alien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2008 wczoraj w Żarnowie kolo 21:00 widziano ponchkowoza jak sobie pomykal 10 na godzine po zerwanym asfalcie u mnie na fsi ;p Byliśmy w tej miejscowości Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2008 wczoraj w Żarnowie kolo 21:00 widziano ponchkowoza jak sobie pomykal 10 na godzine po zerwanym asfalcie u mnie na fsi ;p A to nie byłeś przypadkiem ty - Bordowy corr co przemknął obok nas awaryjki i poleciał do przodu - blachy ww cos tam ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Preq 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2008 Przed chwilą widziane na parkingu w Gdańsku (Nowy Chełm) koło sklepu Bomi piękne niebieskie Corrado rejestracja GD... Justyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2008 Przed chwilą widziane na parkingu w Gdańsku (Nowy Chełm) koło sklepu Bomi piękne niebieskie Corrado rejestracja GD... Justyna Możliwe że Konradzik.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2008 Dzis widziany Srebrny Cor pod Sofitelem Wrocław okolo godz 9:00 Na blachach DSR czarne kola z czerwonym paskiem na rancie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2008 Nie przyznaje sie to nie moje Jakos dziwnie wyglada na zdjeciu. a swoja droga nie pruja sie panowie w niebieskich dresikach ze tablicy nie widac??;> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2008 a swoja droga nie pruja sie panowie w niebieskich dresikach ze tablicy nie widac??;> dowodzik dopiero co odebralem. Wczeniej sie spruli za brak tablicy, a teraz troszke ja widac. Czerech skad wiesz gdzie mam tablice3? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2008 Szczecin, na Mickiewicza około 16.00 zaparkowane czarne corradość na ZS... z flakiem z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 Znów Corek BOLO666 pod polibudą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 aż się prosi o glebę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 I o mniejszą bulwę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 aż się prosi o glebę ojej i to jak!!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 Wczoraj o 16:30 czarny korek pod kopcem kosciuszki w krakowie na DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 dowodzik dopiero co odebralem. Wczeniej sie spruli za brak tablicy, a teraz troszke ja widac. Czerech skad wiesz gdzie mam tablice3? ja wiem wszystko ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 (edytowane) Znów Corek BOLO666 pod polibudą. A żesz kurna nie zauważyłem, że ktoś tam mi kreci się pod oknem... P.S. GLEBA BĘDZIE NA WIOSNĘ ...I BULWA TEŻ!!! Edytowane 26 Październik 2008 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 A żesz kurna nie zauważyłem, że ktoś tam mi kreci się pod oknem... A to dlatego zawsze stawiasz go w tym samym miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 na 8 w kierunku warszawy zielony corr wsz23wf chyba jakas godzinke temu na wysokosci maximusa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 na 8 w kierunku warszawy zielony corr wsz23wf chyba jakas godzinke temu na wysokosci maximusa Ty jechałeś wtedy parchem jak widziałeś ponczkowego ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 Dzisiaj ok godz 20 w centrum Świnoujścia widziany ciemny corr, zdaje sie ze na blachach tutejszych, miał białe nadkola (?) i chyba sonary. Ktoś z forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2008 kogo jest srebrny kor na TSK..... raw-a ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2008 (edytowane) ja bylem wtedy w wawie ....moj brat pisla tego posta on widzial ale nie wiem czy akurat jezdzil corrrem czy szedl gdzies.....a moj ma oczojebliwy napis" jet" na boku wiec to raczej nie byl moj zwlaszcza ze mam rej EOP Edytowane 27 Październik 2008 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2008 Dziś widziałem to cudeńko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2008 jak wam się to podoba?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2008 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2008 podoba Wam sie?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach