matash 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2007 we wtorek czerwone Corrado na blachach KWA... w miejscowosci Izdebnik niedaleko Kalwarii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2007 (edytowane) dzisiaj kolo 19:40 na parkingu strzezonym na tylach abc na zgierskiej vr6 na rejestracjach EL,jak ktos z klubu niech da znac, jak corrka nie bylo to nie bylo jak ja se k....wa kupilem to po 2 tyg kupil sobie koles z klatki obok g60 a teraz to vr6 ktos nastepny:) Edytowane 2 Listopad 2007 przez sloniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2007 Karpiu gdzie sie bujasz po wielkim kacku 20 min temu:P?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2007 słoniu z lekka sygnaturkę masz przydużą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2007 Karpiu gdzie sie bujasz po wielkim kacku 20 min temu:P?? Lubie czasem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 we wtorek czerwone Corrado na blachach KWA... w miejscowosci Izdebnik niedaleko Kalwarii To całkiem możliwe że to czerwony parch mojego kolegi, on tamtędy do pracy przejeżdża. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 To całkiem możliwe że to czerwony parch mojego kolegi, on tamtędy do pracy przejeżdża. a skad jestescie? ja-kalwaria z. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 Fioletowy corr na ZKA widziany w dniu wczorajszym na 1. pietrze galaxy. Ktos z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 a skad jestescie? ja-kalwaria z. Obaj z tej samej małej miejscowości koło Andrychowa, a mianowicie Targanice... A znajomy przejeżdża tamtędy do pracy do Krakowa... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 Obaj z tej samej małej miejscowości koło Andrychowa, a mianowicie Targanice... A znajomy przejeżdża tamtędy do pracy do Krakowa... no to trzeba kiedys jakiegos spota zrobic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 W środę ok 15 na Bankowym pomarańczowo-czerwono-miedziane jakiś taki kolor corrado WKZ, a w czwartek w Jabłonnej białę sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 dzis na A4 szwajcar bordo w inpro przód tył na 16 ala audi , RS style kiwnelismy sobie i trzymałem sie z nim od kato do Rudy Śl. kolega bardzo wporzo skumał temat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2007 no to trzeba kiedys jakiegos spota zrobic Kiedyś na pewno trzeba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 a ktoz to zapuscil sie na moja dzielnie niebieskim Correm na WWL dzisiaj okolo 14:00? Ul. Bryły blisko Wilanowskiej widzial mojego Corra i chyba wlasciciela szukal A ja go z okna namierzylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 wczoraj pod magiciem w krzyzanowicach czerwone corrado chyba src. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 Fioletowy corr na ZKA widziany w dniu wczorajszym na 1. pietrze galaxy. Ktos z klubu? Świeżynka My dzisiaj mijaliśmy Go na trasie do Kamienia na przejeżdzie kolejowym w Parłówku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gandzia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 Ja wczoraj we Wladyslawowie szarego Corka na GPU (chyba) widzialem, calkiem ladna sztuka. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 No przyznać się Panowie kto to był dzisiaj (niedziela, godz.14) w Wilkowie pod Namysłowem na meczyku w piłkę kopana ślicznym ciemnym Corkiem na miejscowych numerkach ONA...? Jaki wynik i kto grał?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 Ja wczoraj we Wladyslawowie szarego Corka na GPU (chyba) widzialem, calkiem ladna sztuka. Pozdro felgi bbs, gładka klapa i podwojny wydech? Na 90% to stelea, na forum od wproadzenia opłaty chyba się nie udziela. P.S. jesteś z okolicy czy gościnnie we Władku byłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 dzis nowy uzytkownik sam sie zglosil do mnie 93 vrek (n oto jest nas jzu 2 ) obejrzalem pogadalismy bardzo pozytywno czlowiek...niedlugo oplaci skaldke i sie zarejesttruje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2007 Widziałem corrado w Kalwarii koło komisu przy skrcie na Brody Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2007 (edytowane) maxiuvr6 na parkingu w plazie w rybniku dzisiaj miedzy 19-20 a raczej jego auto Edytowane 7 Listopad 2007 przez s38 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2007 Dzisiaj o 9:30 na drodze nr 7 (kierunek Brno) przy wyjeździe z Wiednia przy komisie samochodowym. Miałem się zatrzymać, ale właściciela nie było w środku... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2007 po 18 dzisiaj widzialem corrado ciemne na 15-ach na ul Niepodleglosci mknal w strone Ursynowa na wysokosci metra Wierzbno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gandzia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2007 felgi bbs, gładka klapa i podwojny wydech? Na 90% to stelea, na forum od wproadzenia opłaty chyba się nie udziela. P.S. jesteś z okolicy czy gościnnie we Władku byłeś? Dokladnie to Corrado, a we wladku bylem tylko przejazdem, z Gdyni jestem. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach