Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Praks    0

no dobra kto dzis jechal kolomnei kolo 13 i nei zajechal na kawe!!!! :angry: akurat wyjrzalem przez okno i patrze tylko rpzemknal trasa E7 niebieski corek czerwone lampy chyba i duuuza antena CB na dachu :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0
no dobra kto dzis jechal kolomnei kolo 13 i nei zajechal na kawe!!!! :angry: akurat wyjrzalem przez okno i patrze tylko rpzemknal trasa E7 niebieski corek czerwone lampy chyba i duuuza antena CB na dachu :P

Może to artur33 leciał do kobity :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0
Może to artur33 leciał do kobity :P

artur nei ma niebieskiego tylko jakis blekitny ultra jasny poza tym jego cora bym poznal czubie :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0
artur nei ma niebieskiego tylko jakis blekitny ultra jasny poza tym jego cora bym poznal czubie :P

No nie wiem :P ostatnio masz problemy ze wzrokiem :>:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0
No nie wiem :P ostatnio masz problemy ze wzrokiem :>:lol:

od tego dynksu :lol::lol:

kolory byl cos jak maga pierwsze skojarzenie przez te CB to JAVELIN :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Właśnie dwie minuty temu srebrne scirocco wjechało do Nałęczowa od strony Warszawy. Znak szczególny - z lekka przykurzone :) Ścigała je czerwona kalybra :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Lazer    0

Wczoraj ok. 15 w Kielcach na wesolej czerwone corrado na TK. z czyms czarnym na masce

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DarekS    0

Tak to bylem ja B) Skorzystalem z pogody i po okolo 3tygodniowej przerwie wyprowadzilem Corrado na spacer :D Pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

dzis rano w okolicach Bochni granatowe Corrado KBC chyba Javelin, potem w Rzeszowie ok 13 fioleowy Corek z naklejka klubowa na rzeszowskiej rejestracji

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
ninja    0

fioletowy corr to pewnie tomka ale nie ma go na forum ^_^ ja ostatnio moją dawną 16v spotkałem chyba nie tęsknie że ją sprzedałem :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

W zwiazku z tym że kiedyś miałem mazde czsami przeglądam sobie forum mazdy i tam gościu sie chwalił że kupił sobie fiata coupe...fiat jak fiat ale zobaczcie z lewej strony....kogoś z forum??

ca699e56ba51ab25.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
W zwiazku z tym że kiedyś miałem mazde czsami przeglądam sobie forum mazdy i tam gościu sie chwalił że kupił sobie fiata coupe...fiat jak fiat ale zobaczcie z lewej strony....kogoś z forum??

ca699e56ba51ab25.jpg

A to pewnie correk Mirona. ADY wynalazek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0

Dzisiaj o godz. 18.00 w Andrychowie na stacji paliw BP czarne Corrado o numerze rejestracyjnym SB 22125. Czyje to?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Dzis okolo 15 w Nowogardzie Czarny corek z grillem ala rieger, blachy ZGL, ja gościnnie przemierzam zachodniopomorskie wiec strzezcie sie;> Pozdro dla kierownika!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
mario_o    0

drugi styczeń Leszno na Alejach Jana Pawła (trasa WZ) tablice GBY...... ale chyba jakiś młody anonim bo nie odmachał :huh:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

2 styczeń Garbów wiśniowe G60 i 4 styczeń Lublin granatowe ukurzone cuś :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

dzisiaj rano na Toruńskiej czerwona sroka, awaryjnymi pomachałem, bo mnie na lewym golf zaczął wkur.... za lewym pasie :> i nie miałem czasu na więcej uczuć :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.