dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2008 Szczecin, Derdowskiego około 13.00 czarne G Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2008 Dzisiaj w lowiczu gdzies o 20ej czerony coras na rej.EZG... cos tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2008 Wrocek.To chyba Marrio g60 przeleciał przez Stawową i wystał się na światłach. Dokładnie jechałem robić przygotowania do świąt. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2008 (edytowane) Dziś na wisłostradzie w kierunku południowym ok 16 , czarne corrado ze srebrnym grillem bez znaczka i brewką z blachami z Gdańska Niestety mimo anteny CB nie usłyszał wywołania Edytowane 22 Marzec 2008 przez Win32 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2008 (edytowane) Bierutów, sobota wieczór, pod sklepem, na głównej drodze, fajne z glebowane Rado. Kogo widziałem? Edytowane 23 Marzec 2008 przez badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2008 Dzisiaj w lowiczu gdzies o 20ej czerony coras na rej.EZG... cos tam no jaki ten świat mały ...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2008 wczoraj w Kobylej Górze na parkingu klubu EPOKA obok mojego kora zaparkowało szrotoko niebieskie DOL... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tomekk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xPW6enoDUWI&feature=related Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tomekk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw&feature=related Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2008 (edytowane) Gosciu nie ten temacik A swoja droga lubie ten drugi filmik Edytowane 24 Marzec 2008 przez KwaSuuu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2008 dzisiaj godzina ok 19:00 Pieszyce mijalem kolo stacji orlenu nie widzialem tablic ani koloru ciemno bylo i dosc szybko jechalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2008 Kto lata ciemnym korkiem po wrocku rej OGL ..... . Już kilka razy ten korek wyjeżdzał z podwórka naprzeciw mojego domu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2008 dzisiaj Kielce okolo 17:20 na stacji JET czerwone corrado - pogadane i zaproszone do klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 (edytowane) dziś srebrne Raddo zaparkowane na ulicy Dąbrowskiego we Wrocławiu. Musze zacząć nosić ze sobą aparat Edytowane 27 Marzec 2008 przez badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 u mnie na osiedlu czesto stoi takie corrado nie moge wlasciciela zastac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 W Bielsku naprzeciwko serwisu Mercedesa na ul.Karpackiej widziana sroka: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 ciemna sroczka na SCZ dzis o 16 w skoczowie skrecala od bielska na wisle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 Czarne Corrado Na stalówkach buda stary typ na DW Stał dość wysoko. Widziane na borowskiej pod samochodówka... Czyje to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2008 jakies pol godziny temu na kokoszyckiej w wodzislawiu sl. myknelo z naprzeciwka corrado na szerokiej feli z rantem, kopalem przy radiu i nie zauwazylem dokladnie jaki kolor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 To pewnie DarekS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 Myślę że w Łodzi dzisiaj zobaczę kilka sztuk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 a czyje to czarne corrado na blachach DB jezdzi czesto po swidnicy w kierunku na wroclaw?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rwtnt 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 Radzik poprostu nigdy wczesniej ciebie nie widzialem oprocz tego jeta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 a czyje to czarne corrado na blachach DB jezdzi czesto po swidnicy w kierunku na wroclaw?? Pewnie Szczepana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2008 To pewnie DarekS. To nie bylem ja, o tej porze bylem w garazu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach