Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2007 (edytowane) Dzis Cie widzialem Edytowane 8 Listopad 2007 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gandzia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2007 Hmmm tak myslalem ze ten samochod obok ktorego zaparkowalem jakis taki znajomy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2007 Dzisiaj Corrado na Lazurowej czerwone tablice WL pomachane pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2007 dzisiaj na przymorzu w gdansku zaparkowany przy garazu vr GD 36cos tam. Ladna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2007 praktycznie codziennie widuje w lublinie na ulicy grażyny czarne corrado w już nowszej budzie - zna ktoś właściciela? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2007 Widzialem COrka na 10 lutego GA 64 *** czarny... :] z 50 min temu ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2007 granatowe scirocco na DW o 12.00 koło świebockiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2007 (edytowane) aaaa i jeszcze ten korek też na teczowej koło Orlenu i myjni DW 63......., już drugi raz go tam widziałem. zdjecie kijowe bo z daleka robione.... ale to z 4 dni temu Edytowane 11 Listopad 2007 przez deak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2007 po raz kolejny wisniowe 9A na czarnych blachach jeszcze SCI costam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2007 A ja dziś jechałem przed corkiem z rej KOL (kameleonowaty jakis taki) moim skodilakiem z logo corrado ale gosc chyba nie skapował sprawy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
JędruP 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2007 Dziś w Olsztynie widzałem-przejeżdźałem koło Corrka Młodego--robi wrażenie Pomachałem kierowcy Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ninja 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2007 w niedzielę w Neuss (D) granatowy corr tylko niewiem kogo to hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2007 Corrado jadące od bielska na pszczyne mi pomachało ... jak stałem na pasie "bileli" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2007 przed chwila na skrzyzowaniu Wlianowskiej z Modzelewskiego w Wawie ciemne Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2007 Dzisiaj czerwone corrado we wro na blachach DW 1. raz na skrzyzowaniu powstancow/ hallera, 2. raz pod ikea. Proawdopodobnie 9A, fajne kubly w srodku i pasy sabelt. Ktos od nas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BIBI 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2007 niedawno czerwone sciro mk1 pod wydziałem artystycznym w Lublinie ,RLA..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mario_o 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2007 corrado, taki kolor nie wiadomo jaki (szaro niebieski) poznań, 19.11 (poniedzialek (poznan) kolo polibudy pz86933 ;p juz 2 raz widzialem tego corka w poznaniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2007 EPD na Wladka koles nie chcial na mnie spojrzec... jakies 50 minut temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 wczoraj kolo 21:20 na powstancow slaskich corrado na blachach DLU jadace w strone centrum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 1h temu na grzybowskiej korek WWL - granat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 około 13 na niepodległości coras na WPR(chyba) , to chyba był dzewo.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 około 13 na niepodległości coras na WPR(chyba) , to chyba był dzewo.. A bylem. Mocno brudny? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 Przed chwila granatowe corrado g60 wyjezdzajace z arkadi GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 GA to od nas z Gdyni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Konradzik 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2007 A ja dzis na Chelmie okolo godz. 21.15 widzialem srebrne Corrado rej. GD jechalo w strone ul. Lostowickiej Stalem obok, ale kierownik nie zwrocil na mnie uwagi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach