DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2008 wczoraj Daniel z Magda na mini-spocie w Kalwarii hehe, było Corrado na C2 daje rade:D Pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2008 Dzis w Zabierzowie o 14 godzinie (czarne?) Corrado KRA....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2008 Dzisiaj w Chełmie w okolicach ulicy metalowej mignęło mi w oddali jakieś ciemne na 99% corrado, a tuż za nim śmignął Marowóz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kij 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2008 27 wrzesnia. Pomknelo przez Ostrołęke Corrado (rejestracja WY xxxx) kto wtedy smigal ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2008 a tuż za nim śmignął Marowóz. Marowoz widze jest w ciaglym uzytku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2008 30.09.2008 godzina ok 21:50 koło akademika US "Kordecki" czarne corrado. Któż to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2008 przed chwila Katowice Podlesie czarna Sroczka na katowickich blachach, jakies niebieskie zarowki w przednich reflektorach, bialy napis Scirocco na tylnej szybie pod spojlerem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Jakieś 40 minut temu żółto czarne corrado na rondzie grzegórzeckim w Krakowie Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Jakieś 40 minut temu żółto czarne corrado na rondzie grzegórzeckim w Krakowie Pozdrawiam to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Dzis w krk widziane corrado k. akademi ekonomicznej na parkingu platnym, zaparkował koło mnie. Ja sie spieszyłem na "rozpoczecie" studiów i wogole niewiem jaki byl sens spieszenia sie zeby sie nie spuznic, jak g**o sie dowiedzialem i nic nie widzialem heheh pozdr. tutaj ten dalszy corek (pierwszy jest moj ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Nowe sciro dziś w wawce jadące wałem miedzieńskim....piekna biala pela, blach juz polskie ( Poznań ) jednak trochę się rozczarowałem bo z bliska wygląda jak obniżony i poszerzony golf....jednak i tak daje rade Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Nowe sciro dziś w wawce jadące wałem miedzieńskim....piekna biala pela, blach juz polskie ( Poznań ) jednak trochę się rozczarowałem bo z bliska wygląda jak obniżony i poszerzony golf....jednak i tak daje rade ważne żeby Legia miała mistrza!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Manek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 Nowe sciro dziś w wawce jadące wałem miedzieńskim....piekna biala pela, blach juz polskie ( Poznań ) jednak trochę się rozczarowałem bo z bliska wygląda jak obniżony i poszerzony golf....jednak i tak daje rade pewnie to był ten http://www.autokrata.pl/lod/4830/pierwsza_...co_2_0_tsi_dsg/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 pewnie to był ten http://www.autokrata.pl/lod/4830/pierwsza_...co_2_0_tsi_dsg/ podobno stal ostatnio w auto Vivie w wawie wlasnie ten, podobno robi wrazenie ja chce takiego !! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BIBI 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2008 czerwone corrado widziane wczoraj w Lublinie koło macsraka przy trasie,ktoś z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2008 Dzisiaj bordowe/granatowe Corrado pod Havana na chylonskiej i Gajosa w czerwonej strzale Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2008 no to zaczyna dziejsze łowy były zacne..... w południe jakoś około 16:00 Srebrne corrado na numerach DLU ( chyba) jechało przez obwodnice żagania widziłem jeszcze 2 białe sroki Jedna na Piekarach w Legnicy, druga na Chrobrego tez w legnicy na numerach DL .... I widziłem jeszcze corrado przy zaraz przy zjedzi z a4 na wrocław .... bodajrze na ulicy wyścigowej... ciemno było wiec nie wiem jaki kolor ale chyba zielone kogos z was któreś auto?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2008 Przed godzinka pod ch targowek zielone corrado wwl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 jeszcze widziałem pare dni temu zajbistego kora... czerwony i wył jakby miał eltona zamiast turbiny... kto to ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 pochwalił byś się tym swoim dzewo a nie jakieś zamazane foty pokazujesz i zrób beton będzie dobrze wyglądał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 widziałem dziś 5.10.2008 o godzinie ok 14:30 corrado kolor ciemny fiolet albo granatowy z rejestracją EL dość niski seryjny na białych stalówkach jechał trasą "Katowicką" nr 8 (E67) w stronę warszawy widziałem go w okolicy miejscowości Żabia wola - Siestrzeń. coś co się rzuciło w oczy to na tylnej szybie były przyczepiono na przyssawki dwie osłony przeciwsłoneczne (czarne z jakimiś białymi nadrukami). kogo widziałem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 w piatek 03.10 czarne corrado G60 parking AUCHAN KOMORNIKI -POZNAń dzisiaj w SZRENIAWIE miedzy KOSCIANEM a POZNANIEM corrado koloru nie widziałem ciemno było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 Przed godzinka pod ch targowek zielone corrado wwl z której strony to zielone jest? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 z drugiej... strony obiektywu chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2008 z której strony to zielone jest? kur.wa chyba daltonista jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach