RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 Ostatnio po mojej mieścinie (Międzyrzecz) zaczęło się kręcić Corrado, czarne na Warszawskich blachach... ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badam 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 widzialem dzis we Wroclawiu bmw z naklejka corrado Twoja myjnia...jakos tak to szlo heh a corrkow malutku a sroczek jzu wogole prawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 Ej no jak korków malutko a ja to co a Kwassu, Miron ,Mały,Zagniatacz..... A i ostatnio w sobote sroczka pod basenem na wejherowskiej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 No własnie jakie mało poprostu Corrado sie chowają po ciemnych uliczkach ....... Pozatym Corrado tak szybko stoi że go nie widać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 A żebyś wiedział że kiedyś urwą, ludzie maja tendencje do łapania za niego. POZDRAWIAM. Powiedz kiedy ja cie ustrzele na moim osiedlu bo jak narazie to cie widze wszedzie byle nie u mnie na osiedlu. A dzisjaj moj corek stal na gaju od okolo 17 do 22 jakos. A powiedz mi...kojarzysz ciemne corrado ktore czesto stoi niedaleko Ciebie?? Nie wiesz czy to ktos z "naszych"? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 A dzisjaj moj corek stal na gaju od okolo 17 do 22 jakos. A powiedz mi...kojarzysz ciemne corrado ktore czesto stoi niedaleko Ciebie?? Nie wiesz czy to ktos z "naszych"? A to po 17 nie wyłaziłem z domu, a co do tego ciemnego corka i kojarze i czesto go widze, juź na mnie trabił jak grzebałem przy corku. Gadałem z chyba dziewczyna własciciela. a czy zrzeszony to chyba nie bo wspomniałem tej dziewczynie o forum to nie wygladała jakby cokolwiek kojarzyła...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 Wczoraj w Zielonkach 1 corek a dziś pod Wawelem rano drugi z rejestracją KNT xxxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 Dzisiaj na trasie Piaseczno Sękocin czerwony coras z żółtymi paskami na boku a w nim jakis dziadziuś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 Czarne Corrado mi smigneło po południu nie wim o której godzinie ale pojechało w jabłeczna czyzby Match??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 (edytowane) Wczoraj w Zielonkach 1 corek a dziś pod Wawelem rano drugi z rejestracją KNT xxxx jak czarne w zielonkach to ja byłem tam po czesci u cyganka Edytowane 30 Sierpień 2007 przez wito13 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2007 Czerwone Corrado z nieseryjnym szyberkiem, blachy LPP albo PLL albo cos w tym stylu, na wjezdzie do Gdanska dzisiaj kolo 12. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2007 jak czarne w zielonkach to ja byłem tam po czesci u cyganka Jechałem przed Tobą skodą fabią czarną z naklejką Corrado Club a ty nic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2007 zielone corrado POZNAń ul. OPOLSKA POZDRO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2007 - 21:30 Pod silverscreen w Gdyni bordowe/wiPniowe corrado CBY z lampami z tyłu red-white To moj byl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2007 wakacyjne lowy: 19.08.2007 trasa WAW-GDANSK za Elblagiem fiotelowe Corrado GND..... okolo 10:00 25.08 i 26.08 w Mikolajkach Scirocco NMR V885 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mali 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 Wczoraj w Wawie z idzikowskiego ktoP wyjeżdżał ładnym Coraskiem nie wiem czasem czy to nie był Mali, a dzisiaj w ci+/-gu 40 min jazdy do pracy najpiwerw jechałem na tylnym zderzaku Onyksa, a potem na Sierkierkowskim znalazłem się za majestatycznie pod+/-ż+/-j+/-cym do pracki swoim Vr-kiem Frantzem. Pozdrowionka chłopaki!! oczywiście że to byłem ja pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wito13 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 Jechałem przed Tobą skodą fabią czarną z naklejką Corrado Club a ty nic nie zauwazylem bo fabia nie rzuca sie tak w oczy hehe pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 (edytowane) Czerwone Corrado z nieseryjnym szyberkiem, blachy LPP albo PLL albo cos w tym stylu, na wjezdzie do Gdanska dzisiaj kolo 12. PPL To kolega Łukasz z Pleszewa Edytowane 1 Wrzesień 2007 przez Kryniol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
traker 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 31.08.07 kolo godz.20 - Zabrze Maciejów,czerwone corrado SZ...Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 (edytowane) Dzisiaj we wrocku czerwone rado G60 na rej. DOL jak dobrze mi żona powiedziała koło godz. 15.Na ulicy świdnickiej. Edytowane 1 Wrzesień 2007 przez Ladro1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 Dzisiaj w Brwinowie granatowy correczek numery WZ... Machalem ale mnie nie widzial. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 ja wlasnie widziałem qbejsa corrka i katiuszy golfa na tvn turbo jak bylismy po zlocie w kielcach na motokopytku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2007 i znowu zielony correk tym razem na ROLNEJ --POZNAń .POZDROWIONKA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 Dzisiaj we wrocku czerwone rado G60 na rej. DOL jak dobrze mi żona powiedziałakoło godz. 15.Na ulicy świdnickiej. o 15 na swidnikiej moje było na DOL ale czarne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2007 o 15 na swidnikiej moje było na DOL ale czarne szkoda ze ja Ci niew8edziąłem wczoraj, jak miales mi przywiez koło zamachowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach