :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
czapka    0

Dziś po ul.bieżanowskiej w Krakowie plątało sie jakieś corrado z Wieliczki czarne albo coś takiego ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.