czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2008 widziane w Krakowie 2 Corki! Jeden czerwony rej.SBL na al.Krasińskiego koło Jubilata, a drugi rej. KNT na ul.Wadowickiej jechał w kierunku ronda matecznego! Czerwony mój Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2008 Czerwony mój Pozdrawiam Pozdrowionka! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2008 Międzyzdroje,około 22.00 czerwone corrado FNW 61... zaparkowane przy stadionie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2008 Karpiu, jesli jezdzilem w okolicach skwerka dzis ok 17-19 to mam dla Ciebie dobre wiesci:) widzialem Cie. Ponadto na samym skwerze ok 14-15 czerwone 16v, kierownictwo przyjechalo z wozkiem w bagazniku, mily rodzinny widok:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2008 w szczecinie zielone corrado na wojska polskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2008 Karpiu, jesli jezdzilem w okolicach skwerka dzis ok 17-19 to mam dla Ciebie dobre wiesci:) widzialem Cie. Ponadto na samym skwerze ok 14-15 czerwone 16v, kierownictwo przyjechalo z wozkiem w bagazniku, mily rodzinny widok:) No wkoncu mnie ktos widzial! Pozdrawiam! :) Mogles mnie jakas zatrzymac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2008 No wkoncu mnie ktos widzial! Pozdrawiam! :) Mogles mnie jakas zatrzymac Tak:) pod kola moglem ci wskoczyc:) Szedlem akurat chodnikiem gdy przemykales wiec ciezko bylo zwrocic na siebie uwage. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2008 trzeba bylo wskoczyc na maske Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo27 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2008 dziś węzeł bielański czerwone rado ddz...,przywitałem sie trąbkami a kolesie na mnie jak na wariata dwóch smutnych panów w środku coś nie złapali zajawki Ps.też jechałem rado,może byli źli że ich wyprzedziłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2008 Wczoraj, Międzyzdroje białe sciro F.... zaparkowane na Kolejowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2008 Słuchajcie w Piątek ktoś przejezdzał przez koszalin ( wracał z kurortów nadmorskich) ? Czarne corrado z dymionymi lampami śmigneło mi Zaś wczoraj ( niedziela) jade sobie golfem cos za mną jedzie to zjechałem na prawy pas,zostałem nieśmiało wyprzedzony i tak jade jade i nagle kumpel mowi patrz no to zerkam CORRADO no to pizda zrównałem 2 gości jechało jak zombi wpatrzeni przed siebie wiec znowu pizda do 130 na 50 ręka w góre ( że niby jak zrzeszeni to obcego z koszalina kojarzą) ale bez reakcji i moj golf odjechał .... Dodam tylko ze to te Corrado co było na GWE z wycienciem niechlujnym na tylnim zderzaku na tablice rej, teraz jezdzi na ZS clubowy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2008 3.05 czerwone corrado SH o 20.00 w Poroninie koło zakopca .... widziane przez moją dziewczyne ale to juz zaczyna sie robić śmieszne...bo do mnie nawet znajomi piszą smsy że gdzieś widzieli corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2008 Wczoraj około 10 w Sochaczewie czarne Corrado na WL Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2008 dzis zolto czarne scirocco DKL w walbrzychu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2008 W Borach Tucholskich widziałem scirocco, a potem w Krakowie 2 corki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Andrzejek_VR6 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 W Borach Tucholskich widziałem scirocco, a potem w Krakowie 2 corki Coś ostatnio dużo podróżujesz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 (edytowane) a ja ostatnio we wlodawie widzialem czarne corrado. kilka dni temu Edytowane 7 Maj 2008 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 moze ja? tylko niewiem czy tamtendy jechałem zrobiłem 1100km i nmikt mni niewidział:/ i ja tez nikogo musze chyba wolniej jezdzic:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 (edytowane) moze ja? tylko niewiem czy tamtendy jechałem zrobiłem 1100km i nmikt mni niewidział:/ i ja tez nikogo musze chyba wolniej jezdzic:) a mozliwe ze to Twoje autko. To byl jakis pozny wieczor w czwartek 1 maja edit: ale Ty masz in pro z przodu a wydaje mi sie ze te autko in pro nie mialo. Edytowane 7 Maj 2008 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 czarny korr przed chwilą na teczowej (20.35) rejstracji nie dojrzałem... czyżby znowu mariio?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 niet tym razem to nie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 niet tym razem to nie ja hmmm ciekawe kogo to... miał napewno fele... minimum 16" i lampy cleary biało czerwone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2008 22.30 witomino lesniczowka w gdyni, ciemny corek CB cos tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2008 złote sciroo we wrocku na arkadach o 13.20 na DST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2008 Widziałem je i przechodziłem obok stało przy kinie warszawa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach