Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 (edytowane) nie jestes sam,mnie tez jeszcze nikt nie widzial na miescie ja cie widzialem przeciez Edytowane 15 Kwiecień 2008 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 10.06 okolo godz 10 na ul. Sądowej w Krakowie widzialem jakies Corrado...taki dziwny kolor...kanarkowy taki...troche laminatu, ciemne szybki, rejestracja KBC costamcostam...wlasciciel to chyba Homar/moHer czy jakos tak - zaglada tu czasem? Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2008 Ja prawie codziennie w Ząbkach mijam sie z dwoma corkami o godzinie około 7.30 jedne to WPI jakiś ciemny kolor a drugi to WF czarny. Pozdrawiam właścicieli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2008 (edytowane) w niedziele w lublinie na jutrzenki obok głodego królika na parkingu strzezonym widzialem corrado Roberciaka a mojego nikt znowu nie widział a tyle km po tym miasteczku w niedziele zrobilem aha i kiedyś też w świdniku widziane corrado na LSW.... podobno też w krasnystawie corrado sie namnożyło sporo i czesto kumpel widuje Edytowane 16 Kwiecień 2008 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2008 dzis widziany szary corek w trzebini stał koło gimnazjum nr1 ok. 16.15 z dodatkową lotką z tyłu, pewno nie zrzeszony KCH 69HE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2008 We wrocku ciemnogranatowy korek skręcał w świdnicką bez przedniej tablicy rejestracyjnej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 w środę lekkim popołudniem na ulicy Smyczkowej niebieskawy ładny na WGM corr pozdro dla właściciela :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 na ulicy Smyczkowej Sid gdzie jest taka fajna ulica? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=wa...=&sId=&x=43&y=4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 (edytowane) biala sroczka FZ i czarny korr GMB obok siebie na zaspie w gdansku Edytowane 18 Kwiecień 2008 przez Radzik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 wrocław około 18-18.30 usłyszałem korka mariio i sie ogladnąlem i serio on jechał... znowu na pl. wróblewskiego... pozdro...fajnie na felach wyglada Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 Mariiolot hehehe ze zdrowym G. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 dokładnie autko dostało troszke dla siebie, obecnie zderzak przedni seria, nowe łożysko, które dzis musiałem zrobić, szklanko-popychacze, uszczelniacze, no i oczywiscie G jest po odnowie biologicznej Godzina 23.02 Kazimierza Wielkiego przy Heliosie szary Corek tablice OGL? ale kierownik obmachany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2008 mariio a Ty nie miałes być na zlocie cento... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2008 Ten ciemny korek OGL stoji obok mnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 Sobota dyskoteka Blue w Starozrebach niebieski Corek na tablicach WCI i biały na tablicach WND pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 10.06 okolo godz 10 na ul. Sądowej w Krakowie widzialem jakies Corrado...taki dziwny kolor...kanarkowy taki...troche laminatu, ciemne szybki, rejestracja KBC costamcostam...wlasciciel to chyba Homar/moHer czy jakos tak - zaglada tu czasem? Pozdro JEST! Wreszcie mnie ktoś widział! Dzięki qlek ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 qlek jestes mistrzem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 a mnie nikt nie widzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 a mnie nikt nie widzi mnie tez nie, ale ja ze wsi jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 mnie tez nie, ale ja ze wsi jestem mnei tez raz tylko widzieli... a dzis sie mijalem z jakims czerwonym lub rudym corkiem pod olsztynem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 ja cie widzialem przeciez a no tak jak byl zlot w lodzi:)zapomnialem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 dzis w Kalwarii czerwone Scirocco SO nie wiem czy nie Figurski? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 wczoraj skoczow stacja orlen przy trasie katowice - wisla czarny cor dosc glosny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2008 wczoraj skoczow stacja orlen przy trasie katowice - wisla czarny cor dosc glosny Przypchałeś corrado na stacje benz . czy po piwo przyszedłeś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach