poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 calibra pod robotą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 calibra pod robotą ja codziennie to widze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 ja codziennie to widze Spalić ?? AA Alienku śliczne foto... :* Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 Spalić ?? AA Alienku śliczne foto... :* Wiem :* Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 To ja, a czym śmigałeś?I dziś Corrado na parkingu IKEI w Krakowie, zatrąbione, pomachane ;-) Mijaliśmy sie na remontowanym moście stałeś pierwszy na światłach a ja jechałem z naprzeciwka bordową astrą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2008 Mijaliśmy sie na remontowanym moście stałeś pierwszy na światłach a ja jechałem z naprzeciwka bordową astrą Zgadza się , stałem pierwszy, choć astry nie kojarzę ;-) PZDR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2008 Radzio dziś wieczorem w Gdyni... Pomachane, odmachane... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 Czyzby nikt oprocz mnie w sobote wieczorem w Uwadze na TVN nie widzial bialej sroczki? Byl reportaz o ulicach,samochodach, wyscigach i wystapil tam rowniez milosnik SCIROCCO. Nikt nie ogladal ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 Czyzby nikt oprocz mnie w sobote wieczorem w Uwadze na TVN nie widzial bialej sroczki? Byl reportaz o ulicach,samochodach, wyscigach i wystapil tam rowniez milosnik SCIROCCO. Nikt nie ogladal ? może Sianek , abf turbo?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 W Krakowie na Lubicz przy instytucie nafty i gazu stoi piekna sroczka mk1 czarny mat na rejestracji KR... ale mi sie spodobala Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
andrevv 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 Pewnie Boczek gdzies tam sie krecil.To ten correk byl? Nie, numery byly jakos LSW lub LWS.. I felga tez raczej inna, o ile zdazylem zauwazyc... pozdr A Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 może Sianek , abf turbo?? Silnikiem chyba sie nie chwalil, ale wlasciciel mial na imie Krysztof - moze to pomoze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 (edytowane) Czyzby nikt oprocz mnie w sobote wieczorem w Uwadze na TVN nie widzial bialej sroczki? Byl reportaz o ulicach,samochodach, wyscigach i wystapil tam rowniez milosnik SCIROCCO. Nikt nie ogladal ? ta, ja widziałem, ale nie kojarzę gościa zupełnie i biały to on nie był Edytowane 15 Wrzesień 2008 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 W Krakowie na Lubicz przy instytucie nafty i gazu stoi piekna sroczka mk1 czarny mat na rejestracji KR...ale mi sie spodobala Też widziałem:) Strone wcześniej fote wkleiłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 Też widziałem:) Strone wcześniej fote wkleiłem tez ja widzialem ale pisalem o tym 5 podstron wczesniej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2008 Dziś Paulina widziane byłym Magowym vr'em koło Grójca. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2008 dzisiaj ok 11 ciemne/czarne Corrado w Mikolowie w okolicach Auchan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2008 dziś w szczecinie w godzinach porannych(czytaj okolo 12 ) zielone corrado na krzywoustego... klubowe ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2008 a ja widzialem Qbejsiastego dzisiaj u mnie pod firma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2008 Dziś około 9.00 w Lublinie na Turystycznej biała sroczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2008 a ja widzialem Qbejsiastego dzisiaj u mnie pod firma Qbejs ogarnął wydech to wyturlał się z garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2008 w nocy z poniedzialku na wtorek kolo 4 corrado pod fabryka paradyza na wawe jasny niebieski cos w ten desen na blachach ST probowalem zrobic fote ale mi nie wyszlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2008 przed chwilka srebrne ( chyba ) sciro koło świebockiego DW....GT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Granatowe rrado w Białymstoku na os. Wysoki Stoczek Pd. mniejsza o uliczkę... PS. Oczywiście przed chwilą lub dwiema... Edytowane 18 Wrzesień 2008 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2008 B_O_N_K ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach