Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2007 Dzis Macko tak jak wyzej w Malym Kacku przy Domie Kultury Pozdrawiam i dzis GA ****C. POrozmawialismy troche Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2007 dzis w Krk na alejach zaparkowane chyba Corrado Alana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2007 wczoraj o 17 na placu kaszubskim w gdyni, corek niebiesko-stalowy EPD chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2007 no on sie kreci tutaj u nas. Ale nie wiem kto to... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2007 Dzisiaj czerwona sroczka we wrocku na świdnickiej -DZA- gdzieś tak koło godziny 4.45 rano. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2007 dzisiaj (sobota) czarne corrado DB 38...(czy jakoś tak) na kościuszki koło rąda ,około 16.15 wyjeżdżało z parkingu i chyba to samo corrado około 19 koło heliosa we wrocławiu pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2007 krk okolice nowego kleparza ciemne(chyba granatowe) corrado rej KR... na estorilach, pozdro z pokladu pks Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2007 kto parkuje koło domu mojej kumpeli przy dawnej pizzerii w suchej? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2007 moze daniel? on jest chyba z suchej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2007 Dzisiaj na trasie oława-wrocław ciemny korek(chyba czarny), a potem przy wjeździe do wrocka czerwony( strzałeczka była ) Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2007 moze daniel? on jest chyba z suchej to nie moje!!! Ale często je widuje! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
voytecvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2007 Dzisiaj na grochowskiej w warszawie, Corrado, skręcał na stację benzynową. Jechałem tygrysem, właściciel zareagował (prawie wyprułem silnik żeby go wyprzedzić ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2007 W niedziele Corr Viziera w Galerii Kazimierz (pozdrawiam ), wczoraj pod Carrefourem klubowy Corr na krakowskich rejestracjach (kto to? ), rowniez pozdrowionka Wszystko w Krakowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2007 Dziś około godz. 13:20 na ul. Łódzkiej na Ujeścisku srebrne Corrado nr rej. nie zauważyłem Kierownik zapodał długimi, ja rączką (bo długich nie mam) od razu milutko się zrobiło Czy to ktoś z nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
katiuszia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2007 Dzisiaj na jeleniogórskich blachach, koło MKS "VICTORIA" Świebodziace. Nie zdarzyłam z gościem pogadać troszkę pan w średnio-starszym wieku. Kilka bajerków na wygląd miał włożonych ale coś mu chyba w tył wjechało albo poprostu wyciął sobie kawałek zderzaka:) Autko na plus;) Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2007 Dzisiaj pod blokami Corrado na We..... na ul. Modzelewskiego Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2007 Wczoraj , Al. Armii krajowej Koszalin ok godz. 18 Czarne Corrado na ZBi ( białogard) widziane nie po raz 1 Jak to ktoś nowy z forum to daj znaka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Grudzień 2007 Dzisiaj pod blokami Corrado na We..... na ul. Modzelewskiego Pozdrawiam jak granatowe to moje Pozdrawiam rowniez Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Grudzień 2007 W niedziele na parkingu pod Carefourem na Zakopiance czarno-czerwone Corrado rej. KWI .... !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ninja 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Grudzień 2007 Rzeszów dzisiaj około 13:15 obok REALA czarny corr KGR xxxx kogo to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Grudzień 2007 Dzisiaj koło 18 godziny ciemny korek na armi krajowej we wrocku i dalej koło 19 czerwony korek na ślężnej -rej EL- we Wrocławiu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2007 Torun, godzina 14ta, osiedle Rubinkowo, stacja BP vs RTVagd - czyje?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2007 (edytowane) wczoraj hutnicza Corrado na RSL **** srebne czy jakies takie jasnawe - Gdynia godzina 13? dzis Corrado Zielone w Wejherowie na ofiar piasnicy GWE **** godzina kolo 14:30 Edytowane 26 Grudzień 2007 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2007 wczoraj hutnicza Corrado na RSL **** srebne czy jakies takie jasnawe - Gdynia godzina 13? dzis Corrado Zielone w Wejherowie na ofiar piasnicy GWE **** godzina kolo 14:30 pierwsze to Andrzeja drugie pewno ta padlina z gniewina - allegro chrom folia tjuning? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2007 pierwsze to Andrzeja drugie pewno ta padlina z gniewina - allegro chrom folia tjuning? no z przodu cos mial chromowanego <lol> ale z tylu calkiem ok wygladalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach