Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 Wczoraj w Toruniu na 1/4 mili SSS czarne g60. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 Chyba Mach na Jabłecznej we wrocku.Jak dobrze widziałem . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 a wiec 2 zdobycze ! 1. na A4 w strone kraQ Szwajcar w Wiśniowym Corr na 16" kolega ładnie się trzymał mnie a ja jego na trasie 2. Wracając z zakopanego Ciemno zielone corrado KNT z tyłu czarne klary kolega nie zakumał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
vwcorJacek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 Dzisiaj dwa widziane cory...rano w Jaszowicach koło Kamieńca wrocławskiego zielone Corrado w metaliku w jakimś chyba warsztacie, i w Bardzie czerwone ...a i byłbym zapomniał Ciemno zielone Corrado pomiędzy Kłodzkiem a Bardem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2007 A może mnie ktoś ostatnio gdzieś widział? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2007 ja w sobotę w Markach jechałem z naprzeciwka Seicento machałem ale wielomży Pan z plebsem się nie zadaje BTW. Wczoraj w Zielonce przy kebabie tym koło glinek widzieliśmy Corka na RLS... było ciemno więc nie widziałem jaki koloro, jakiś ciemny maska starego typu , stary grill... Wiesz może Bro co to za auto?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2007 wczoraj to byłem w takim stanie że nic nie widziałem a corka nie kojarze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RyppKa 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2007 (edytowane) Dzsiaj na trasie LUBIN - WROCLAW jechalem za, a pozniej przed ciemnym corrado na DKL ...... z tylna klapa na gladko Pozdrowienia Edytowane 3 Wrzesień 2007 przez RyppKa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
beny6633 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 wczoraj rano Myslowice, kolo 9.00 granat correk g60, ale przykrosc bo na cholu... a to jeszcze nic... gorzej bo to moj corek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 Warszawa skrzyzowanie Zelaznej i Chlodnej okolo 12:00 stalo sobie parkniete Scirocco srebrne na blachach LPU.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 złote Scirocco w trzebini na przeciwko biedronki kolo 16.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kuba 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 Wczoraj w Toruniu na 1/4 mili SSS czarne g60. to bylem ja. pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 Dzisiaj we Wrocławiu na Jablecznej czerwone corrado, no i swoja biala strzale na Sztabowej, ktora prowadzila moja siostra, akurat bylem w pracy i myslalem ze mi cora skradli a to siostrzycka do szkoly sobie zapozyczyla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 (edytowane) Dzisiaj we Wrocławiu na Jablecznej czerwone corrado, no i swoja biala strzale na Sztabowej, ktora prowadzila moja siostra, akurat bylem w pracy i myslalem ze mi cora skradli a to siostrzycka do szkoly sobie zapozyczyla To pewnie moje corrado i nie na jabłecznej tylko orzechowej pozdrawiam Edytowane 4 Wrzesień 2007 przez KwaSuuu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariano 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 przed wczoraj około 14;30 Olsztyn okolice foty bordowy Corr na blachach NE kto to ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 W Brwinowie byłem ja ale ty napewno nie smigałeś Corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 W Brwinowie byłem ja ale ty napewno nie smigałeś Corrado? A zgadza sie akurat chwilowo bylem bez corrka. Machnalem ale pewnie nie widziales. Zdarza mi sieb czasem bywac w Brw. Mieszkasz tam? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 Czasami bywam tam na ulicy Sportowej w BAS-TON sklep z audio. Ja jestem z okolic Leszna. Ps: Ja tez uwazam ze G60 jest najlepsze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2007 dzisiaj białe Corrado US na niemieckich blachach full seria na trasie tychy katowice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 Na Gorczewskiej w Warszawie ciemny Corek , czarne i zółte Scirocco Pozdrawiam Ps może któryś z tych panow z Scirocco ma zdezrak przedni do sprzedania??!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 Na Gorczewskiej w Warszawie ciemny Corek , czarne i zółte Scirocco Pozdrawiam Ps może któryś z tych panow z Scirocco ma zdezrak przedni do sprzedania??!! Też widziałem tego corka, czarny na WF i miał chromowaną ramkę tablicy rej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 dzis widziana czarna sroczka w warszawie wyjezdzala z zielonego zacisza o godz.17.00 moze to ktos z klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 na gorczewskiej to i ja smigam jesli czarny z wystajacymi kolami to moj dzisiaj niestety mialem pecha i pani na arkingu kolo tesco na gorczewskiej cofnela mi w cora i blotnik do roboty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 (edytowane) bastrzol namierzony we wtorek ok 16 przy wyjeździe ze stacji na odrona , ale mnie nie zauważył, chociaż przejechał mi przed szybą , echh nikt nie zwraca uwagi na gofery Ależ ta jazda correm pochłania Edytowane 5 Wrzesień 2007 przez Win32 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2007 bastrzol namierzony we wtorek ok 16 przy wyjeździe ze stacji na odrona , ale mnie nie zauważył, chociaż przejechał mi przed szybą , echh nikt nie zwraca uwagi na gofery Ależ ta jazda correm pochłania hehe czesto tam wyjezdzam bo konstanty mieszka w poblizu i to jest miejsce gdzie chyba najczesciej przesiaduje sorry wirusik nastepnym razem sie poprawie ale trab mrygaj swiatlami itd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach