SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2008 a ja dzisiaj widzilem sciro..z nezzem w srodku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2008 prawie codziennie widze czerna rrado na ulicy piekarniczej w gdańsku... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2008 O 13 pod wsz w Gdansku widzialem Grexony i Mariany A pozniej ok 15 w redzie srebrny corr RLS lub RSL z ksenonem i obklejona tylna szyba chyba jakas reklama. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2008 Dzisiaj w Warszawie na ulicy Conrada, czerwony korek na tablicach DL. Stał na chodniku, a w środku jakaś pani. Myślałem, że się zepsuł ale jak wybiegłem z bloku, żeby pomóc to już go nie było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2008 (edytowane) Dziś Wólka Lubelska 13.30 czerwony Corr (o ile mnie oczy nie myliły LUB); 21.00 Łęczna - zielona sroka LC i czerwony Corr EL Edytowane 15 Październik 2008 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2008 srebrny corr RLS lub RSL z ksenonem i obklejona tylna szyba chyba jakas reklama. andrzejek, mój mechanik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 wczoraj w Mszczonowie niedaleko FM Logistic czarny cor na rej. SZY i dzisiaj rano na Ochocie o 6.40 ktos palowal cora spod sobieskiego w kierunku centralnego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 (edytowane) dzisiaj rano na ul. Wilanowskiej widziane takie Corrado przez szwagra: potem w poludnie czerwone Corrado rej DL skrecajace w ul. Zwirki i Wigury z ul. 17 stycznia na wysokosci Hotelu Gromada no i na koniec dnia Corrado Drzewa pod Factory w Ursusie. Ladnie sie prezentuje po malowaniu Paparazzi nie spia: Edytowane 16 Październik 2008 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 no i na koniec dnia Corrado Drzewa pod Factory w Ursusie. Ladnie sie prezentuje po malowaniu Paparazzi nie spia: Nie przyznaje sie to nie moje Jakos dziwnie wyglada na zdjeciu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 (edytowane) Nie przyznaje sie to nie moje Jakos dziwnie wyglada na zdjeciu. zdjecie na szybko telefonem robione dlatego kiepsko wyszlo ale na zywo kolor bardzo mi sie podobal cos bym z tym przodem tylko pomodzil i bedzie cud malina Edytowane 16 Październik 2008 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 zdjecie na szybko telefonem robione dlatego kiepsko wyszlo ale na zywo kolor bardzo mi sie podobal cos bym z tym przodem tylko pomodzil i bedzie cud malina Przod jest do roboty. Jeszcze nie wiem w jakim kierunku chce isc. Grill zostal taki na szybko, a na przod pewnie kierunki i halo inpro wjada Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 dobrze jest, na żywo jest naprawde śliczne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2008 dobrze jest, na żywo jest naprawde śliczne dzieki Kryniol za dobre slowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 dwa korki we Wrocławiu - jeden mnie mijał 15stego na trasie wjazdowej do wrocka ( okolice c.h.korona jadąc od Oleśnicy ) około południa a 16stego wieczorem w okolicy rynku (centrum) - taki szary albo fiolet albo śliwka.... z kołami ala pająki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 Dzisiaj rano lecę dupowozem, patrzę a na poboczu Corek stoi na litewskich blachach, maska zadarta i gość coś w silniku zagląda. Wniosek? Nie tylko nasze tak się psują Hmmm... gdyby nie to że się śpieszyłem to bym się zatrzymał i obadał co tam się namieszało, ewentualnie w czymś pomógł - może jakoś bym się dogadał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 dzisiaj czarne corrado LUBON/ POZNANIA. widziałem je dwa razy pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ludwik 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 wrocław, ul. krupnicza, 12:20 czerwony corek DMI ***8, szedłem ulicą z bananem na ryju Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 Jesteś we Wrocku? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ludwik 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 ano nie [tu] kih0n... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2008 15.10 na autostradzie pod hamburgiem widziane nowe czarne scirocco, w sumie to nie za duzo widzialem, ale pedzilo jak holera Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2008 wczoraj w Żarnowie kolo 21:00 widziano ponchkowoza jak sobie pomykal 10 na godzine po zerwanym asfalcie u mnie na fsi ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2008 Wczoraj wracając ze zlotu w Krakowie przemknął obok nas Galun-plepsu nie widzimy??? W Legnicy dwa raz spotkany corr na DL...; pomachane-odmachane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Basia Kr 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2008 W Niepołomicach na skrzyżowaniu 19;45 widziany corek KWI... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2008 Corek BOLO666 pod polibudą w Białym w okolicach 10:00. Dobrze wygląda ale... na glebę z nim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2008 Wczoraj na stacji gazu na mateczny błąkające sie granatowe corrado na schmitach z lampexami red&white tablice zaczynały sie na ST .Pewnie jakiś niedobity po zlocie szukał wrażeń Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach