Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2007 na rh skrecanych 17? Raczej coś zwykłego tam miał. Za to przedni zderzak był charakterystyczny - duże wloty z siatkami. Kojarzysz to autko? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2007 dzisiaj w Chełmie na ul. Piłsudskiego około godziny 11:30 borowe corrado prowadiła kobieta 22 wrzesnia około godzniny 14 na drodze chełm- lublin widziałem ciemne scirocco na niebieskich felgach ale blach nie zdazylem zobaczyć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 Wczoraj corrado 16V w arkadii blachy:WOR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 Drzewo to Ty parkujesz czasem na Majewskiego?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 Drzewo to Ty parkujesz czasem na Majewskiego?? Kilka razy mi sie zdazylo, ale blizej dickensa. Czesto tam bywam na szczesliwicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 bo stoi tam czarne G-60 często na soczewkach z końcówką ...NT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 bo stoi tam czarne G-60 często na soczewkach z końcówką ...NT Nie moje... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2007 Widzialem dzisiaj w Krakowie na Arianskiej ok. 12 taka sroke a w niej pewna pania ktora zapewne szukala miejsca do parkowania (tak jak ja) Ika !!! prawie Ci okno dotknalem reka ... ale twarto pakowalas sie w ten korek na Lubicz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 a ja dzis widzialem mojego bylego VRka .. kurna teskno.. pozdro dla Karpia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2007 Dzis ok 13, ulica Świętojańska w gdyni, ciemny (granatowy?) corek na rejestracji GA z tylnymi swiatlami dymionymi. Pozdro dla kierowcy, ktory trabil jakby pozdrawiajac pieszych:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2007 (edytowane) dzisiaj wiele corrado na okszowskiej w chelmie heheh ale ohhhh ohhhhhhhhooooooo pozdrowienia tak na forum dla chelmskiej Ekipy: Drzewo .Maro noi Baron- wielki pomocnik w zakupie kompresora - jutro bądż dzisiaj będzie wiadomo jaki przyjdzie do mojego slabuitkiego POLONEZA i zobaczymy jak pójdzie wtedy do zakretu ale myśle jakbym przydusial tak dzisiaj na ostro to jkieś 120 rzeczywiste mógłby pójść nio ale co kompresor to kompresor to nowmalnie szok był Plastelina - bliźniaku mój sćigniemy sie jak befe miał pełnowartościowe corrado Edytowane 30 Wrzesień 2007 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2007 wczoraj corrka danara i traski(byly jarkowoz) i sroczke artyma na spocie w AMSie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2007 Dzisiaj w warszawie na Gwiaździstej ciemny corek GA na ładnej feldze, pomachane, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2007 GA to od nas ciekawe kto to byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2007 chyba seryjne światła miał z tyłu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2007 dzis corek Ciemny Bielsko B. Sci xxxxx wczoraj chorzów szare corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 kurde tu gbzie mieszkam to widze tylko mojego corka albo kuzola bo mam go na warsztacie musze zmienic chyba miejsce zamieszkania bo tu corki wymarły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 (edytowane) wczoraj w Warszawie na ul Wilanowskiej po 18:00 jakies takie granatowe chyba, Scirocco rej WW ..costam Edytowane 2 Październik 2007 przez Pioter_PL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 Dzisiaj w Wawie na moscie siekierkowskim o 9 corr fioletowy z napisem bob na tylnim pasie oraz o 12 na ul. Chełmskiej ceglany/pomarańczowy corr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 (edytowane) Dzisiaj w Wawie na moscie siekierkowskim o 9 corr fioletowy z napisem bob na tylnim pasie no byś się wstydził że nie wiesz czyj to jeszcze pewnie WWL w dodatku i łysy łeb w środku?? Edytowane 2 Październik 2007 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 pewnie jakiś dupek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 no byś się wstydził że nie wiesz czyj to jeszcze pewnie WWL w dodatku i łysy łeb w środku?? Nom Nie chce robić siary jak się pomylę - nie znam jeszcze wszystkich :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 pewnie jakiś dupek Co tam ciekawego było w gazetce bo widzialem ze ostro czytasz hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2007 No i kolejne rrado widziane Wawa ul. Bronowska a dokładnie skrzyżowanie Bronowskiej z Traktem Lubelskim koło 17 zielona sztuka z jakims zmienionym wydeszkiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2007 Co tam ciekawego było w gazetce bo widzialem ze ostro czytasz hehe a co tu robić jak stoisz w korku 45 min codziennie... pisali, że jakiś debil zastrzelił orła bielika... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach