czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 Dziś koło godziny 16-stej czarne corrado na lampkach in-pro czarnych z przodu , tylne biało czerwone pod M1 w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 dzisiaj okolo 11:00 granatowe Corrado WF.... na ul Modlinskiej w Warszawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 W 3-mieście widziałem 2 corki w weekend Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 dobra wyjezdam zatankowac...wypatrujcie mnie...do stacji mam 6km Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 Wczoraj wieczorem zolte Corrado w Wodzislawiu sl. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 Andrychow/Bulowice Corrado ciemny kolor, KWA chyba na OZ. Z daleka dosc ladne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 dzisiaj jak jechałem z match-em widzielismy wiśniowego korra, na DW około 15.30 w Szewcach pod Wrocławiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 W 3-mieście widziałem 2 corki w weekend Mieszkasz w trojmiescie czy okazyjnie byles? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 Mieszkasz w trojmiescie czy okazyjnie byles? Kryniol to gangster WWL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2008 Dzisiaj rano we Wrocławiu czarna sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 zielony korerk ELC albo ELD albo jakies takie... na teczowej około 13.10 we wrocku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 zielony korerk ELC albo ELD albo jakies takie... na teczowej około 13.10 we wrocku tez go juz widzialem. zjezdzal sobie z milenijnego i mial jakis problem bo zgasl, potem odpalil, jebnal czarna chmure i pojechal dalej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 tez go juz widzialem. zjezdzal sobie z milenijnego i mial jakis problem bo zgasl, potem odpalil, jebnal czarna chmure i pojechal dalej to były corek Sahara Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wizardt 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 (edytowane) zielony korerk ELC albo ELD albo jakies takie... na teczowej około 13.10 we wrocku To ja byłem! Ja natomiast wczoraj ok 19 widziałem też jednego coreczka na kamiennej jak skręcał w Tomaszowską czy coś jak to. Czarny na stalowej feli z naklejką klubową o ile dobrze widziałem. Rejestracja DW... Pozdro! Edytowane 22 Kwiecień 2008 przez wizardt Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 znowu korek mariio o 19 koło placu Jana Pawła o 19 w wrocku.... i o 19.40 niedaleko świebociekogo to sciro...pomachane i odmachane...pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 znowu korek mariio o 19 koło placu Jana Pawła o 19 w wrocku.... i o 19.40 niedaleko świebociekogo to sciro...pomachane i odmachane...pozdro to sciro jezdzi po sycowie było tez na ostatnim spocie,Bati mu dupe złoił swoim mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 Andrychow/Bulowice Corrado ciemny kolor, KWA chyba na OZ. Z daleka dosc ladne Dzis dojrzalem ze to G60. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 Masstel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 dzisiejszy artykuł z Metra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 i bardzo dobrze !! czarna FTW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2008 Edytka tak trzymaj!!! W tym wypadku jestem feministą... ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2008 O nie.... Nie wiedziałam, że będę na 1 stronie.... haha No ale fajnie, że popieracie moje zdanie no i Kicek też Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2008 (edytowane) No to widziałem rarytas... a raczej mnie mijało... Corrado STORM - Granatowe Anglik bo z prawej kiera była.. ładnie sie w słoncu mienił ten lakier... kólka jakies 16 / 17 cali szerokie szprychy proste cos ala audi.... seria... odcinek K-ce - Kraków A4 Edytowane 23 Kwiecień 2008 przez borgu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Figurski 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2008 dzis w Kalwarii czerwone Scirocco SO nie wiem czy nie Figurski? Tak Tak to byłem ja. Widzielismy Cie na skrzyzowaniu i słyszelismy titka. Zwiedzalismy sobie Dróżki na Górze Kalwari. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wizardt 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2008 Wczoraj koło świebodzkiego korek o takim fajnym kolorku coś pomiędzy czerwonym i pomarańczowym na lubuskiej blaszce FZG coś tam coś tam. To chyba kataryny jest... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach