SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2008 przed chwila bialy parch widziany w ZS na os. słonecznym..blachy chyba tutejsze..ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2008 Dzisiaj ok 13 w KArwi takie cos widzialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miron 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 czarne lub ciemne raddo wroclaw, kolo galerii dominikanskiej w strone grunwaldu w okolicach godz.20 , kto to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 (edytowane) Wczoraj po 19 czarne rrado skrecajace z dicensa w grojecka. W tym miejscu byl pozniej widowiskowy wypadek Edytowane 11 Maj 2008 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 Dzisiaj ok 13 w KArwi takie cos widzialem Dees ostatnio jak byłem w Karwi to chyba to samo corrado stalo tak samo na poboczu jak się jedzie w kierunku jastrzębiej... Hmm Czego on szuka tam w tym lesie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 wczoraj godzina kolo 19 czarne corrado GPU 64 cos tam we wladku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 Prawdopodobnie widzialem to samo jakis miesiac temu, nowy pojazd w okolicy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 Kolege Danara widzialem dzis Gdynia... Speed Mania Ladna fura. Szkoda,ze nie stales przy aucie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 czerwony corek na ST kolo 19 w ustroniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 całą polske przejechaliśmy ze Spawn-em i nikt nas nie widział buuuuuuuu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2008 Około godziny 16ej minąłem sie ze srebrnym Corkiem na rej. KRA w Suchej Beskidzkiej na ulicy Wadowickiej! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 dzis rano 9:20 fioletowy Corek Vr6 rej KR.... na Wadowickiej w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 Wrocłąw ul Ślężna ciemny kor rej chyba PKE dalej nie widziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanAr 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 Kolege Danara widzialem dzis Gdynia... Speed Mania Ladna fura. Szkoda,ze nie stales przy aucie twoj vr-ek stał przy bramie czy nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 Ja bylem pieszo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 dzis około 18:50 w szczecinie na ul. 26 kwietnia białe corrado z lekko wgniecionymi dzwiami lewymi na rejestracjach ZS jakies clubowe ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2008 w Tarnowie dzisiaj corek czarny, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 30 min temu wjezdzajac do Helu mijalem sie z czerwonym corkiem na rejestracji GA, kola mial chyba stalowe. Kto to byl? Mam wrazenie ze gdzies go chyba na zdjeciach na forum widzialem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 30 min temu wjezdzajac do Helu mijalem sie z czerwonym corkiem na rejestracji GA, kola mial chyba stalowe. Kto to byl? Mam wrazenie ze gdzies go chyba na zdjeciach na forum widzialem. Nie przypadkiem radzia stary parch ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 W pierwszej chwili wlasnie o nim pomyslalem, tylko ze radzio mowil cos ze czerwony pod drzewem stoi wiec nie wiem czy tak daleko by ujechal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 Gajos ma tego czerwonego parcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 W pierwszej chwili wlasnie o nim pomyslalem, tylko ze radzio mowil cos ze czerwony pod drzewem stoi wiec nie wiem czy tak daleko by ujechal Dawno sprzedany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 Gajos ma tego czerwonego parcha A co z białym ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2008 Nie wiem. Z tego co wiem to sie robi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Maj 2008 Białystok, ul. Konstytucji 3 maja... Mógłbym przysiąc, że jakieś 30 minut temu mijałem się z mocno przykurzonym (albo matowym) czerwonym Corrado z czarną maską. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach