DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2008 W niedziele w Opolu Corrado DB. Szczepan to byles ty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2008 speedkriiis napisał: MOTO WETERAN BAZAR aaaa.kurcze juz chyba z 5 lat tam nie bylem, ale fajne rzeczy mozna tam zakupic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2008 Bordowe corrado na DW...... na orlenie przy tęczowej we wrocławiu o 20:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2008 A to korek małego g60 A o 19.30 w warsztacie samochodowym czerwone corrado DJA obok zielinskiego we wrocku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2008 Ladro1 napisał: A to korek małego g60 A o 19.30 w warsztacie samochodowym czerwone corrado DJA obok zielinskiego we wrocku. ja mam w mieszkanieu plastikowe okna ale i tak to nic nie dało bo mi sie okna od basuuu trzesły i dlatego wyglądnąłem co on za tube tam ma?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2008 Radzik slepa kura mnie nie widziala .... Wielkopolska kolo hmmmm? 14? jakis czas temu widzialem GA 315** I EKU :| Mowa o Gdyni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 Koszalin, parking krzy ul Krzywoustego (kolo gim nr 2), czarny corek na ZBI, troche siatexu i progow:/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 Białego w białym na legionowej pod rzemieślnikiem przed chwilą... Niestety musiałem lecieć ale jakiś kostek przy mnie kogoś do swego dupowoza wsadzał bacie czy coś... i na głos przeżywał, że jago kolega takie Corrado ma i się nim ściga :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 Karpiu napisał: Radzik slepa kura mnie nie widziala .... Wielkopolska kolo hmmmm? 14? jakis czas temu widzialem GA 315** I EKU :| Mowa o Gdyni sorry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pawelsky 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 BOLO666 napisał: Białego w białym na legionowej pod rzemieślnikiem przed chwilą... Niestety musiałem lecieć ale jakiś kostek przy mnie kogoś do swego dupowoza wsadzał bacie czy coś... i na głos przeżywał, że jago kolega takie Corrado ma i się nim ściga :D BOLO a jak to jest ze ja jeszcze twojego parcha na oczy nie widzialem?? Moze zrobimy w koncu jakis mini spocik jak czas pozwoli? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 (edytowane) Dziś fioletowe rrado koło 13 stało koło skrzyżowania Al. Niepodległości z Armii Ludowej w Wawie :] Nie wiem czy to nie drzewo Edytowane 16 Styczeń 2008 przez qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2008 qbejs napisał: Dziś fioletowe rrado koło 13 stało koło skrzyżowania Al. Niepodległości z Armii Ludowej w Wawie :] Nie wiem czy to nie drzewo A to ja Correm jechales? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2008 Corek Alanooo w Krakowie przy alejach, bez zderzaka, grilla i lampy z przodu, cos sie znow stalo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2008 Drzewo napisał: A to ja Correm jechales? Ano wracałem ze szkoły i akurat przejeżdżałem :] Coś często Cię widuje w okolicach mojej uczelnii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2008 Wa-wa ul.Witolinska 3rano jakis coras kolo biedronki rej.WF... czyj nie mam pojecia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2008 qbejs napisał: Ano wracałem ze szkoły i akurat przejeżdżałem :] Coś często Cię widuje w okolicach mojej uczelnii Duzo krece sie po centrum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Dzis rano piatek 18.01 o 8:45, na skrzyzowaniu Jana Pawla i Al. Solidarnosci w Wawce przemknelo (chyba granatowe) Corrado z bialo czerwonymi lampami z tylu. Ktos od nas ? Pozdro, Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Czemu mnie nikt nie widzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Pawelsky napisał: BOLO a jak to jest ze ja jeszcze twojego parcha na oczy nie widzialem?? Moze zrobimy w koncu jakis mini spocik jak czas pozwoli? Jak wyjedzie od blacharza... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Karpiu napisał: Czemu mnie nikt nie widzi? Karpiu, nie przejmuj sie, mnie tez nie zauwazaja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Rafal napisał: Karpiu, nie przejmuj sie, mnie tez nie zauwazaja Czasem trzeba z garażu wyjechać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 Karpiu napisał: Czemu mnie nikt nie widzi? Ja przez rok parkowalem na najbardziej ruchliwej ulicy Szczecina, cala polske przejechalem pare razy i co? NIC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 nezzo napisał: Ja przez rok parkowalem na najbardziej ruchliwej ulicy Szczecina, cala polske przejechalem pare razy i co? NIC Bo zlewał się z asfaltem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 kostek napisał: Bo zlewał się z asfaltem tez tak pomyslalem, ALE parkowalem na polbruku koloru piaskowego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2008 nezzo napisał: Ja przez rok parkowalem na najbardziej ruchliwej ulicy Szczecina, cala polske przejechalem pare razy i co? NIC Trzeba bylo napisac gdzie stoi, bysmy pojechali obejzec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach