kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2007 pocieszę Cię - kolega Jacka S. mieszka od niego dwie ulice i juz wiem, że szuka klamki od strony kierowcy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 wczoraj (piątek) na alejach w Kraku spotkanko z Kirysami jak Vagner zczail corrado w lusterku to od razu wiedzial ze klubowe a jak powiedzial ze KNT to wszystko stalo sie jasne PIĘKNA BESTIA KIRYS ! swietnie wyglada! pozniej czarne rado chyba na wroclawskiej na chodniku. rej. DB o ile dobrze pamietam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 Dziś w Chrzanowie białe Scirocco na KCH.... około 11 przed poludniem. Wyglądało na SC Cassiusa, ale glowy nie dam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 Wczoraj VR Rypaksa i to jadący o własnych siłach!!! i lepiej od twojego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 (edytowane) no chyba tak chociaż nie sprawdziliśmy ile lepiej Edytowane 22 Wrzesień 2007 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 no chyba tak chociaż nie sprawdziliśmy ile lepiej To skad wiecie? Byla jakas ustawka? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 pocieszę Cię - kolega Jacka S. mieszka od niego dwie ulice i juz wiem, że szuka klamki od strony kierowcy a to niech szuka, jak ma takiego zajebistego kolege to na pewno mu znajdzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OnyX 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 To skad wiecie? Byla jakas ustawka? opieprzyłem Rypaksa aż miło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 opieprzyłem Rypaksa aż miło G rzadzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 (edytowane) dopóki dmucha , a ganiane było po Warszawie bez 1/4, a szkoda Edytowane 22 Wrzesień 2007 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 dopóki dmucha , a ganiane było po Warszawie bez 1/4, a szkoda Zawsze mozna kupic drugie Wymiana nie trwa dlugo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2007 Wymiana nie trwa dlugo pewnie, jeżdżenie też Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 obilo mi sie o ucho ze sie rozwalil w gdyni jakis ciemny corek na legionow ?? wie ktos cos ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Przyznać się kto zaparkował dziś Corra czarnego na Deotymy w warszawie , toć to rzut beretem ode mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 W piątek koło 11 koło Sulejowa fioletowe corrado....ktoś z klubu ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Ciemnozielone Scirocco dzisiaj o 11:30 w Łęcznej pod sklepem "Grago", naprawdeciemnobordowe Scirocco dzisiaj o 17:00 osiedle Borek k. Lublina ulica akacjowa, i jeszcze jedno Sciro srebrzyste widziałem jadąc do domu ok. 17:30 między Lublinem a Jastkowem - srodze bucząc pomknęło w stronę Lbn. Jednym słowem "wysyp". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Ciemny Corek dzisiaj (niedziela) na parkingu pod giełdą w Gliwicach na numerach SCi XXX - ktoś z forum może? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Ciemny Corek dzisiaj (niedziela) na parkingu pod giełdą w Gliwicach na numerach SCi XXX - ktoś z forum może? na rh skrecanych 17? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 opieprzyłem Rypaksa aż miło taaa tyle ze kostek jechal i ruszal z 2 wiec nie bylo dobrego startu bo potem nei odchodizles zbytnio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 taaa tyle ze kostek jechal i ruszal z 2 wiec nie bylo dobrego startu bo potem nei odchodizles zbytnio Rypax poprostu przyznaj ze G idzie lepiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Rypax poprostu przyznaj ze G idzie lepiej Z rypaksa skrzynia jest coś nie tak więc nie można za bardzo było ciągnąć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Z rypaksa skrzynia jest coś nie tak więc nie można za bardzo było ciągnąć Spoko ja i tak wierze w G. Kostek kiedy wyjazd? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 Jak ktoś nie zawiedzie to w tym tygodniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2007 dzisiaj w Elku nad jeziorem niebieskie Corrado na blachach NEL .... okolo 18:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OnyX 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2007 taaa tyle ze kostek jechal i ruszal z 2 wiec nie bylo dobrego startu bo potem nei odchodizles zbytnio no przyznac muszę że uratowały was te światła bo i ja z dwójki jechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach