Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2007 Przed chwila skrecajace corrado w grzybowska z marszalkowskiej rej WOR chcialem machnac ale psy mnie sie przyczepily za tablice i musialem jechac. Jakiegos pecha mam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
commar 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2007 dzis czerwone corrado na wolowskiej godzina 15 ahhhhh zadki a zaiste piekny widok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2007 -= dziP w Katowicach na Warszawskiej około godz. 15 ... przy koPciele Marjackim ciemne CoRraDo z szarym spojlerem , rej nie widzałem =- ktoP z forum moze?? pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil993 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice nasz klubowy kolega wind przyjechal z jukeja do polski, zahaczajac po drodze o hohenrode, mieszka w srodmiesciu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Jako, ze troszke mnie nie bylo w domu to kilka sie nazbieralo. 1 sierpnia ciemny corek na Hallera w Gdańsku. Potem w ciagu tygodnia 2 sciro w Malborku. I we wtorek ciemny corek w Tczewie przy Lidlu, a wieczorem czerwony w Gdansku na parkingu kolo mola. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Bialy Corek WMA 3K2. na sliskiej w wawie okolo 22.. ktos z naszych? stalem kilka samochodow wczesniej.. mam jego foty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 Dziwnów - Międzyzdroje zielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 granatowe corrado w chrzanowie pedzil na trzebinie potem corrado ale jaki kolor ani nic bo minolem go na swiatlach przed krakowem w lusterku widzialem ze mial lexusy na pupie jak dawno nie widzialem zadnego to w 1 dzien 2 rekord pozdrawiam ciekawe kto to ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rico74 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 Karwieńskie Błota chyba w Prode. Stał zaparkowany na posesji . Pocz+/-tek numerów to SPU chyba. KtoP st+/-d?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
michoo097 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 SLUPSK 8 sierpien MC DONALDS 18.15 stała srebrna sroczka nr.ZSL xxx nie wiem kto to był??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szakal 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 (edytowane) Dziwnów - Międzyzdrojezielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien To byłem chyba ja ale nie w poniedziałek tylko od wtorku do czwartku PS. auto już nie wygl+/-da jak na zdjęciach tylko tak jak opisujesz Edytowane 10 Sierpień 2007 przez Szakal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 wczoraj po 21 na skwerze kosciuszki w gdyni, ciemne corrado GA z felgami tez maznietymi na ciemno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 Wczoraj koło południa w Żorach granatowy coras Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-LUCCA- 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 (edytowane) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Edytowane 11 Sierpień 2007 przez -LUCCA- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 (edytowane) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi Edytowane 11 Sierpień 2007 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 Dzisiaj kolo 19-tej na wyjazdowce z Krakowa na Sandomierz ciemne corrado zauwazylem w ostatniej chwili jak kolega machal:] nie zwrocilem uwagi bo musialem sprawdzic moj patent od przekaznika paliwa:D bo nie moglem odpalic auta w kraku:D i lekko sklepalem podstawke pozniej pokaze zdjecia:] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość vwmaniak1978 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek szumo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi co ty mni nigdy nikt niezauwaza, ja zreszta nikogo tez a sporo jezdze.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Tak to kwasu pod żabk+/- stawia a dalej na parkingu parkuje fajne corrado coP ala ciemny granat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Ciemne corrado rej. OOL we wrocku na koPciuszki samo centrum.Nowy84 to ty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach