KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 2 dni temu u mnie w miescinie żaganiu widziałem bordowe corrado 16v DBL 98VJ z sonarami z przodu ... kogoś z forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skopek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 Dziś około godziny 14:30 w Grudziądzu. Pozdrowienia dla właściciela. W live równie sympatyczny jak na forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daro 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 Dzis kolo 13 Warszawa-Piaseczno czarne nr LU.... na Azevach z napisem na pasie kompressor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Cinek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 a ja dzisz o 23:00 smieszna sytuacje widzialem ... ide sobie zachodnia z kobieta... spacerek robimy jedzie corrado patrze kurcze nie kojarze.... ciemne g60 slysze zwlania obok mysle znajomy jakis... minal mnie zawraca stanalem odwracam sie i patrze co to za znajomy ... rejestracji nie kojarze EZ (kurcze nie znam zadnego coraz ze zgierza) a ten skubaniec zwalnia i zatrzymuje sie obok prostytutki i jej alfonsa ... ale chyba mu nie przypasowala bo odjechal... albo za droga byla w koncu ma g60 to napewno splukany ... i w tym momencie kolezanka w smiech no tak "dziwkowoz" ... hahaha a prawda jest taka ze na cinka corrado zawsze mowilem dziwkowoz ... ale to dluga historia i zupelnie inna by ase2000 pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2008 Dziś około godziny 14:30 w Grudziądzu.Pozdrowienia dla właściciela. W live równie sympatyczny jak na forum. Galun aka lord gey? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2008 Galun aka lord gey? Pewnie ten sam... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2008 (edytowane) Corrado Lary widziane dzisiaj na CRAZY AFTERNOON SENSATION w Mikolowie... pare innych aut grupy kamikaze driver tez tam zawitalo niestety wlascicielki nie spotkalem, chociaz sie krecilem obok Corka chwile Edytowane 23 Sierpień 2008 przez iceman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2008 Dziś około godziny 14:30 w Grudziądzu.Pozdrowienia dla właściciela. W live równie sympatyczny jak na forum. OO Na parkingu u Pana jasia Galun ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2008 Dziś widziałem Czarnego parcha u mnie pod domem Ktoś się szwędał po Koszalinie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2008 A ja w piatek widzialem dwa cory i jedna sroke zrobilem nawet zdjecia ale po zgraniu na kompa okazalo sie, ze sa za slabe a zajebisty telefon jaki chwilowo posiadam czyyli motorola udowodnil mi po raz enty, ze nadaje sie na przecier 1. Wiec tak godz. 5.50 od Dworca Zach. w kierunku mostu Grota na trasie torunskiej coras na rej. WPR.... kolor taki jak na glownej stronie forum, chyba father z synem i do tego klubowicz, bo jechal na Keskinach (zajebiaszczo mi sie dzionek zaczal ) 2. Nastepnie godzina 10.00 Serock czerwony Coras 2.0 8v listopad 93rok seria na rej.WE chyba ( ponoc Praks Ty go kiedys na mazurach dorwales czy w Wawie I na koniec na powrocie do Wawy przed Zegrzem mijalem sie z czarna sroczka na rej WY 7053... lampy miala jakies takie kwadratowe ps. rejestracje moglem troszke pomylic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2008 W drodze do mielna A przed spawnem alien we własnej osobie cudujący z podwójną linią Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2008 Kto to ?? blachy ZS Klekot pod maską Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-Robert- 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2008 Chyba Tur3k jak dobrze pamietam z tego samego tematu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2008 Tak, to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2008 (edytowane) Tak, to ja brat widział twojego corka na parkingu chyba przed coke music festiwal w krk. (dzwonil do mnie ze fajny corek jest w krk ) a oprócz tego wczoraj widziany bordowy corek "KOS" pare kilometrów przed oswięcimem. Edytowane 25 Sierpień 2008 przez bolo_ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2008 Wczoraj 24.08.08 o 16:30 oczojebne corrado z Marem na pokładzie w Lublinie, ul. Al. tysiąclecia. Dzisiaj czarna sroka LLE.... Chełm, ul. Okrzowska...Mara nie zastałem:( drzewo ładny kolorek:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2008 (edytowane) brat widział twojego corka na parkingu chyba przed coke music festiwal w krk.(dzwonil do mnie ze fajny corek jest w krk ) Tak dokładnie, byłem na Coke Ale po przejechaniu w Krakowskim korku 7km w ciągu 1,5 godziny odstawiłem go na parking i zwiedzaliśmy miasto pieszo Kolega RoleK mógł się chociaż odezwać na stacji, a nie z tajniaka foty klepać Edytowane 26 Sierpień 2008 przez Tur3k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2008 Wczoraj na parkingu pod Wielka Krokwia w Zakopanem widzialem jakiegos czerwonego Cora. Niestety nie pamietam numerow Chwile pozniej widzialem tez Ferrari - piekny... R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2008 Dziś w Krakowie godz.16 30 jasno niebieskie corrado zderzak chyba US duża gleba na ul.Konopnickiej przed mostem dębnickim nr rej WK XXXXX lub coś podobnego.Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 Wczoraj ok.22-ej w Białogardzie na ul.Modrzewskiego na nr.ZBI 03188...Ciekawe czyje to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 Wczoraj ok.22-ej w Białogardzie na ul.Modrzewskiego na nr.ZBI 03188...Ciekawe czyje to Spawn ma końcówke 88 Kecaj swoich nie poznajesz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 ...haha...nawet skubaniec się nie przywitał ciekawe co za laske na moim terenie obraca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 ...haha...nawet skubaniec się nie przywitał ciekawe co za laske na moim terenie obraca dziś zapytam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 Dzisiaj miłe spotkanie z voytecvr6 na Ostrobramskiej. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2008 Kolega RoleK mógł się chociaż odezwać na stacji, a nie z tajniaka foty klepać Nastepnym razem jak bedzie okazja, to na pewno sie odezwe A bedzie ? PS: czekalem pod wejsciem, ale poszedles sikac czy cos tam i juz sobie odszedlem, a jak wyjezdzales to nie chcialo mi sie leciec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach