qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 Coooo??? Macie rondo Kaczyńskiego???? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 W Białym parę dni temu w okolicach ul. Antoniukowskiej trzy ciemne Scirka jakby na jakiś spocik jechały... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2007 a któż to??? zbliża sie zima Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2007 a któż to??? zbliża sie zima niewiem ale na glebe z nim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2007 niewiem ale na glebe z nim + szeroki bumper i niech odsnieza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2007 Dzisiaj (sobota) w Praszce ciemne Corrado jechało od strony rudnik tak około 15 - czyje to? Jechałem vanem, pomachałem ale nikt na mnie uwagi nie zwrócił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 Wracajac ze skwerku wczoraj przed 22 w celbowie znow widzialem pieknego granatowego corka GPU. Czy ktos go zna? Cos o nim slyszal? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 Dzisiaj w sopocie widziane czarne corrado na rej GA cos. pozdrowione Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 czyje? w Łodzi Księży Młyn o widze ze jakies corrado nowe w lodzi,nie widzialem go nigdzie wczesniej,ale mam nadzieje ze spotkam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 Pod Opolem na trasie z Kluczborka czerwone Corrado na jakichś obcych blachach - może italiańskich - ale pomknął z zawrotną szybkością więc nawet machnąć nie zdążyłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 W najnowszym odcinku Test 300 emitowanym na TVN Turbo, redaktor kornacki zaparkowal na stacji BP testowana czarna corse obok ciemnego Corrado na borbetach A Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 (edytowane) wczoraj okolo 12-13 na cybernetyki pod "Meble Emilia" takie Scirocco: a dzisiaj po 18 na Limanowskiego podobne Scirocco WE ....L Ktos zna? Edytowane 21 Październik 2007 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2007 W sobote zielone Scirocco na WPR w Borzecinie koło warszawy!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2007 (edytowane) dzisiaj z sycowa na wrocław ciemne corrado na WPR i na xenonach!kto to jechał?? Edytowane 23 Październik 2007 przez Paciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2007 W sobote zielone Scirocco na WPR w Borzecinie koło warszawy!!! w borzęcinie dużym czy małym? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2007 Borzecinie Duzym koło koscioła stała naprawde ładna!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2007 dzisiaj z sycowa na wrocław ciemne corrado na WPR i na xenonach!kto to jechał?? To ja Ile wy macie fotoradarow na trasie wwa-wroclaw. Tragedia. Wlasnie wrocilem padniety do domu. corrkiem leciales? Ja zadnego po drodze nie widzialem. Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2007 A wczoraj na Toruńskiej w Warszawie czerwone Tico z naklejka VW Pozdrowionka Wojtek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2007 To ja Ile wy macie fotoradarow na trasie wwa-wroclaw. Tragedia. Wlasnie wrocilem padniety do domu. corrkiem leciales? Ja zadnego po drodze nie widzialem. Pozdro! Drzewo gdzie ty tu jechałes?mogłes dac znac a troszke na liczniku miales Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2007 Drzewo gdzie ty tu jechałes?mogłes dac znac a troszke na liczniku miales To wypadlo w ostatniej chwili.Ale przejezdzajac przez Sycow pamietalem ze jestes gdzies w poblizu A jechalem do Wroclawia. Sam nie wiedzialem ze bede jechal. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2007 To wypadlo w ostatniej chwili.Ale przejezdzajac przez Sycow pamietalem ze jestes gdzies w poblizu A jechalem do Wroclawia. Sam nie wiedzialem ze bede jechal. nastepnym razem daj znac i widac ze Ci sie spieszyło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2007 chyba jakis nowy nabytek pojawil sie w Warszawie na ul sw Bonifacego stoi Corrado rej KBR cos tam w stanie wskazujacym na mocne zuzycie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2007 Wczoraj w Białymstoku czerwony coras na bsi.... i czarna sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2007 przed chwilą pod kauflandem w wejherowie cor na azevkach, no i oczywiście pokuta dla blach GWE - obowiązkowe niebieskie diody na zderzaku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2007 pare dni temu, GWE costam, dwukolorowy, zaladowany po brzegi w ZS na wjezdzie do miasta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach