Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2007 Dzisiaj pod Citi Bankiem na Wolskiej ciemne WB seria oporowa stary typ z nową maską, pracujesz tam może? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2007 20.11.2007, Wrocław ,czarne corrado na białych felach, przyciemnane szyby, koło pasażu grunwaldzkiego jechało. rejstracja DL..... godz 10.50 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2007 A ja dzis na Chelmie okolo godz. 21.15 widzialem srebrne Corrado rej. GD jechalo w strone ul. Lostowickiej Stalem obok, ale kierownik nie zwrocil na mnie uwagi jeżeli z ciemnymi lampami z tyłu to ten typ tak już ma zawsze udaje, ze mnie też nie widzi, ale w moim parchu mam panoramiczne lusterko środkowe, któremu nic nie umknie i wiem, że kątem oka jednak spogląda haha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2007 Dzisiaj we Wrocku w samym centrum na świdnickiej granatowy korek G60 na rej.DB..... Ktoś jechał z dziewczyną lub żoną.Pozdrawiam.Przchodziłem przed wami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2007 wczoraj VR6 na Wielkoposlkiej GMB ****... Pomachane odmachane pomrugane i odmrugane Pozdrawiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2007 (edytowane) Czy wczoraj wieczorem ktos spotowal sie na skwerku W GDYNI czerwonym corkiem? Przechadzalem sie w okolicy i z oddali cos mi wpadlo w oko miedzy innymi samochodami:) EDIT: poprawilem sie:) Edytowane 26 Listopad 2007 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2007 Czy wczoraj wieczorem ktos spotowal sie na skwerku czerwonym corkiem? Przechadzalem sie w okolicy i z oddali cos mi wpadlo w oko miedzy innymi samochodami:) ja wczoraj jechalem z żagania przez szprotawe lubin do wrocka i tak wieczorem wlasnie to moze ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2007 ja wczoraj jechalem z żagania przez szprotawe lubin do wrocka i tak wieczorem wlasnie to moze ja Mu chodzilo o Gdynie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2007 Mu chodzilo o Gdynie a skąd ja mam wiedzieć ze skwer jest tylko w gdyni:P, jak tak to nie ja jechałem, zresztą w baku Sahara pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2007 przed chwila na ul Wilanowskiej ciemne Scirocco WW 29costam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2007 Dziennie na drodze od Katowic w strone Wisly w komisie widzialem do dzis czerwone Corrado. Prawdopodobnie Arosa. Szkoda mi go bylo jak takiego zasniezonego go widzialem. Moze go ktos kupil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 Czarne Corrado na Tęczowej we Wrocławiu około 15 na felgach 3 ramiennymi na DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 Czarne Corrado na Tęczowej we Wrocławiu około 15 na felgach 3 ramiennymi na DW corek Ladro1 (były) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 corek Ladro1 (były) a on nie był wiśniowy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 (edytowane) Taaaa wiecej kłopotu mam po sprzedaży tego korka niż jak go miałem byle co -żarówka padnie i koleś dzwoni do mnie.Czarny.Czarny Ciekawi mnie fakt bo dostałem jego fotke od straży miejskiej z mandatem i na niej widac że koleś chyba bymper przedni zmienił bo halogenów nie ma i chyba kierunków.A to był ori usa bumper zresztą jak cały korek. Edytowane 28 Listopad 2007 przez Ladro1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 Gandzia pod moim blokiem wlasnie teraz 17:30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2007 Przed godziną srebrne sciro na starych blachach SC... pod Media i drugie czarne dopiero co sprowadzone na parkingu na Łukasińskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2007 U mnie w miejscowości pojawiło się nowe Corrado to już chyba 5 (miejscowość 6 tyś. ludzi) chyba otworze serwis Corrado troche kasy zarobie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 malego spota sobie w malym kacku z Karpiem urzadzilismy:) pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 dzisiaj totalna seria czerwone G60 kolo mnie kolo hotelu na numerach z Giesen Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 malego spota sobie w malym kacku z Karpiem urzadzilismy:)pozdrawiam taki kameralny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 Dziś we Wrocku na grabiszyńskiej corrado irisch green , oraz czerwone rado na K.Wielkiego rej .DJA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 a ja znowu na ul. Grażyny w Lublinie widzialem czarne corrado naprawde nikt nie zna właściciela? chyba w przyszłym tygodniu mu karteczke włoże z adresem strony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2007 przed chwila jechalem przez moja wioche(busem a jakze ) za bialym Sciro mk2 rej KSU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2007 (edytowane) 11:50 we wrocku skrzyżowanie z pomorska, stało niebieskie corrado na GD albo GDA i znowu na teczowej koło monopolowego były korek Ladro Edytowane 1 Grudzień 2007 przez deak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach