Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Adanio    0

Dzisiaj w Chełmie w okolicach ulicy metalowej mignęło mi w oddali jakieś ciemne na 99% corrado, a tuż za nim śmignął Marowóz.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kij    0

27 wrzesnia. Pomknelo przez Ostrołęke Corrado (rejestracja WY xxxx) kto wtedy smigal ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
a tuż za nim śmignął Marowóz.

Marowoz widze jest w ciaglym uzytku :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

przed chwila Katowice Podlesie czarna Sroczka na katowickich blachach, jakies niebieskie zarowki w przednich reflektorach, bialy napis Scirocco na tylnej szybie pod spojlerem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0
Jakieś 40 minut temu żółto czarne corrado na rondzie grzegórzeckim w Krakowie Pozdrawiam :)

to ja :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bolo_    0

Dzis w krk widziane corrado k. akademi ekonomicznej na parkingu platnym, zaparkował koło mnie. Ja sie spieszyłem na "rozpoczecie" studiów i wogole niewiem jaki byl sens spieszenia sie zeby sie nie spuznic, jak g**o sie dowiedzialem i nic nie widzialem heheh

pozdr.

tutaj ten dalszy corek (pierwszy jest moj :P)

20081002122.jpg

20081002123.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

Nowe sciro dziś w wawce jadące wałem miedzieńskim....piekna biala pela, blach juz polskie ( Poznań ) jednak trochę się rozczarowałem bo z bliska wygląda jak obniżony i poszerzony golf....jednak i tak daje rade :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0
Nowe sciro dziś w wawce jadące wałem miedzieńskim....piekna biala pela, blach juz polskie ( Poznań ) jednak trochę się rozczarowałem bo z bliska wygląda jak obniżony i poszerzony golf....jednak i tak daje rade :)

ważne żeby Legia miała mistrza!!! :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Manek    0

pewnie to był ten

http://www.autokrata.pl/lod/4830/pierwsza_...co_2_0_tsi_dsg/

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BIBI    0

czerwone corrado widziane wczoraj w Lublinie koło macsraka przy trasie,ktoś z klubu?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

no to zaczyna dziejsze łowy były zacne..... w południe jakoś około 16:00 Srebrne corrado na numerach DLU ( chyba) jechało przez obwodnice żagania

widziłem jeszcze 2 białe sroki Jedna na Piekarach w Legnicy, druga na Chrobrego tez w legnicy na numerach DL ....

I widziłem jeszcze corrado przy zaraz przy zjedzi z a4 na wrocław .... bodajrze na ulicy wyścigowej... ciemno było wiec nie wiem jaki kolor ale chyba zielone

kogos z was któreś auto??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

jeszcze widziałem pare dni temu zajbistego kora... czerwony i wył jakby miał eltona zamiast turbiny... kto to ??:P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

pochwalił byś się tym swoim dzewo a nie jakieś zamazane foty pokazujesz i zrób beton będzie dobrze wyglądał :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
-=RAFAL=-    0

widziałem dziś 5.10.2008 o godzinie ok 14:30 corrado kolor ciemny fiolet albo granatowy z rejestracją EL dość niski seryjny na białych stalówkach jechał trasą "Katowicką" nr 8 (E67) w stronę warszawy widziałem go w okolicy miejscowości Żabia wola - Siestrzeń. coś co się rzuciło w oczy to na tylnej szybie były przyczepiono na przyssawki dwie osłony przeciwsłoneczne (czarne z jakimiś białymi nadrukami).

kogo widziałem?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

w piatek 03.10 czarne corrado G60 parking AUCHAN KOMORNIKI -POZNAń

dzisiaj w SZRENIAWIE miedzy KOSCIANEM a POZNANIEM corrado koloru nie widziałem ciemno było

:>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.