AdiMysłowice 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2007 -= dziP w Katowicach na Warszawskiej około godz. 15 ... przy koPciele Marjackim ciemne CoRraDo z szarym spojlerem , rej nie widzałem =- ktoP z forum moze?? pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
M4rc1N 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil993 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice nasz klubowy kolega wind przyjechal z jukeja do polski, zahaczajac po drodze o hohenrode, mieszka w srodmiesciu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Jako, ze troszke mnie nie bylo w domu to kilka sie nazbieralo. 1 sierpnia ciemny corek na Hallera w Gdańsku. Potem w ciagu tygodnia 2 sciro w Malborku. I we wtorek ciemny corek w Tczewie przy Lidlu, a wieczorem czerwony w Gdansku na parkingu kolo mola. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2007 Bialy Corek WMA 3K2. na sliskiej w wawie okolo 22.. ktos z naszych? stalem kilka samochodow wczesniej.. mam jego foty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 Dziwnów - Międzyzdroje zielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 granatowe corrado w chrzanowie pedzil na trzebinie potem corrado ale jaki kolor ani nic bo minolem go na swiatlach przed krakowem w lusterku widzialem ze mial lexusy na pupie jak dawno nie widzialem zadnego to w 1 dzien 2 rekord pozdrawiam ciekawe kto to ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rico74 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 Karwieńskie Błota chyba w Prode. Stał zaparkowany na posesji . Pocz+/-tek numerów to SPU chyba. KtoP st+/-d?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
michoo097 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 SLUPSK 8 sierpien MC DONALDS 18.15 stała srebrna sroczka nr.ZSL xxx nie wiem kto to był??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szakal 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2007 (edytowane) Dziwnów - Międzyzdrojezielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien To byłem chyba ja ale nie w poniedziałek tylko od wtorku do czwartku PS. auto już nie wygl+/-da jak na zdjęciach tylko tak jak opisujesz Edytowane 10 Sierpień 2007 przez Szakal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
settler 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 wczoraj po 21 na skwerze kosciuszki w gdyni, ciemne corrado GA z felgami tez maznietymi na ciemno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 Wczoraj koło południa w Żorach granatowy coras Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-LUCCA- 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 (edytowane) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Edytowane 11 Sierpień 2007 przez -LUCCA- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 (edytowane) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi Edytowane 11 Sierpień 2007 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2007 Dzisiaj kolo 19-tej na wyjazdowce z Krakowa na Sandomierz ciemne corrado zauwazylem w ostatniej chwili jak kolega machal:] nie zwrocilem uwagi bo musialem sprawdzic moj patent od przekaznika paliwa:D bo nie moglem odpalic auta w kraku:D i lekko sklepalem podstawke pozniej pokaze zdjecia:] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość vwmaniak1978 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek szumo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi co ty mni nigdy nikt niezauwaza, ja zreszta nikogo tez a sporo jezdze.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Tak to kwasu pod żabk+/- stawia a dalej na parkingu parkuje fajne corrado coP ala ciemny granat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Ciemne corrado rej. OOL we wrocku na koPciuszki samo centrum.Nowy84 to ty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2007 Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku jak granatowe na blachach DWL to moje. Czesto sie tam krece bo moja luba na jablecznej mieszka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach