radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2008 Ja prawie codziennie w Ząbkach mijam sie z dwoma corkami o godzinie około 7.30 jedne to WPI jakiś ciemny kolor a drugi to WF czarny. Pozdrawiam właścicieli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2008 (edytowane) w niedziele w lublinie na jutrzenki obok głodego królika na parkingu strzezonym widzialem corrado Roberciaka a mojego nikt znowu nie widział a tyle km po tym miasteczku w niedziele zrobilem aha i kiedyś też w świdniku widziane corrado na LSW.... podobno też w krasnystawie corrado sie namnożyło sporo i czesto kumpel widuje Edytowane 16 Kwiecień 2008 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2008 dzis widziany szary corek w trzebini stał koło gimnazjum nr1 ok. 16.15 z dodatkową lotką z tyłu, pewno nie zrzeszony KCH 69HE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2008 We wrocku ciemnogranatowy korek skręcał w świdnicką bez przedniej tablicy rejestracyjnej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 w środę lekkim popołudniem na ulicy Smyczkowej niebieskawy ładny na WGM corr pozdro dla właściciela :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 na ulicy Smyczkowej Sid gdzie jest taka fajna ulica? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=wa...=&sId=&x=43&y=4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 (edytowane) biala sroczka FZ i czarny korr GMB obok siebie na zaspie w gdansku Edytowane 18 Kwiecień 2008 przez Radzik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 wrocław około 18-18.30 usłyszałem korka mariio i sie ogladnąlem i serio on jechał... znowu na pl. wróblewskiego... pozdro...fajnie na felach wyglada Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 Mariiolot hehehe ze zdrowym G. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 dokładnie autko dostało troszke dla siebie, obecnie zderzak przedni seria, nowe łożysko, które dzis musiałem zrobić, szklanko-popychacze, uszczelniacze, no i oczywiscie G jest po odnowie biologicznej Godzina 23.02 Kazimierza Wielkiego przy Heliosie szary Corek tablice OGL? ale kierownik obmachany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 mariio a Ty nie miałes być na zlocie cento... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2008 Ten ciemny korek OGL stoji obok mnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 Sobota dyskoteka Blue w Starozrebach niebieski Corek na tablicach WCI i biały na tablicach WND pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 10.06 okolo godz 10 na ul. Sądowej w Krakowie widzialem jakies Corrado...taki dziwny kolor...kanarkowy taki...troche laminatu, ciemne szybki, rejestracja KBC costamcostam...wlasciciel to chyba Homar/moHer czy jakos tak - zaglada tu czasem? Pozdro JEST! Wreszcie mnie ktoś widział! Dzięki qlek ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 qlek jestes mistrzem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 a mnie nikt nie widzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 a mnie nikt nie widzi mnie tez nie, ale ja ze wsi jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 mnie tez nie, ale ja ze wsi jestem mnei tez raz tylko widzieli... a dzis sie mijalem z jakims czerwonym lub rudym corkiem pod olsztynem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 ja cie widzialem przeciez a no tak jak byl zlot w lodzi:)zapomnialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 dzis w Kalwarii czerwone Scirocco SO nie wiem czy nie Figurski? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 wczoraj skoczow stacja orlen przy trasie katowice - wisla czarny cor dosc glosny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 wczoraj skoczow stacja orlen przy trasie katowice - wisla czarny cor dosc glosny Przypchałeś corrado na stacje benz . czy po piwo przyszedłeś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 Dziś koło godziny 16-stej czarne corrado na lampkach in-pro czarnych z przodu , tylne biało czerwone pod M1 w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 dzisiaj okolo 11:00 granatowe Corrado WF.... na ul Modlinskiej w Warszawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach