Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2008 dzisiaj rano na Toruńskiej czerwona sroka, awaryjnymi pomachałem, bo mnie na lewym golf zaczął wkur.... za lewym pasie i nie miałem czasu na więcej uczuć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2008 Dzis okolo 15 w Nowogardzie Czarny corek z grillem ala rieger, blachy ZGL, ja gościnnie przemierzam zachodniopomorskie wiec strzezcie sie;> Pozdro dla kierownika! Że kiedy bedziesz w zachpom Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2008 dzisiaj Szczecin na południowej o 13.00 czerwony corek ZDR... już połowa blach w podkładzie może na wiosnę malowanko? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Że kiedy bedziesz w zachpom od srody do wczoraj bylem na robotach, szef rozmawia w sprawie kolejnego wyjazdu dzis w nocy, jak cos sie odezwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bati 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 W zwiazku z tym że kiedyś miałem mazde czsami przeglądam sobie forum mazdy i tam gościu sie chwalił że kupił sobie fiata coupe...fiat jak fiat ale zobaczcie z lewej strony....kogoś z forum?? Hahahaha dopiero teraz to widze Oba te wynalazki sprowadzone dzieki mnie - jeden gorszy od drugiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Hahahaha dopiero teraz to widze Oba te wynalazki sprowadzone dzieki mnie - jeden gorszy od drugiego ten fiat gorszy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 ten fiat gorszy? Ten co stoi za correm na pewno nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miron 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Deek tak to moj zlom Drzewo dobrze okreslil -ADY wynalazek Bati lepsze te auta niz Twoj Budyń PS Ten fiacik ma 220 KM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 od srody do wczoraj bylem na robotach, szef rozmawia w sprawie kolejnego wyjazdu dzis w nocy, jak cos sie odezwe A gdzie konkretnie bedziesz biesiadował ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bati 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Hahahaha jak ja lubie dokuczac temu ludkowi Tak na powaznie Fiat to taki pseudo sportowy samochod, tylko w tej wersji jest fajny bo silnik wynagradza reszte rzeczy - czyt marke Fiat A co do tego czarnucha ADY to taka perelka i nie ma co porownywac - obadacie sami na zlocie o ile dojedzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miron 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Nom moze byc a juz chcialem jechac i Ci najeb..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bati 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2008 Sailenz! Najt Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2008 godzina 14:30 Koszalin przy dworcu PKP widziano tego parcha ( na allegro do sprzedania ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2008 (edytowane) Dziś w Lublinie około godziny 9 czerwone (wiśniowe, bordowe ) scirocco na lubelskich numerach Edytowane 7 Styczeń 2008 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2008 (edytowane) godzina 14:30 Koszalin przy dworcu PKP widziano tego parcha ( na allegro do sprzedania ) był albo jest na sprzedaż na allegro.... a sorki nie zauważylem że juz to napisałeś Edytowane 7 Styczeń 2008 przez deak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2008 Gdzieś przed 21 na AL . Armii Krajowej Czerwone Scirro na GWE to chyba z okolic ponczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2008 Jutro rano ok. 7:00 będę Toruńską jechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2008 11.01 w Złocieńcu, przy drodze wylotowej na Czaplinek widziałem zaparkowane zlote sciro na tablicach LHR, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2008 12.01 Słupsk, 18:40, na wylocie do Gdańska przez rondo przeleciala biala badz jasna sroka, potem ok 19:30 w wejherowie czerwona sroka już chyba wcześniej zidentyfikowana jako niezrzeszone GWE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ninja 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2008 ŁÓDŹ koło godziny 13:00 chyba na al.włókniarzy kogo to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2008 12.01 Słupsk, 18:40, na wylocie do Gdańska przez rondo przeleciala biala badz jasna sroka, potem ok 19:30 w wejherowie czerwona sroka już chyba wcześniej zidentyfikowana jako niezrzeszone GWE. No to tą czerwoną Sroke na GWE widziałem w Koszalinie koło swojego domu kołomnie śmigneła , może poncheck coś wie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2008 No to tą czerwoną Sroke na GWE widziałem w Koszalinie koło swojego domu kołomnie śmigneła , może poncheck coś wie w obecnym stanie niewiele ale raczej nie kojarzę jedyną czerwoną srokę jaką tu widywałem miał pomidor ale to juz nie gwe nikt zrzeszony, to na bank Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2008 przed chwilą widziane dwa corki w chrzaowie, oba KCH i oba granatowe, jeden na wiadukcie w chrzanowie nad autostradą, a drugi niewiem gdzie ale w chrzanowie niewiem co sie dzieje ale w mojej okolicy przbywa corków jak grzybów po deszczu.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2008 Czarne sciro 1 na spółdzielczej o godzine 16 ( koszalin) na tylnej szybie napis K A M I L na blachach GBY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2008 ŁÓDŹ koło godziny 13:00 chyba na al.włókniarzy kogo to? prawdopodobnie kumpla ode mnie z roboty ale na 100% nie jestem pewny a co Ty w lodzi robiles? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach