sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2008 dzis ~17:45 przy wlocie do bielska od katowic ciemny corek bez tylnego zderzaka z czerwonym blotnikiem kierowcy przemknal dosc glosno i szybko i tyle go bylo widac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2008 Dzisiaj srebrny Corrado stal na Oleśnickiej we Wrocławiu rej. DW....CR czyli tutejszy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2008 wczoraj olesnica ul wilenska czerwony corek na felgach azev pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2008 wtorek wieczorem tj.8go Wawa Zwirki i Wigury czarny coras rej wpr40nt jak sie nie myle chyba na xenonach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2008 Dzisiaj we Wrocku czarny kor za placem Grunwaldzkim jechał w strone Bruknera -rej ONA.Może to ktoś z forum .Heee Stałem obok na rowerze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2008 miejscowosc Izdebnik niedaleko KLWZ, czerwony Corek KWA... czyzby Blown-Engine? Na 99.9% mój, ale od niedzieli 20 kwietnia. No chyba że właściciel zrezygnuje... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2008 Szczecin, shell na Mieszka około 19.30 czerwony corek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2008 wczoraj olesnica ul wilenska czerwony corek na felgach azev pzdr to badyla korr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2008 niebieski corek WND 45.. 2.0 8V 94 rok na wycieczce w sopocie:P pozdrawiam wlasciciela Marcina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2008 Ja widzialem Radzika o 14:40 cos kolo na Slaskiej w Gdyni Pozdro Chyba ze to nie Ty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2008 Ja widzialem Radzika o 14:40 cos kolo na Slaskiej w Gdyni Pozdro Chyba ze to nie Ty taaa to ja pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2008 wczoraj olesnica ul wilenska czerwony corek na felgach azev pzdr Pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2008 Kto zaparkował korka przy kinie Warszawa we wrocku.Wrocławskie tablice a kor ciemny granat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2008 Dzisiaj na świdnickiej we Wrocku ciemno granatowy korek 16V .Myślałem że to Mach ale nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wizardt 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2008 Kto zaparkował korka przy kinie Warszawa we wrocku.Wrocławskie tablice a kor ciemny granat. A na kołpaku był? Dzisiaj na skrzyżowaniu Hallera Grabiszyńska we wro ok 12.30 jakiś ciemny korek, co zawracał w sposób niedozwolony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2008 Wizard parkowałeś przy kinei czy tam mieszkasz .Hee bo podwórko obok ja stoje a podwórko przez ulice ciemy kor rej.OGL. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wizardt 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2008 Jak corr miał kołpak to jest w takim razie fałera mojego sąsiada z naprzeciwka, ale najpewniej tak bo on czasami tam właśnie parkuje Ja mam zielonego, jeszcze nieprzerejestrowanego a łódzkiej blaszce ELC... Możemy sie kiedyś ustawić na jakąś bajerke na BP koło HOTELU WROCŁAW np... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2008 ja w piatek spotkalem Andrzeja_vr6 kolo marszalkowskiej sorry ze nie moglem z wami dluzej pogadac ale spieszylem sie nastepnym razem pogadamy dluzej.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2008 wczoraj (niedziela) Burakowe corrado KRA zaparkowane w okolicy opolskiej przy drodze na zielonki (chyba czesto tam stoi. jest do sprzedania) z przodu laminatowy RS póżniej na Bora Komorowskiego czerwone siro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2008 Mnie znow nikt nie widzi ... Masakra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Andrzejek_VR6 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2008 ja w piatek spotkalem Andrzeja_vr6 kolo marszalkowskiej sorry ze nie moglem z wami dluzej pogadac ale spieszylem sie nastepnym razem pogadamy dluzej.. No miłe zaskoczenie przez przypadek wypatrzeć kogoś przechodzącego przez pasy.Pozdrawiam i do zobaczenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 jechałem dzisiaj swoim około 11 przez robotnicza i zoabczyłem w lusterku czarnego korka z całymi czarnymi tylnimi światłami.... bo jak zwykle gdzies sie patrzyłem na boki ... wrocław Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 czarny vr z Gdyni na sopockiej o 13.00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 Czarne Corrado wyjeżdżające z Lublina w stronę Lubartowa około 12:00 widziane około kilometra za Elizówką. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2008 Mnie znow nikt nie widzi ... Masakra nie jestes sam,mnie tez jeszcze nikt nie widzial na miescie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach