Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

dees    0

Dzis o 21 w Rumi na stacji BP przy mcdonaldzie widzialem zielonego corka pewnego starszego pana. Mrugnalem dlugimi, babinka siedzaca po stronie pasazera wpatrywala sie we mnie ale widocznie ja zamurowalo. Sympatyczny obrazek starszyzny w corku:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
Dzisiaj Corrado na WZ w Wólce Kosowskiej pomachane pozdrawiam

a co ty tam robiłes?ubierałes sie?? :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0

Dzis Corrado.GDYNIA -> Wielkopolska :D godzina hmmm...13:37? :D Podobny kolor do mojego :D z tylu lexus look ... Pozdrowione :) GWE ****

Edytowane przez Karpiu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

Wczoraj w okolicach ulicy Żelaznej pedzacy correk Moranguinho.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Win32    0

kostek, ładny furacz pod wiatą trzymasz :lD , niestety oglądany z daleka bo w pośpiechu <_<

Pozdr. :D

Edytowane przez Win32

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0
kostek, ładny furacz pod wiatą trzymasz :lD , niestety oglądany z daleka bo w pośpiechu <_<

Pozdr. :D

No to już wiesz gdzie mieszkam. W sobote pijemy jak co sobote więc wpadaj do nas :>:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ika    0

W Krakowie na ul. Rakowickiej już 3 miesiąc stoi dość ciasno przy drzewie zaparkowane srebrne Corrado, nie mam dostępnego zdjęcia aktualnie, ale troszkę się martwimy kto biedusia tak porzucił :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0
W Krakowie na ul. Rakowickiej już 3 miesiąc stoi dość ciasno przy drzewie zaparkowane srebrne Corrado, nie mam dostępnego zdjęcia aktualnie, ale troszkę się martwimy kto biedusia tak porzucił sad.gif

w srode podejde jak bede na uczelni i strzele jakas fotke

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sloniu    0

przy kiosku sliczne vr6 seria z 17 calowymi slicznymi felgami za cmentarzem na ul.zgierskiej na julianowie w lodzi jadac w strone radogoszcza w niedziele,widze ten samochodzik juz od 2 lat,czy ktos cos wie kogo to jest,no sie po prostu zakochalem :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bolo_    0

Dzis okolo godz. 14.30 w chrzanowie widziane ciemne corrado KCH, zamist grila siatex ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0
W Krakowie na ul. Rakowickiej już 3 miesiąc stoi dość ciasno przy drzewie zaparkowane srebrne Corrado, nie mam dostępnego zdjęcia aktualnie, ale troszkę się martwimy kto biedusia tak porzucił :(

Wlasnie dzisiaj przejezdzalem kolo niego - on tam chyba caly czas stoi :mellow:

ciekawe kogo to i co z nim :huh:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marek_w    0
Dziś w Bydgoszczy około 20'tej z groszami na Biedaszkowie ciemne Corrado z wgniocikiem na dzwiach ;)

to moja stara 16V... Leszek niepamietasz go?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
vwbounty    0
to moja stara 16V... Leszek niepamietasz go?

Może i tak ale po ciemku to troche cięzko tym bardziej ze przejezdzałem ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
ninja    0

05.12.007 godzina 14:50 Rzeszów ul. Lwowska czorny chyba Vr na rej. KT albo TK z anteną od CB :P aha i z czornymi lampexami z tyłu in.pro :ph34r:

ps. kogo to :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

dzis bylem obczaic tego Corrasa o ktorym pisala IKA, okazalo sie ze to ta sama sztuka ktora czesto widywalem poltora roku temu na mazowieckiej-jezdzilo nim mlode malzenstwo z malym dzieckiem

pobiezne ogledziny: wnetrze brudne, brak tylnej polki, fotel kierowcy przeceity jakby nozem na dl ok 5cm, tylny blotnik troche wgnieciony ponad kolem, na przednim troszke rdzawki, zderzak przod poobcierany, brak bumpera i powietrza w przednim kole, ogolnie to oprocz malego sladu na przednim blotniku wyglada na calkiem zdrowy egzemplarz, mysle ze szkoda go zeby tak stal i niszczal(wydaje mi sie ze nawet na czesci go szkoda) wiec moze ktos sie zainteresuje? foty:

b19920ce4b4b038e.jpg

64263c5410c362dc.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bolo_    0

10min temu widziane czerwone corrado miedzy trzebinia a chrzanowem zjechal chyba na autostrade w strone katowic A4 :) SY 49762

mrugnelismy awaryjnymi :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pioter_PL    0

weekendowe łowy:

- w sobote po 22:00 na Wilanowskiej w strone galerii mokotow ciemne corrado

- w niedziele rano okolo 10:00 na Modlinskiej w strone trasy torunskiej granatowy corras (nie dostrzeglem numerow)

- w niedziele okolo 14:00 przy ul. Prymasa 1000lecia zaparkowane granatowe Corrado pod wiaduktem numery WPN....

ktos z klubu/forumowiczow?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Misiek :)    0

Wczoraj od rana do godzin popołudniowych przy wydziale mechanicznym PK widziano ciemne (chyba zielone) Scirocco...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0

Dzis 10-12-2007 pod domem Kultury w Malym Kacku stalo Corrado GA 53**F

z pletwa na dachu :P Pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0

ja wczoraj 3 corki jeden w wawie pod wiaduktem przy torunskiej WB neibieski...potem na trasie za wawa WPN tez niebieski...i przed mlawa czarny jakis StJuningowany czarny :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0

Dzis Macko tak jak wyzej w Malym Kacku przy Domie Kultury :) Pozdrawiam :)

i dzis GA ****C.

POrozmawialismy troche :) Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.