Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Drzewo    0
No przeciez nie ja to zaczelem i nie mam zamiaru tego ciagnac dalej ale po co te prowokacje ,bo tego nie rozumiem ?

wiec zmien podpis.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Dajcie spokój, teraz to na bank nie zmieni z przekory. Poza tym to jego Arka jego Gdynia i jego podpis.

Ciśnieniujecie się o podpis... pfffffffffff -_-

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
LYSY1982    0

Kryniol i Drzewo cos mam wrazenie ze specjalnie robicie mi pod gorke, nie rozumiem dlaczego ,przeciez w moim podpisie nie ma nic obrazliwego, tymbardziej krzywdzacego inny klub , zadnych wulgaryzmow ani wyzwisk ,mam wrazenie ze jedyne co Wam przeszkadza to nazwa druzyny.Myle sie?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
LYSY1982    0

Czapka dokladnie. Adanio tu nie chodzi o zadna przekore, nie zrobilem tego nikomu za zlosc ,twoje drugie zdanie jak dla mnie podsumowuje wszystko , grexon ma podpis jaki ma i czy ja robie z tego powodu afere NIE nawet sie pozdrowilismy dzisiaj w temacie. Robice z tego fomum kibicowskie a chyba nie taka jest jego tematyka :huh:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

pogodze Was: walić Legię!, walić Arkę! liczą się tylko Bobry Tłuszcz :D Boże jak ja nie nawidzę polskiej "ekstraklasy" :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sahar    0

Dzisiaj czarna sroka na Leonidasa w Wawie na rej.WE3125L z koncowka na wydechu wielkosci wiadra :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Dzisiaj widziany niebieski correk w celbowie, godzina ok 12, rejestracja GPU, to byl ten niezrzeszony co byl na zdjeciach z VWmani, podobno grexon go kojarzy lepiej, a ja juz 4-ty raz go widze ale nigdy correm nie moge trafic na niego:/ Dodatkowo mlody Pan widziany chwile pozniej w redie kolo kosciola, czarny, rejestracja GA.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poncheck    0
pogodze Was: walić Legię!, walić Arkę! liczą się tylko Bobry Tłuszcz :D Boże jak ja nie nawidzę polskiej "ekstraklasy" :P

igzakli :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0

Dzisiaj w Białym na Alei Piłsudskiego na wysokości Malmeda wymijane piękne czerwone rrado, kierownik nawet pomachał, a ja niestety trochę przyspałem z reakcją :P

Pozdr.

Edytowane przez BOLO666

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
j4r3k    0

pr.jpg

Widziany (26.09.2008 godzina 16.costam )Na uczelni OWSIIZ :D. A szkoda ze nie przyjechalem swoim :D

Pozdrawiam.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0
pr.jpg

Widziany (26.09.2008 godzina 16.costam )Na uczelni OWSIIZ :D. A szkoda ze nie przyjechalem swoim :D

Pozdrawiam.

to chyba ten Praks.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

17:20 ul. Głęboka i skręciło w ul. Wileńską Lublin...ciemne rrado...a kto to? zbyt szybko mi znikło :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0
Dzisiaj widziany niebieski correk w celbowie, godzina ok 12, rejestracja GPU, to byl ten niezrzeszony co byl na zdjeciach z VWmani, podobno grexon go kojarzy lepiej...

Były parch mojego kumpla dees... ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Sulejow 11: 00 parking przed Lider Price

biala sroczka wersja SCALA, 2.0 16V :wub: kierowca pan 60-70lat zrobilem podjazd z zapytaniem: czy sprzeda? , krotka riposta: "NIGDY" <_<

sprowadzona w 1990 z Niemiec i jest pierwszym wlascicielem, dokladna obczajka stan idealny, blachy plastiki wszystko na swoim miejscu ze znaczkami 16v - no lala

przejechane miala 130 tys, brak lpg :o

zdjecia pozniej

Edytowane przez madKOWAL

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0
wczoraj Daniel z Magda na mini-spocie w Kalwarii

hehe, było :) Corrado na C2 daje rade:D Pozdrowionka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.