doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 ta perła to dziwny kolor jest.. niby fioletowy.. jak slonce mocne to rozowy.. a w nocy w granatowo mieniacy sie w swiatlach zmienia.. zajebisty jest .. ale moze to marcinb byl? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 Odpalil w toppicu Corrado jest napisane, co bylo zjebane ;P DZis widzialem Corrado na blachac EKU **** pozdrowilem, on mnie tez i ok WIELKOPOLSKA STREET GDYNIA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mudzinek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 (edytowane) 15:22 ciemne Corrado na WND... wjeżdżające do Wyszkowa od strony Serocka (dwaj panowie a kierowca w ciemnych sunglasach ) HI HI nareszcie jakiegos obcego widziałem CUDOWNE DOŚWIADCZENIE A i kierowca łysy (bez obrazy) Edytowane 15 Październik 2007 przez Mudzinek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 Hmm, kobietę mam z nowego dworu i jakos przez parę lat na WND nic nie widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 widziane corrado (chyba klubowicza) w trzebini na stacji lpg (u mojego wuja)w trzebini (kolor żółto czarny) dół żółty góra czarna Kr.... podobno sie popsół nie wiem czy się cieszyć,czy płakać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 don't worry, be happy.... pomysl ze po remoncie bedzie jezdzil jeszcze lepiej. A tak BTW: korek z zewnątrz naprawde fajnie wyglada, tylko o srodek bys bardziej zadbal to bylby ideal i fajne alu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 don't worry, be happy....pomysl ze po remoncie bedzie jezdzil jeszcze lepiej. A tak BTW: korek z zewnątrz naprawde fajnie wyglada, tylko o srodek bys bardziej zadbal to bylby ideal i fajne alu. Kolego,wszystko w swoim czasie. Środek też będzie błyszczał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2007 Jak wracalismu ze zlotu (niedziela) to w Olkuszu (?) na swiatlach machalo na Corrado niebieskie lub fioletowe, ja nie zauwazylem, ale moja Towarzyszka tak Pozdrawiamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2007 Dziś po 15 w korku na Bitwy Warszawskiej ( w stronę Ronda Zesłańców Syberyjskich ) czarne rrado na in.pro z xenoami. Kierowca mimo tego ze stalem praktycznie kolo niego tyle ze na pasie w drugą stronę ( w stronę Banacha ) nie widział mnie - widać że zmęczony korkiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2007 Wczoraj w Zielonce, maszerowałem sobie z piweczkiem ok 18:30 i jechało corrado WWL, może Kicaj, ale było ciemno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2007 nie ja później śmigałem ok 21 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2007 Jakas godzinke temu ciemny correk numerki: WF - pomachane. I Za chwile na zelaznej: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 a może to ten był?? Tak czy siak nie kojarzę, ale to od nas Kicek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 a może to ten był?? Tak czy siak nie kojarzę, ale to od nas Kicek. Ten WWL to byla 16nastka. Naprawde ladny okaz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 Ten WWL to byla 16nastka. Naprawde ladny okaz. dwie pierwsze rzeczy się zgadzają, trzecia mnie wyklucza póki co Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 dwie pierwsze rzeczy się zgadzają, trzecia mnie wyklucza póki co Twojego Kiciaj bym poznal Juz kilka razy widzialem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gosia 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 czyje? w Łodzi Księży Młyn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
agussa 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 Cieszyn==stacja Statoil godz.21= granatowe Corrado Sci NfXX pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 w neidzeile na rondzie czyzynskim w krk czarne Corrado na rej KPR... mial obrysowki US i czarno-czerwone lampy z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2007 Dzisiaj we Wrocku piekny czerwony korek przy ulicy Tęczowej-rej.FZA lub FZG nie pamiętam.A chwile potem czarny korek na ulicy kozanowskiej.Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 I kolejne corrado dzisiaj we wrocku na ulicy Hallera .Kuzwa jak śmigałem swoim po mieście to nie widziałem ani jednego a teraz jak nie mam korka to ciągle widze.Ehhh. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 I kolejne corrado dzisiaj we wrocku na ulicy Hallera .Kuzwa jak śmigałem swoim po mieście to nie widziałem ani jednego a teraz jak nie mam korka to ciągle widze.Ehhh. srebrny na blachach DDZ? jak tak to tez go widzialem- krecilem sie swoim w tamtych okolicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 Nie srebrny tylko czarny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 Dzis o 17 w Krakowie w korku na ul.Lubicz granatowe (?) Scirocco. Nasi? Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2007 rondzie czyzynskim Coooo??? Macie rondo Kaczyńskiego???? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach