Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2008 dzisiaj walbrzych odcinek od orlenu (byla petrochemia) do biedronki na podgorzu czerwone albo bordowe corrado czyje to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2008 doslownie przed chwila w kalwarii jechalem busem za granatowym Corrado 16v, rej KR..., na estorilach , kierujacy w wieku ok 40lat, wie ktos kto to zapuscil sie w moje okolice? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2008 czarne corrado na ulicy bonifacego obok komisu same panie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miron 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2008 dzis o 19 we wro w okolicach galerii Magnolia kątem oka przyuważone ciemno niebieskie corro z DB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2008 Kołobrzeg 2 sztuki czerwony rano i czarny po poludniu dzisiaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2008 czarne corrado na ulicy bonifacego obok komisusame panie ciagle tam stoi w stanie prawie agonalnym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2008 Kołobrzeg 2 sztuki czerwony rano i czarny po poludniu dzisiaj A co ty w kołobrzegu robisz ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2008 dzisiaj Ciemne (najprawdopodobniej czarne) Sciroo na felgach "gwiazdy" na Kazimierza wielkiego we Wrocławiu... pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 Wczoraj Szczecin przy Castoramie na południowej szare sciro ZS...; boczek chyba w szpachli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 ciagle tam stoi w stanie prawie agonalnym do agoni trochu mu brakuje - mysle ze dokopałby twojemu na 400 m, 4 miesiace stoi robity bo nie moi=głem kasy wydusic do sprawcy. Ja mowiłem o innym czarnym .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 wczoraj na jerozolimskich w poblizu centralnego vr KBR - wygladal jak zlozony z kilku rrado, dokladka zerwana z tylu dzisiaj przy swietojerskiej przy parku niebieskie rrado WND z przodu na sonarach i z rsem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) Dzisiaj ok. 13 w Gdańsku stacja BP złote corrado na myjni... Ale kolo nawet nie wysiadł z samochodu widząc moje corrado...:/ Blachy GDA... Edytowane 18 Maj 2008 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 Ale kolo nawet nie wysiadł z samochodu widząc moje corrado...:/ Blachy GDA... Moze jakis wstydliwy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 Moze jakis wstydliwy może, chociaż później trosksze pocisnał.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 No bo wstydliwy Chcial jak najszybciej odjechac, bo bal sie ze go dogonisz i zagadasz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 W czwartek ok 22, gdzies na trasie gdansk-koszalin w strone gdanska jechal corek z niedzialajacym jednym ze swiatel mijania z tylu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 teraz w Kołobrzegu niebieskie corrado na xenonach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2008 do agoni trochu mu brakuje - mysle ze dokopałby twojemu na 400 m, 4 miesiace stoi robity bo nie moi=głem kasy wydusic do sprawcy.Ja mowiłem o innym czarnym .... nie wiem czy mowimy o tym samym... Twoj stoi przy komisie na Bonifacego kolor chyba czarny mat z podobno drzwiami w innym kolorze obecnie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2008 czarny Corr na katowickich blachach w wisle (chyba) wczoraj... info od znajomego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2008 nie wiem czy mowimy o tym samym... Twoj stoi przy komisie na Bonifacego kolor chyba czarny mat z podobno drzwiami w innym kolorze obecnie? KIEDYS ROZBITY TERAZ W INNYM KOLORZE 2 BŁOTNIKI 2 DRZWI I MASKA ROZWALONA DOKŁADKA PRZEDNIA I TYLNIA, ZDERZAKI JUZ SA ZAŁOZE W SOBOTE POTEM IDZIE DO MALOWANIA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2008 wczoraj na jerozolimskich w poblizu centralnego vr KBR - wygladal jak zlozony z kilku rrado, dokladka zerwana z tylu dzisiaj przy swietojerskiej przy parku niebieskie rrado WND z przodu na sonarach i z rsem KBR -TO MOJ - MAM NADZIEJE ZE NIE DŁUGO ZMIENI SIE JEGO WYGLAD I PRZESTANA GO WSZYSCY WYTYKAC PALCAMI, JA GO NAPRAWDE KOCHAM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2008 KIEDYS ROZBITY TERAZ W INNYM KOLORZE 2 BŁOTNIKI 2 DRZWI I MASKAROZWALONA DOKŁADKA PRZEDNIA I TYLNIA, ZDERZAKI JUZ SA ZAŁOZE W SOBOTE POTEM IDZIE DO MALOWANIA. dzialaj dzialaj w takim razie blisko mieszkam i widywalem go czesto jak sobie stal tak zaparkowany. nie wiedzialem ze to VR nawet Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2008 a ja w Sobote podczas parady studentów przez Warszawe dojrzałem w korku jedną sroke kolor bliżej nie określony i czarnego albo ciemnego cora P.S. studenci przepraszają za korki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 dzialaj dzialaj w takim razie blisko mieszkam i widywalem go czesto jak sobie stal tak zaparkowany. nie wiedzialem ze to VR nawet jestesmy sasiadami chyba ty parkujesz niedaleko galerii mokotów. pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dykta 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2008 a ja w Sobote podczas parady studentów przez Warszawe dojrzałem w korku jedną sroke kolor bliżej nie określony i czarnego albo ciemnego cora P.S. studenci przepraszają za korki no ja probowałem sie przebic. spoko tez kiedys studiowałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach