dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2008 Dzisiaj w Kalwarii Zebrzydowskiej przed 14. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 Krakow 16:20 okolice ronda matecznego, przemknelo z przeciwka czerwone glosne Corrado Jak głośne to moje w stronę jubilatu jechałem o tej godzinie.Pozdrawiam szkoda że nie zuważyłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 (edytowane) Dre08 to czarne to znajomego, czesto tam stoi, bo jego zona przyjezdza do pracy Czapka nie zauwazyles bo ja po Krakowie Mpk pomykam Edytowane 5 Marzec 2008 przez matash Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 Dzisiaj w Krakowie obok ronda matecznego przy tuning-tecu. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 Szczecin, przed godziną przy Media białe corrado i czarne Sciro na Łukasińskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czapka 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 Właściciel tego coreczka pracuje w tuning-tecu.Również pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2008 wczoraj w Łodzi przy kilińskiego stał corek chyba KNS z napisem corrado z boku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2008 jasno brazowe sciro Linnich-Niemcy na GSZ blachy nie wiem kogo to autko ale moze sie dowiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2008 (edytowane) sciro SeTy na Chmielewskiego (kolo browaru) w okolicy pn-pt 9-17 Edytowane 6 Marzec 2008 przez nezzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2008 SeTa pogonił sciro? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2008 SeTa pogonił sciro? a ja zagonilem golfa,.... ale ich znalezlismy tych .... nowych kupcow serio stary Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 Wczoraj (czwartek) o godzinie około godziny 16 na stacji Orlen w Rudnikach - trasa Wieluń <--> Częstochowa - czerwone Corrado - ktoś z forum może? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 dzisiaj okolo godz 16 na Pulawskiej w Warszawie blisko centrum widziane zielone Corrado WFU na czarnych tablicach!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 Dzisiaj w Krakowie na ul. Pachońskiego. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 dzisiaj raniutko czerwone corrado PWR , POZNAń rondo STAROłEKA pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 a ja zagonilem golfa,.... ale ich znalezlismy tych .... nowych kupcow serio stary A faktycznie nie zwróciłem uwagi że twoj golfik stoii obok sorry man Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 Dzisiaj w Krakowie na ul. Pachońskiego. Pozdrawiam. osz qrwa jaki kiosk zajebisty!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2008 We Wrocku na ul.Głównej.Hmm Miron to ty?Tak koło godziny 22? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miron 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 chyba nie ja chyba ze kolo 19 albo 1 w nocy tam smigalem, ale to bys poznał taki cross country - najwyższe corrado we wro ... do czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 coś takiego ustrzeliłem rano przy KFC na prawym brzegu szczecina: pozdro dla właściciela jeśli tu zagląda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 nie no rzygać mi się chce jak się koła chowają, bleeeeeeeeeeeeeeeee, reszta zajebista Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 poza lekko niedopasowanym wydechem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 Dzisiaj około 13:30 na kraśnickich w Lublinie srebrno rdzawe mocno zaniedbane Scirocco. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 Dzisiaj kolo 14:30 w redzie na drodze glownej na wysokosci zjazdu na puck widziany czarny Corek GA, pomachane odmachane, pozdrowienia dla kierowcy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2008 (edytowane) dziś we Wrocławiu widziałem korkaa około godz 20:00 tablice DW gdy by mnie nie wyminoł to bym nie wiedział że to korek ale śliczny był może ktoś z foorum?? Edytowane 9 Marzec 2008 przez mymek G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach