Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2008 dziś świdnica pl grunwaldzki czarne corrado numerow nie zobaczylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2008 Ja dziś widziałem Praksowoza i furaksa Młodego w Olsztynie :] Zrobiłem w sumie 700km i nie widzialem żadnych innych corrado :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2008 (edytowane) kiedyś wszystkie wyginą jak dinozaury , prócz mojego Edytowane 31 Lipiec 2008 przez badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2008 Dziś Wrocław, psiak 18:40 czarne rado na engelsach. Nie wiem kogo ale fajnie się prezentowało w słońcu, w śród cywilnych samochodów jak na dol to moje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2008 dziennie widze takie Sciro kumpla z pracy, miesiac temu malowany, wczesniej byl czarny mat a obok moje padlo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2008 Taka sroczke widziałem dzis we wrocku na zawalneej godzina 11:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2008 Wrocław ul K.Wielkiego o 20.30 czarny kor rej.DB. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2008 Dziś Wrocław, psiak 18:40 czarne rado na engelsach. Nie wiem kogo ale fajnie się prezentowało w słońcu, w śród cywilnych samochodów Możliwe, że to moje bo akurat próbowałem o tej godzinie wyjechać z Wrocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2008 wczoraj w Suchej na stacji orlenu mijalem busem czarne Corrado KSU chyba Daniel z forum, ladna furka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2008 wczoraj w Suchej na stacji orlenu mijalem busem czarne Corrado KSU chyba Daniel z forum, ladna furka Wczoraj to chyba nie ja! heh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2008 (edytowane) no obejrzalem sobie Twoje Corrado na database i to nie bylo twoje, tamto mialo felgi 17 i bylo czarne Edytowane 3 Sierpień 2008 przez matash Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2008 (edytowane) To Cor mojego kolegi Mirka! Niestety nie zagląda na forum! Pozdrowionka Edytowane 3 Sierpień 2008 przez daniel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 dzisiaj w Warszawie na ulicy Cypryjskiej okolo 16:00 granatowe Corrado i okolo 20:00 bordowe Corrado z bialym zderzakiem rejestracja SCI mknelo ul Wilanowska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 dzisiaj , MC, Zgierz, czarna Sroczka WPN chyba... dwie Panie i dziecko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 wczoraj o północy trasa a4 zgorzelec-wrocław sroka na DOA oraz 2 corki na dupie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 okolo 20:00 bordowe Corrado z bialym zderzakiem rejestracja SCI mknelo ul Wilanowska rav twoje byle corrado i w dodatku jeszcze nie przerejestrowane zeby tylko fot nie narobil na tych blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 przedwczoraj koło 19 w Wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 Niebieskie corrado w minsku maz. blisko bp na borbetach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2008 Kto siedzi w Helu??? Mijalem 5 min temu stojace w Helu pod pensjonatem Laguna fioleowe corrado. Obnizone, lampy tyl clear inpro pozatym seria Rejestracja EPI, kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 Pięć dni temu; przeprawa promowa przez Północny Fiord; przemknął nam czerwony korek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) Wczoraj w Kraku pani u srebrnym Corrado, tylna klapa US, czujniki parkowania w zderzaku, ale chyba nie wiedziała o co biega i potem przed Krzeszowicami czarne Scirocco II Edytowane 5 Sierpień 2008 przez Pablo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 Wczoraj około godziny 11 :00 czarne klubowe G60 na Radziwiłłowskiej w Lublinie, skręciło w Niecałą, ale zaraz wyjechało i pojechało w Trzeciego Maja. Obstawiam Roberciaka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) to na pewno nie ja...ale jeśli o 11 przed południem to wątpię czy to roberciak on w robocie o tej porze...obstawiałbym jednego z braci od czarnych g60 P.S na jakich felach? Edytowane 5 Sierpień 2008 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 Dziś a raczej wczoraj koło galerii krakowskiej taki parch chyba wiem czyj ale niech sie przyzna Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2008 haaa, to moje maleństwo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach