Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 Dzisiaj około 10 czarne Corrado na rej KTT z cb radiem leciało trasą w strone Tarnowskich Gór Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 Kolo 17.30 w Wodzislawiu Śl. ciemne Corrado KGR. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fafik 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 ja dziś na wlocie do Katowic widzie ciemne Corrado Wyprzedzając go ja pozdrowic go uniesionym kciukiem a łon mi pokazac to samo Pozdrowienia dla kolegi...(jechałem granatową vectrą) Pozdrawiam Przemek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dre08 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 Dzisiaj w Krk w Nowej Hucie (okolice placu Bieńczyckiego) widziany żółty Correk z czarnym dachem. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 Dzisiaj w Krk w Nowej Hucie (okolice placu Bieńczyckiego) widziany żółty Correk z czarnym dachem. Pozdrawiam. widziałeś mnie,i moje arturrado P.S. maska też jest czarna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Osam 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2007 Przedwczoraj widziałem Corasa na Blachach DOL ..... jakiś taki zielonkawy w Bolkowie pod Biedronką około 8.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2007 Dzisiaj w Dąbrowie Górniczej po 11 ciemno fioletowy(?) Corek przejeżdżał koło intermarche. Czyje to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2007 Z godzinke temu czerwone corrado na skrzyzowaniu grojeckiej z hynka. Oraz ciemne corrado na xenonie zjezdzajkace z grojeckiej chyba w strone korotynskiego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 przed godzina 8 na ul Modzelewskiego granatowo-szare jakies takie Corrado WD..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 (edytowane) przed chwila gdynia dabrowa srebrno grafitowa sroczka chyba z silnikiem diesla? GSZ L... Edytowane 5 Październik 2007 przez doogas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 codziennie na ulicy grażyny w lublinie widuje ciemne corrado na LU któregoś dnia nawet sie mijalismy -wiec machniete , mrugniete i usmiechniete pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 szare corrado zglebowane GA i kombinacja liczb 5 i 6 kolo hali targowej w gdyni w centrum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 szare corrado zglebowane GA i kombinacja liczb 5 i 6 kolo hali targowej w gdyni w centrum z dąbrowy 2.0 16v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2007 http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=26026 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2007 Dziś ok 16:30 ciemnozielone Scirocco (chyba to które widuję w Łęcznej). Jechało z Łęcznej w stronę Lublina i wyprzedzało ciągnik a ja jechałem z przeciwka i grzecznie zjechałem na prawo:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2007 We Wrocławiu przy placu na zielinskiego bordowe corrado na borbetach z ogromnym rantem. A i kilka razy to samo corrado na spotach przy andersa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2007 szare corrado zglebowane GA i kombinacja liczb 5 i 6 kolo hali targowej w gdyni w centrum nawet jest na sprzedaz Corrado 2.0 16v Gdynia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2007 Dziś w Skarżysku Kamiennej na E7 koło 15-16 ciemno zielone corrado jadace w strone Krakowa na blachach KGL. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 Wczoraj ok. godz. 16 na skrzyżowaniu niedaleko Sellgros C&C w Krakowie widziana czarna sroczka. Niestety nie zauważyłem numerów, trzeba chyba zacząć wolniej jeździć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 We Wrocławiu przy placu na zielinskiego bordowe corrado na borbetach z ogromnym rantem. A i kilka razy to samo corrado na spotach przy andersa. a jakie te corrado miało borbety??bs-y?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 Bordowe corrado na borbetach model A-to tak katalogowo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 Bordowe corrado na borbetach model A-to tak katalogowo. ja byłem wczoraj tam ale na felgach bs-ach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 Piekny ciemno niebieski corek, rej GPU, gleba, ladna fela, na trasie puck-celbowo, jechal w strone pucka. Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 to nie ten g60 co sie sprzedal ostatnio? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2007 http://www.corrado-database.nl/index.php?i...corrado&id=3112 - jesli masz tego na mysli to nie on Ten co go dzis widzialem grasuje po okolicy, juz rok temu mi wpadl oko, a ostatnio go widzialem w sezonie. Tylko nie moge na niego trafic jak jade corkiem, to bym mogl jakos zaczepic:) A sztuka naprawde ladniusia:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach