Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2008 Dzisiaj w Dąbrowie Górniczej w centrum, najpierw zielone Scirocco, a 5 sekund później jakiś ładny Cor na ST, chyba Borgu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2008 wczoraj pod wieczór na parkingu pod karefurem czerwone G. DOL 13... mymek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) Niedziela czerwone Scirocco w Krakowie na zakopiance około godziny 17:30! Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez daniel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jacu G60 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2008 Dzisiaj ok. 13 w Gdańsku stacja BP złote corrado na myjni... Ale kolo nawet nie wysiadł z samochodu widząc moje corrado...:/ Blachy GDA... wczoraj około 12 obok fashion haus"a zaparkowałem obok tego gościa i też zero reakcji wsiadł i odjechał pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2008 Pare minut temu fioletowe corrado chyba kierunki i halogeny in pro Kraków ul.Jasińskiego. Non stop go tam widuje 3 corrada na 2 km kwadratowe to zdecydowanie za dużo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2008 Pare minut temu fioletowe corrado chyba kierunki i halogeny in pro Kraków ul.Jasińskiego. Non stop go tam widuje 3 corrada na 2 km kwadratowe to zdecydowanie za dużo to tede00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2008 to tede00 hmmmm chyba raczej to nie jego autko rozmawiałem z nim kiedyś to raczej nie błonka sie po prokocimiu następnym razem zrobię fote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 Dziś zobaczyłem vra na niebuszewie ... na rejestracji GWE troszke rozbity i widac ze stoi tam juz dosc dlugo bo przez szyby do srodka nie da sie zajrzec;/ czyjs z forum ? sorki za tak duze zdjecia ;/ ale moze to czyjas zguba albo cos Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 on chyba na allegro stal juz jakis czas temu tak mi sie wydaje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 dzisiaj w Piastowie na ul. Warszawskiej, Corrado na rejestracji WPR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 14:40 na Strzegomskiej we Wrocławiu ciemno zielone Corrado DOA .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 Dziś a raczej wczoraj godzina 18 30 czarne corrado nr rej. KN xxxxx białe lampexy z tyłu szeroka felga na ulicy Zawiłej.Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 wczoraj godzina 19:55 ciemne Corrado KR... w Krakowie na rondzie matecznym, pani za kierownica Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 wczoraj godzina 19:55 ciemne Corrado KR... w Krakowie na rondzie matecznym, pani za kierownica taka blondyna z postawionymi włosami do góry?jak tak to następny corr z Prokocimia 1,8 16v ze smiesznym grillem z siatexu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2008 nie, to wygladalo seryjnie pani raczej 30+ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2008 (edytowane) Jakieś 30 minut temu spotkane i objechane w Gdyni na 10 Lutego - Corrado zielone GA ....G silnik KR, chyba wersja US. Czy to ktoś stąd? Edytowane 5 Czerwiec 2008 przez marcinb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2008 w skierniewicach corek zielony ok 15:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 (edytowane) wczoraj okolo 17 jadac od andrychowa w bulowicach za przejazdem po prawej ciemny cor na KWA (kiedys swego czasu dokladnie w tym samym miejscu widzialem czerwona sroke ) ktos z forum? a pozniej o 18:30 w bielsku na podziemnym w sarnim stoku takowy czerwony cor: Edytowane 6 Czerwiec 2008 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 (edytowane) Jakieś 30 minut temu spotkane i objechane w Gdyni na 10 Lutego - Corrado zielone GA ....G silnik KR, chyba wersja US. Czy to ktoś stąd? Jeśli takie to Cieślut Edytowane 6 Czerwiec 2008 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 cieslut ma 9A chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 cieslut ma 9A chyba Ja żem nie pamiętam , a moze marcinowi się pomieszało bo raczej na GA wersji US nie ma dużo i na dodatek zielone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 Nie, to nie Cieślut, znam go, ma G60, i wiem jak wygląda jego Corrado. To było na oryginalnych lampach, koleś mówił że KR, ale tylko tyle zdążył powiedzieć, bo zielone światło nadeszło. Litera G świadczy o tym, że zostało niedawno zarejestrowane. Ewidentnie miał trzeci stop w klapie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2008 Dzisiaj o 17:00 na ul. T. Szeligowskiego, Lublin! ciemno-zielona sroka LU 56xxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) Dzisiaj korek kolegi Smyka!ul. Akademicka, Lublin! Jechał przytulony do kierownicy jakby jeździł na elce (podobno szukał miejsca żeby zaparkować - tak sie tłumaczył przez telefon, ciekawe ile w tym prawdy......) pozdro Smyku jak sie kocha to i poprzytulać sie też czasem trzeba a ta sroke to i ja czasem widuje - ładnie wyglada Edytowane 7 Czerwiec 2008 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) wczoraj okolo 17 jadac od andrychowa w bulowicach za przejazdem po prawej ciemny cor na KWA(kiedys swego czasu dokladnie w tym samym miejscu widzialem czerwona sroke ) ktos z forum? Z tego co wiem to nie z forum, ale nigdy nie mogę go dorwać i pogadać Ale najprawdopodobniej pracuje u mechanika właśnie tam za torami w bulowicach, bo widzę ten wóz prawie codziennie. P.S. Skoro przejeżdżałeś przez A-chów to dziwne że mojego Corrka nie zauważyłeś, stał przy na parkingu przy Carrefour, dobrze widoczny z głównej drogi Edytowane 7 Czerwiec 2008 przez blown-engine Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach