Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2008 Radzik poprostu nigdy wczesniej ciebie nie widzialem oprocz tego jeta luzik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2008 (edytowane) 12:00 Celbowo, piekna niebieska sztuka, zglebiona, na ladnej feldze, GPU 15:40, Gdynia Cisowa, kolo stacji Jet przejezdzal czarny corek, rejestracja miejscowa 17:30 Władysławowo, jakiś nowy osobnik GPU, kolor czarny/ciemny dośc głośny Edytowane 29 Marzec 2008 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2008 dzisiaj widziałem korka mariio.... o 17.30 na pl. wróblewskiego...... mariio czemu jeszcze felg nie założyłeś??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2008 Już niedługo przyjdzie czas na letnie Powalcze jeszcze z dystansem i mogę zakładać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2008 Panda i Maxiu dzisiaj na wałach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2008 Auto povera w busku zdroju. Stalem na parkingu kierowca zwolnil i odjechal :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 A ja w piątek 28 widziałem kołdersa za Radomiem jak leciał w strone Wawy On chyba też mnie zauważył Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zemb 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 czerwone corrado chyba g60 miedzy Krakowem a Wieliczką kolo 11:15 w niedziele rejestracja kos.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 (edytowane) Koło 13.30 na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Racławicką ciemne rrado na blachach WPR jechalo w strone lotniska....Czyżby Drzewo ? Pozdrawiam kierownika... p.s Oczywiście chodzi o Wawe Edytowane 1 Kwiecień 2008 przez qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 Koło 13.30 na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Racławicką ciemne rrado na blachach WPR jechalo w strone lotniska....Czyżby Drzewo ? Pozdrawiam kierownika... p.s Oczywiście chodzi o Wawe niestety nie moje. Jestem bez jednej reki i nie moge powadzic. Moze Rafal. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 Gdzieś ty się połamał ? Zimy nie było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 Gdzieś ty się połamał ? Zimy nie było zbyt dobrze nie pamietam ale wyjsciowo caly teraz nie wygladam A w czwartek pewnie mnie szpital czeka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 zbyt dobrze nie pamietam ale wyjsciowo caly teraz nie wygladam A w czwartek pewnie mnie szpital czeka. No to ładnie się załatwiłeś ....Zdrowia życze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 Wczoraj wieczorem czarne nieklubowe Corradko na rondzie pod zamkiem w Lublinie. A i jeszcze w drodze na zlot w piątek widzieliśmy łososiowe Scirocco między Radomiem a Puławami jak jechało w przeciwną stronę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2008 Dziś koło godzinki 17 Kraków ul.zawiła koło stacji gazu żółty corek ze wstawkami srebnymi malowanymi pędzlem nr. rej. kwi xxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2008 Wczoraj Szczecin około 16.30 na Energetyków zielony cor na FG...??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2008 od 13 pościg po poznaniu,i corr upolowany :D właściciel niezrzeszony, ale chyba sie zarejestruje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 okolo 10:00 Kielce - ul. Jarońskich - fioletowe corrado na numerach TOS ...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 Wczoraj na Torze Kielce się zrobił mały spot przy okazji SuperOES'u. Zjechało się 5 sztuk corrado ale na foto akurat tylko 3 są.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 od 13 pościg po poznaniu,i corr upolowany :D właściciel niezrzeszony, ale chyba sie zarejestruje co mu sie stało z przodem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 Dziś w Krakowie koło giełdy na rybitwach fioletowe corrado na stalówkach z naklejka klubową Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 nowe corrado w pomorskim, czarne g60 rej bodajze NIL cos tam jak narazie- miejscowosc Pszczolki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 dzisiaj na gorzczewskiej w wawie widzialem sie z Corrado-wisnia pogadalismy na swiatlach i nas strabili pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2008 Pozdrawiam ładny Corek!!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2008 miejscowosc Izdebnik niedaleko KLWZ, czerwony Corek KWA... czyzby Blown-Engine? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach