Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 http://www.corrado-database.nl/index.php?i...corrado&id=3112 - jesli masz tego na mysli to nie on Ten co go dzis widzialem grasuje po okolicy, juz rok temu mi wpadl oko, a ostatnio go widzialem w sezonie. Tylko nie moge na niego trafic jak jade corkiem, to bym mogl jakos zaczepic:) A sztuka naprawde ladniusia:) ten co poddałesw linku to najwiekszego oszusta na tym forum a te pieniadze co mi jest winny w zebach przyniesie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2007 niebieski corek z pomorskiego w gdyni na karwinach II. jak mnie mijal to skrecalem corkiem do siebie do domu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2007 To ciemnozielone Sciro chyba jest wszędzie, wygląda na to że przeszło ostatnio kompleksową odnowę biologiczną i grasuje po okolicznych powiatach. Dziś po południu widziałem je w Lipniaku koło Lublina jak cisnęło od strony Lublina na jakieś zadupia. Wygląda naprawdę dostojnie ale wydech trochę kaleczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Przed chwila zjezdzajace z jana pawla na rondo babka zielone corrado blachy WWL. Mialo antene cb. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Dziś dwa parchy widziałem jeden w centrum na alejach a dokładnie wyjeżdżające z Żelaznej w Aleje na białych felach koło 13. A drugi raz na trasie siekierkowskiej jadące w stronę ul Czerniakowiej kolo 13.30 a i prowadziła dziewczyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Dziś dwa parchy widziałem jeden w centrum na alejach a dokładnie wyjeżdżające z Żelaznej w Aleje na białych felach koło 13. Napewno byly biale? Ja tam jechalem kolo 13... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 (edytowane) Napewno byly biale? Ja tam jechalem kolo 13... Tak mi sie wydawalo Odnośnie felg mozliwe ze mi sie pomylilo - spieszylem sie Edytowane 10 Październik 2007 przez qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Tak mi sie wydawalo Odnośnie felg mozliwe ze mi sie pomylilo - spieszylem sie Ciemny corras? Co mi sie wydaje ze Ci sie pomylilo bo pewnie to bylem ja. I bylo to o 13. Szkoda ze nie zauwazylem Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Ciemny corras? Co mi sie wydaje ze Ci sie pomylilo bo pewnie to bylem ja. I bylo to o 13. Szkoda ze nie zauwazylem Pozdro! Ciemny był :] A ja byłem z buta na tramwaj z uczelni wracalem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 Ciemny był :] A ja byłem z buta na tramwaj z uczelni wracalem. Wiec to napewno bylem ja Pewnie z polsko japonskiej? Bylo trzeba machnac podrzucilbym bym Cie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 (edytowane) Wiec to napewno bylem ja Pewnie z polsko japonskiej? Bylo trzeba machnac podrzucilbym bym Cie No z poljapa wracalem sobie ale aktualnie mieszkam po drugiej stronie wisły wiec i tak lipa p.s mi sie wydaje czy Ty masz wersje cross country ? na glebe z nim Edytowane 10 Październik 2007 przez qbejs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2007 No z poljapa wracalem sobie ale aktualnie mieszkam po drugiej stronie wisły wiec i tak lipa p.s mi sie wydaje czy Ty masz wersje cross country ? na glebe z nim A to niech Tobie nie wydaje sie faktycznie jest coross country Gleba bedzie na wiosne. Warszawskie drogie sa nieprzyjemne w zimie. Jeszcze teraz te remonty W dzisiejszych korkach spalanie na kompie 17l. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2007 A to niech Tobie nie wydaje sie faktycznie jest coross country Gleba bedzie na wiosne. Warszawskie drogie sa nieprzyjemne w zimie. Jeszcze teraz te remonty W dzisiejszych korkach spalanie na kompie 17l. Popieram i dlatego przesiadłem się na mzk :] za 33zł przez miesiąc mogę przemierzać wzdłuż i wszerz wawkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2007 dzis rano szare sciro GA 19... do gory wielkopolska.. a ja sobie jechalem za nim Paskiem czarnym .. pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2007 A ja codziennie jak jade do pracy i wracam widze porzuconego kora g60 (chyba) srebrny troche poobijany na Rakowickiej w Krakowie. Bidak stoi na chodniku przyklejony do drzewa i od kilku dni wyglada jakby go nikt nie ruszal. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2007 Dziś wieczorem ok 21.00 mijałem się z Domim na Wielickiej w Krakowie...szkoda że mnie nie zauważył. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2007 Dzisiaj miedzy Piastowem a Broniszami fioletowe Corrado stało przy domku. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
agussa 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2007 Zabrze Lompy...przy starej stołówce co spłoneła Granatowe Sciro...SBI ...coś tam dalej ok. 15 godz. czekałam i czekałam niestety czas gonił musiałam jechać aaa i zapomniałabym...pozdrowinka dla Pana w fioletowym ...na trasie Żory---Pawłowice chyba się dał wyprzedzić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 (edytowane) Dzisiaj ciemne corrado rej: SB kolo godziny 00 w centrum wwa. Z przodu switala mijania mial tylko w jedej lampie. Edytowane 14 Październik 2007 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 (edytowane) ladnie polakierowany corek GA kolo batorego w gdyni jadacy w kierunku szpanplatzu okolo polnocy wczoraj.szczegolow brak bo szedlem nabimbany:P Edytowane 14 Październik 2007 przez Radzik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 widziane corrado (chyba klubowicza) w trzebini na stacji lpg (u mojego wuja) w trzebini (kolor żółto czarny) dół żółty góra czarna Kr.... podobno sie popsół Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 ladnie polakierowany corek GA kolo batorego w gdyni jadacy w kierunku szpanplatzu okolo polnocy wczoraj.szczegolow brak bo szedlem nabimbany:P To chyba bylem ja ale czy wiem czy tak ladnie polakierowny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 widziane corrado (chyba klubowicza) w trzebini na stacji lpg (u mojego wuja)w trzebini (kolor żółto czarny) dół żółty góra czarna Kr.... podobno sie popsół Sepot Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 To chyba bylem ja ale czy wiem czy tak ladnie polakierowny odpalił>? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2007 To chyba bylem ja ale czy wiem czy tak ladnie polakierowny no wydawalo sie ze ladnie, chociaz kolor chyba zdeczko inny niz Twoj:) wiec mozliwe ze ktos inny jechal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach