Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2008 wczoraj w gdansku maly spocik przed koncertem lady pank. Grexon i byle auto Jaco bodajze Tak jak piszesz Radzik dokładnie te Corrki. Mega przypodakowy, ale zawsze mini spocik... Pozdro:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2008 dziś w nowej soli fioletowe corrado na rej. FKR, ładną glebe miał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 Tydzien temu pod londynem czarne Corrado VR6, Bristol czarne VR6 na autostradzie za bristolem biale G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 dzisiaj kolo 11 w Żarnowie zielone Corrado g60 na blachach TST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skopek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 W środę około 16-tej w Nowym Mieście Lubawskim na ul. Narutowicza śmigał Correk w kierunku Marzęcic na numerach NN. ...... . Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 dzis o ~18:20 czerwony cor na SJZ i estorilach skoczow pod sparem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 prawdopodobnie to był KURI z jastrzebia (szczewki) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2008 a kuri nie ma przypadkiem bordo cora cos ala dareks? chyba ze zmienil/prysnal parcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2008 no takie bordo.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2008 Dziś widziane corrado borgu razem z nim... pytałes sie o droge do balatonu w serwisie mojego taty, a ja w tym czasie brałem koło od auta co stało przed bramą... heheh i jak sie na balatonie podobało? do balatonu mam 2 min piechotą od domku... Pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2008 czerwone na DDZ jechalo w strone jelcza-laskowic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2008 w Zgierzu na rej GWE czerwone ciemne corrado..... nie wiadomo kto... nie ścigalismy ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2008 dzisiaj niebieski vr na DLU - na zlocie w wiechlicach (ale to wymiata) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2008 dzisiaj w Warszawie na ul Emilii Plater brazowe Sirocco WH..... i potem wieczorem moje byle Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2008 a gicior dziekuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2008 Gdańsk, godz. ok. 5.50 rano, ul. Łódzka w kierunku Orunii - czarne lub ciemne Corrado na blachach GA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 W piątek w Dani między Holstebro a Viborg czerwona 16 i wczoraj na autostradzie z Kolding ciemnozielone G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 dzis sciro srebrne SWD w strone chaupek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 01.07.08r(dziś), czarne g60 o 18:30 na ul. Wileńskiej, Lublin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 Gdansk Zaspa. jeden korek GMB na parkingu strzezonym i drugi niebieski bodajze GDA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 Upolowałem dziś Sciro we wsi Stryszawa koło Suchej Beskidzkiej (na czarnej rejestracji) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grzenio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 01.07.08r(dziś), czarne g60 o 18:30 na ul. Wileńskiej, Lublin tak sie sklada że ja o tej godzinie przejeżdżałem swoim ale KR-em Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 dzisiaj w Warszawie przy ul. Wspolnej takie Scirocco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2008 tak sie sklada że ja o tej godzinie przejeżdżałem swoim ale KR-em Grzeniu to dawaj do nas na Grażyny tam zapewne czesto beda stać bliskoobok siebie dwie g60 takze i trzeciego cora zapraszamy trezba sie przecież pointegrować, wal na priwy telefoniki lub gg abyśmy sie spinkeli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2008 wczoraj tj. 01.07 ciemna sroczka w KOSCIANIE koło shella Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach