sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2008 przed chwila ciemny corek w skoczowie na goreckiej na SCI 62.. raczej go nie kojaze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2008 dzisiaj przy ul. Nowolipki w wawie ziemne corrado WF Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 wczoraj w szczecinie w godzinach porannych skrecał z jagiellonskiej w smiałego czarny vr6 rejestracja SMC 02.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 Wczoraj ok 19 Szczecin, biały Korek na al. Powstańców Wielkopolskich. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 wczoraj w szczecinie w godzinach porannych skrecał z jagiellonskiej w smiałego czarny vr6 rejestracja SMC 02.. ale nie ma takich numerów rej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 W wawie dzisiaj tj.w czwartek o godz.0.15 coras na ul Chalubinskiego (prawie przy Centralnym) stal a okolo 0.40 mi odjechal rej. WI.... ciemny granat chyba na bialo czerwonych lampeksach z tylu, ladny byl a zwlaszcza fele czyj to groz ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 ale nie ma takich numerów rej som som mielismy czarne blachy to byly najpierw SZx pozniej SCx a na samym koncu hgw czemu SMx, to stara czarna rejka z ZS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 Dzisiaj ok. 15.10 w Andrychowie Corrado (chyba g60) na blachach KWA13XX, skręcajace z ul. krakowskiej na ul. 1 maja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2008 som som mielismy czarne blachy to byly najpierw SZx pozniej SCx a na samym koncu hgw czemu SMx, to stara czarna rejka z ZS a myslałem ze o nowe blachy chodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 Wczoraj ok 19 Szczecin, biały Korek na al. Powstańców Wielkopolskich. przyznaje się bez bicia - to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 dzisiaj parch sieciecha w goleszowie i taka sroczka w ustroniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) dzisiaj w centrum W-wa czarne EWE na czarnych in-pro z tyłu, typ w japonkach wysiadł z niego Edytowane 4 Lipiec 2008 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 Wczoraj, w sumie dzis w nocy kolo 24 ciemny Correk WSZ ... w Międzyrzeczu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 dzisiaj w centrum W-wa czarne EWE na czarnych in-pro z tyłu, typ w japonkach wysiadł z niego pamietasz ten film co typ corem gume palił??to napewno ten gosciu bo siedzi w wawie,miał czarne szyby tylne boczne?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 w ubiegly weekend na dniach mikolowa widziane corrado, robilo pssst info od znajomego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 dzisiaj fioletowe corrado w POZNANIU na ul. HETMAńSKIEJ . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 przyznaje się bez bicia - to ja no to ja już cię pare razy widziałem na majowym/słonecznym kolego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) Tur3k : jaki masz zderzak z przodu ? z migaczami i przeciwmgielnymi czy beze ? juz sprawdzone ... nie raz widziane juz Edytowane 4 Lipiec 2008 przez max2606 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2008 dzis oswiecim czerwony correk, imielin niebieski, wroclaw match+jego auto i pogadanka oraz auto blitza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2008 Dzis w sopocie ok 12 wymijalem sie z zielona sroka CG- pozdrowienia dla zapatrzonego kierownika, a potem jako pieszy widzialem na skwerku w gdyni czerwona sroke GA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2008 dzisiaj czarniutkie g60 na ul. radości, Lublin, fajny sprzęcik, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2008 Przed chwila na jana pawla i stawki, jadace od strony arkadi ciemne corrado chyba na bbsach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2008 pamietasz ten film co typ corem gume palił??to napewno ten gosciu bo siedzi w wawie,miał czarne szyby tylne boczne?? tak, miał jakbym wiedział to bym osobiście pogratulował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2008 czerwony coras na trasie krasnystaw - zamość w sobote okolo godzinki 13 prowadzila kobieta; najpierw mijałem sie z nia z naprzeciwka -pomrugałem swiatełkami i pomachalem ale chyba mocno zdziwiona byla, później ją wyprzedzałem noi zwnów nie wiem czy wie o istnieniu klubu ale pomachałem jeje poźniej awaryjnymi pomrugałem i jazda dalej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-Robert- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2008 dzisiaj Thor w Pz. Pomachane ze srebrnej toyotki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach