Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 10min temu ciemnozielona sroka na parkingu reala, Lublin...i dalej na sprzedaż Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 Niedziela na matecznym w Krakowie koło godz. 20 takie coś Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 dzisiaj ok 17 w Łęczycy czarny corek ELE z takimi lampami jak wyżej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 przed chwila corek bahna w manville Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2008 wczoraj w Zarnowie zapierda**lo jakies czarne Corrado na betonie bez tablic i moj brat sie posikal z kumplami zdaje sie ze Konrad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2008 (edytowane) W piątek w okolicach Wrocławia (gdzieś między Karpaczem a Wrocławiem) ciemne, możliwe że czarne Corrado na blachach DB, z ładną glebą, felami RH ZW1 na szerszym rancie. Ogólnie bardzo sympatyczne. Ktoś stąd? No i dzisiaj w garażu dwa parchy Edytowane 12 Sierpień 2008 przez B_O_N_K Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2008 pewnie szczepan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2008 Niedziela na matecznym w Krakowie koło godz. 20 takie coś Pozdrawiam to bylem ja,ale gdzies ty wynalazl to zdjecie??? teraz jest z pol kilometra nizszy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 Wczoraj kolo godz. 16 we wro na ulicy Żernickiej jechalem za mironem i pewnie mnie nie widzial skrecales brachu na przejezdzie kolejowym. Pojechalbym za Toba ale tam ch***** asfalt dalej jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 przed chwila tj 9.45 na wysokosci stadionu Legii czarne corrado z CB poltorametrowym na dachui lexusami z tylu WF...cos tm w kierunku pomnika lotnikow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 co ty masz neta w parchu czy jak? wiem że różne bajery się wciska do auta ale żeby PC ze sobą wozić i od razu relacja pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 mieszkam zaraz za wisla wiec nie zajelo mi to duzo czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 Wczoraj kolo godz. 16 we wro na ulicy Żernickiej jechalem za mironem A miron ciasnota , zawsze zgania na szczepana że ma kiepską orientacje tego co się dzieje wokół niego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skopek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2008 (edytowane) Dziś około 12:30 w Bydgoszczy na skrzyżowaniu Wyszyńskiego i Powst. Wielkopolskich czerwone Corrado CCH.... . Pomknął w kierunku na Gdańsk . Edytowane 13 Sierpień 2008 przez Skopek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2008 Wczoraj koło 20 - Szczecin, Piastów ciemny Corek na ZS, prowadząca dość szybko uciekła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2008 dzisiaj na trasie Bochnia - Krakow ciemne corrado na blachach bochenskich czyli KBC, zamrygany przez mojego betona i pozdrowiony ze wzajemnoscia niestety tyle aut jechalo ze niemozliwym byla nawrotka i pogonienie na dluzsza pogawedke czyje to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2008 dzis swidnica ok 15:00 na ul wroclawskiej czerwone corrado na DB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2008 (edytowane) widziałem szrotoko w sumie szczątki szrotoko na trasie nr 8 nie daleko Sycowa jak wymijał na 3 i czołówka w tira kumpel na miejscu :( a jego żona z 3 dziećmi została teraz sama Edytowane 17 Sierpień 2008 przez mymek G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2008 Byłem sobie niedawno " na wsi " u spawna no i : Spawn vs.kecaj Ice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2008 Daniel dzis u mnie na wiosce-mila pogawedka i rundka correm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2008 pol godziny temu na rondzie w Żarnowie....bialy Corr TK cos tam.... oczywiscie moj stal pod domem bo bym kolege dogranicy wojewodztwa odprowadzil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2008 Daniel dzis u mnie na wiosce-mila pogawedka i rundka correm Miło było poznać! Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2008 dzisiaj czarny corr ZS xxxxM na malczewskiego jakos przed 18..ktos stad? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 (edytowane) hmmm zdaje sie ze ja to zs xxxxM wczoraj czarny corr na smiałego ZS 7xxxC ktos zrzeszony? Edytowane 21 Sierpień 2008 przez max2606 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2008 Dzisiaj w Andrychowie Sciro SR XXXXX (chyba bordowe, ale z daleka nie wyglądało najlepiej), i w Bulowicach przy przejeździe Corek KWA 13 XX. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach