Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

sahar    0

wtorek wieczorem tj.8go Wawa Zwirki i Wigury czarny coras rej wpr40nt jak sie nie myle chyba na xenonach.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafał24V    0

Dzisiaj we Wrocku czarny kor za placem Grunwaldzkim jechał w strone Bruknera -rej ONA.Może to ktoś z forum .Heee Stałem obok na rowerze.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0
miejscowosc Izdebnik niedaleko KLWZ, czerwony Corek KWA... czyzby Blown-Engine?

Na 99.9% mój, ale od niedzieli 20 kwietnia. No chyba że właściciel zrezygnuje...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

Szczecin, shell na Mieszka około 19.30 czerwony corek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0

Ja widzialem Radzika o 14:40 cos kolo na Slaskiej w Gdyni :P Pozdro :P Chyba ze to nie Ty :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
wizardt    0
Kto zaparkował korka przy kinie Warszawa we wrocku.Wrocławskie tablice a kor ciemny granat.

A na kołpaku był? :>

Dzisiaj na skrzyżowaniu Hallera Grabiszyńska we wro ok 12.30 jakiś ciemny korek, co zawracał w sposób niedozwolony :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Rafał24V    0

Wizard parkowałeś przy kinei czy tam mieszkasz .Hee bo podwórko obok ja stoje a podwórko przez ulice ciemy kor rej.OGL.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
wizardt    0

Jak corr miał kołpak to jest w takim razie fałera mojego sąsiada z naprzeciwka, ale najpewniej tak bo on czasami tam właśnie parkuje :) Ja mam zielonego, jeszcze nieprzerejestrowanego a łódzkiej blaszce ELC... Możemy sie kiedyś ustawić na jakąś bajerke na BP koło HOTELU WROCŁAW np... ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

ja w piatek spotkalem Andrzeja_vr6 kolo marszalkowskiej sorry ze nie moglem z wami dluzej pogadac ale spieszylem sie ;) nastepnym razem pogadamy dluzej..

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hOMER    0

wczoraj (niedziela)

Burakowe corrado KRA zaparkowane w okolicy opolskiej przy drodze na zielonki (chyba czesto tam stoi. jest do sprzedania) z przodu laminatowy RS

póżniej na Bora Komorowskiego czerwone siro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
ja w piatek spotkalem Andrzeja_vr6 kolo marszalkowskiej sorry ze nie moglem z wami dluzej pogadac ale spieszylem sie ;) nastepnym razem pogadamy dluzej..

No miłe zaskoczenie przez przypadek wypatrzeć kogoś przechodzącego przez pasy.Pozdrawiam i do zobaczenia

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

jechałem dzisiaj swoim około 11 przez robotnicza i zoabczyłem w lusterku czarnego korka z całymi czarnymi tylnimi światłami.... bo jak zwykle gdzies sie patrzyłem na boki ... wrocław

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Czarne Corrado wyjeżdżające z Lublina w stronę Lubartowa około 12:00 widziane około kilometra za Elizówką.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sloniu    0
Mnie znow nikt nie widzi ... Masakra

nie jestes sam,mnie tez jeszcze nikt nie widzial na miescie :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0
nie jestes sam,mnie tez jeszcze nikt nie widzial na miescie :lol:

ja cie widzialem przeciez ;)

Edytowane przez Kryniol

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

10.06 okolo godz 10 na ul. Sądowej w Krakowie widzialem jakies Corrado...taki dziwny kolor...kanarkowy taki...troche laminatu, ciemne szybki, rejestracja KBC costamcostam...wlasciciel to chyba Homar/moHer czy jakos tak - zaglada tu czasem? :) Pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.