badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń 2008 nom ja w oleśnicy też widuję czerwone czasami koło ANNY stoi obok świateł w tedy tam stałem jak padł mi rozdzielacz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Styczeń 2008 w tedy tam stałem jak padł mi rozdzielacz tylko tam widziałem a tak to nie widuje a gdzie najczęściej stoi twój korekk?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2008 na przeciwko jednostki 200 metrów za skejtem, na parkingu GKN, w rynku i paru jeszcze miejscach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2008 czyja sroka stoi codziennie rano na roku Toruńskiej i Wolskiej pod blokiem?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2008 granatowy koras DKL..... koło galerii dominikańskiej około 19, kogo to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2008 Szary corr na RSL dzis w Rumi kolo 7:15 na wysokosci castoramy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2008 26.01 Wrocław zielone Corrado na ul.Daszynskiego godzina 16:00 tablice FZI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2008 26.01 Wrocław zielone Corrado na ul.Daszynskiego godzina 16:00 tablice FZI nie FZI tylko FZG to auto kolegi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2008 dzisiaj około 11-12 ciemnozielone corrado DW7...robotnicza... chyba to korek "Guluwroc" fajnie chodził Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2008 fakt rej. FZG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2008 fakt rej. FZG kolega,juz-mówił-że-na-gg-gadaliście-pozdro- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2008 Dzis ok 10:30 w wejherowie stalem za swiatlach za czarnym corkiem na GPU, widac bylo ze zycie go troszke doswiadczylo:/ 5 min pozniej na trasie z wejherowa do redy stala na parkingu przy ulicy granatowa sroka GWE z oblepiona tylna szyba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2008 We Wrocku na świdnickiej tak koło 18.20 ciemne corrado,a przed korkiem golf III chyba gti.Jakby razem jechali. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2008 We Wrocku na świdnickiej tak koło 18.20 ciemne corrado,a przed korkiem golf III chyba gti.Jakby razem jechali. to_samo_tylko_ze_około19.00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2008 niebieskie Corrado WWL zaparkowane przy Pl. Zbawiciela w Warszawie dzisiaj okolo 13:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mudzinek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2008 Własnie wracałem sobie z kośiółka (przed 13:00) a tu nagle soczyście czerwone Corrado na WPZ X8...... jadące w stronę Wyszkowa od Pułtuska, ale uczucie . czyje to Cudo?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2008 Szpiedzy donoszą Warszaawa z ul Bobrowieckiej wyjechało czarne corrado.Tu jak szkoła. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2008 Dzis okolo 18tej na al.Wlokniarzy stal sobie szary coras el9813w czy jakos tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2008 Dzis okolo 18tej na al.Wlokniarzy stal sobie szary coras el9813w czy jakos tak czyli jakis nowy uzytkownik w lodzi,ja dzis wlokniarzy jechalem kolo 14:15 i nikt mnie nie widzial , heheh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2008 Dzis ok 12:30 w trasie z celbowa do władysławowa wyprzedzał mnie granatowy corr na rejestracji OK, kierowca to kobieta albo windsurfer bo duzo hairow fruwajacych w powietrzu bylo widac w kabinie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2008 13.30 al. niepodleglosci w sopocie, czarny corek GA#F Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2008 Około 15 minąłem się z czarnym corkiem na rejestracji GA w jastarni, strasznie dzis jestem zamulony i z daleka myslalem ze to mini nadjezdza. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2008 Około 15 minąłem się z czarnym corkiem na rejestracji GA w jastarni, strasznie dzis jestem zamulony i z daleka myslalem ze to mini nadjezdza. Pozdrawiam A to nie radzio krąży ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2008 dodam ze mial chromowany grill dlatego z mini pomylilem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kij 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2008 Siemaneczko! nono ja tez dosyc czesto widuje w ostrolece i okolicach 3 koreczki, czarny, czerwony i taki zielonkawy, a nawet jedna sroczke widzialem tylko koloru niepamietam Pozdrawiam wszystkich kierowczyków Jak ktos z tych osob siedzi na forum to niech da znac to mozna kiedys sie zgadac i gdzies ruszyc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach