Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Adanio    0

To ciemnozielone Sciro chyba jest wszędzie, wygląda na to że przeszło ostatnio kompleksową odnowę biologiczną i grasuje po okolicznych powiatach. Dziś po południu widziałem je w Lipniaku koło Lublina jak cisnęło od strony Lublina na jakieś zadupia. Wygląda naprawdę dostojnie ale wydech trochę kaleczy ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

Przed chwila zjezdzajace z jana pawla na rondo babka zielone corrado blachy WWL. Mialo antene cb.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0

Dziś dwa parchy widziałem jeden w centrum na alejach a dokładnie wyjeżdżające z Żelaznej w Aleje na białych felach koło 13. A drugi raz na trasie siekierkowskiej jadące w stronę ul Czerniakowiej kolo 13.30 a i prowadziła dziewczyna :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
  qbejs napisał:
Dziś dwa parchy widziałem jeden w centrum na alejach a dokładnie wyjeżdżające z Żelaznej w Aleje na białych felach koło 13.

Napewno byly biale? Ja tam jechalem kolo 13...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0
  Drzewo napisał:
Napewno byly biale? Ja tam jechalem kolo 13...

Tak mi sie wydawalo :) Odnośnie felg mozliwe ze mi sie pomylilo - spieszylem sie

Edytowane przez qbejs

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
  qbejs napisał:
Tak mi sie wydawalo :) Odnośnie felg mozliwe ze mi sie pomylilo - spieszylem sie

Ciemny corras? Co mi sie wydaje ze Ci sie pomylilo bo pewnie to bylem ja. I bylo to o 13. Szkoda ze nie zauwazylem ;) Pozdro!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0
  Drzewo napisał:
Ciemny corras? Co mi sie wydaje ze Ci sie pomylilo bo pewnie to bylem ja. I bylo to o 13. Szkoda ze nie zauwazylem ;) Pozdro!

Ciemny był :] A ja byłem z buta na tramwaj z uczelni wracalem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
  qbejs napisał:
Ciemny był :] A ja byłem z buta na tramwaj z uczelni wracalem.

Wiec to napewno bylem ja ;) Pewnie z polsko japonskiej? Bylo trzeba machnac podrzucilbym bym Cie ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0
  Drzewo napisał:
Wiec to napewno bylem ja ;) Pewnie z polsko japonskiej? Bylo trzeba machnac podrzucilbym bym Cie ;)

No z poljapa wracalem sobie ale aktualnie mieszkam po drugiej stronie wisły :) wiec i tak lipa :)

p.s mi sie wydaje czy Ty masz wersje cross country ? na glebe z nim B)

Edytowane przez qbejs

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
  qbejs napisał:
No z poljapa wracalem sobie ale aktualnie mieszkam po drugiej stronie wisły :) wiec i tak lipa :)

p.s mi sie wydaje czy Ty masz wersje cross country ? na glebe z nim B)

A to niech Tobie nie wydaje sie faktycznie jest coross country :lol: Gleba bedzie na wiosne. Warszawskie drogie sa nieprzyjemne w zimie. Jeszcze teraz te remonty <_< W dzisiejszych korkach spalanie na kompie 17l.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbejs    0
  Drzewo napisał:
A to niech Tobie nie wydaje sie faktycznie jest coross country :lol: Gleba bedzie na wiosne. Warszawskie drogie sa nieprzyjemne w zimie. Jeszcze teraz te remonty <_< W dzisiejszych korkach spalanie na kompie 17l.

Popieram i dlatego przesiadłem się na mzk :] za 33zł przez miesiąc mogę przemierzać wzdłuż i wszerz wawkę :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lolo    0

A ja codziennie jak jade do pracy i wracam widze porzuconego kora g60 (chyba) srebrny troche poobijany na Rakowickiej w Krakowie.

Bidak stoi na chodniku przyklejony do drzewa i od kilku dni wyglada jakby go nikt nie ruszal.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sepot    0

Dziś wieczorem ok 21.00 mijałem się z Domim na Wielickiej w Krakowie...szkoda że mnie nie zauważył.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
agussa    0

Zabrze Lompy...przy starej stołówce co spłoneła :D Granatowe Sciro...SBI ...coś tam dalej :P ok. 15 godz. czekałam i czekałam :wub: niestety czas gonił musiałam jechać :P aaa i zapomniałabym...pozdrowinka dla Pana w fioletowym ...na trasie Żory---Pawłowice :rolleyes: chyba się dał wyprzedzić :lol::lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0

Dzisiaj ciemne corrado rej: SB kolo godziny 00 w centrum wwa. Z przodu switala mijania mial tylko w jedej lampie.

Edytowane przez Drzewo

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Radzik    0

ladnie polakierowany corek GA kolo batorego w gdyni jadacy w kierunku szpanplatzu okolo polnocy wczoraj.szczegolow brak bo szedlem nabimbany:P

Edytowane przez Radzik

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bolo_    0

widziane corrado (chyba klubowicza) w trzebini na stacji lpg (u mojego wuja)

w trzebini (kolor żółto czarny) dół żółty góra czarna Kr.... podobno sie popsół :rolleyes:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0
  Radzik napisał:
ladnie polakierowany corek GA kolo batorego w gdyni jadacy w kierunku szpanplatzu okolo polnocy wczoraj.szczegolow brak bo szedlem nabimbany:P

To chyba bylem ja :P ale czy wiem czy tak ladnie polakierowny :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0
  bolo_ napisał:
widziane corrado (chyba klubowicza) w trzebini na stacji lpg (u mojego wuja)

w trzebini (kolor żółto czarny) dół żółty góra czarna Kr.... podobno sie popsół :rolleyes:

Sepot ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Radzik    0
  Karpiu napisał:
To chyba bylem ja :P ale czy wiem czy tak ladnie polakierowny :P

no wydawalo sie ze ladnie, chociaz kolor chyba zdeczko inny niz Twoj:) wiec mozliwe ze ktos inny jechal

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
doogas    0

ta perła to dziwny kolor jest.. niby fioletowy.. jak slonce mocne to rozowy.. a w nocy w granatowo mieniacy sie w swiatlach zmienia.. zajebisty jest :) .. ale moze to marcinb byl?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Karpiu    0

Odpalil :P w toppicu Corrado jest napisane, co bylo zjebane ;P

DZis widzialem Corrado na blachac EKU **** pozdrowilem, on mnie tez i ok :D

WIELKOPOLSKA STREET :D GDYNIA :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.